Медия без
политическа реклама

Имотният регистър затваря за 2 дни

21 Юли 2020
Илияна Димитрова

В събота и неделя няма да могат да се правят справки в Имотния регистър, съобщи Агенцията по вписванията. Сайтът на Имотния регистър https://icadastre.bg/ ще функционира до 24 юли, петък, включително. От 27 юли, понеделник, регистърът ще бъде достъпен само през единния портал https://portal.registryagency.bg/.

Миграцията на данните от профилите на ползващите Имотния регистър ще бъде направена в събота и неделя. През това време потребителите няма да могатда зареждат нови суми за справки, както и да правят справки. Във връзка с миграцията, в този период са възможни и временни прекъсвания в работата на сайта на Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ – http://brra.bg

След 27 юли прехвърлянето на наличните суми в профилите на потребителите ще се заявява индивидуално от всеки регистриран на https://portal.registryagency.bg/ чрез функцията "Обединяване на профил", обяснява Агенцията.

През почивните дни услугите, свързани с автоматизирано разплащане чрез Epay ще бъдат недостъпни, в това число издаване по електронен път на удостоверение за актуално състояние от Търговския регистър. От 27 юли Имотният регистър и Търговският регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел ще бъдат достъпни в пълната си функционалност вече само на единния портал на адрес: https://portal.registryagency.bg/.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата