facebook
twitter

Горещи новини

САЩ и Канада обявиха нови санкции срещу Русия

Отава включва в тях компаниите „Сухой“, „Туполев“, „МиГ“. В списъка са и президентът на „Роснефт“, шефът на ВТБ и др.
4561
БГНЕС архив

Канадското външно министерство обяви въвеждане на санкции срещу 114 руски граждани и 15 компании заради инцидента в Керченския пролив и Крим, предават БГНЕС и БНТ.

"В координация с Европейския съюз и САЩ Канада днес обяви нови санкции в отговор на агресивните действия на Русия в Черно море и Керченския пролив, и незаконното анексиране на Крим“, гласи изявлението на канадското дипломатическо ведомство.

Отбелязано е, че санкциите се въвеждат в съответствие със закона за специални икономически мерки в отговор на военните действия на Русия против три украински кораба и пленяването на украински моряци в Черно море през ноември 2018 г.

Отава включва в списъка на ограниченията президента на „Роснефт“ Игор Сечин, зам.-министъра на енергетиката Андрей Черезов, шефа на международната комисия на Съвета на федерацията Константин Косачов, шефа на ВТБ Андрей Костин и др.

Под ударите на санкциите са подложени компаниите „Сухой“, „Туполев“, „МиГ“ и още 12 други.

Също днес министерство на финансите на САЩ обяви списък с още шестима руснаци и 8 компании, попадащи под санкционния режим. Те са основно от силовите служби.

73

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокуратурата в Австрия отказа да се занимава със случая "Щрахе"

19.05.2019

184 3
„Ел Паис“: Европа се самоубива демографски

19.05.2019

1277 39
12 души са ранени при взрив до туристически автобус в Египет

19.05.2019

274 3

Коментари

Страници

nanyac

Интересна снимка.

Интересно всъщност е каква точно връзка има с темата?

NATURAL

Снимката е от пожара на двата кораба в Керченския пролив през януари т.г. Заради тъдявашното агресиране на Русия са наложени новите санкции, та това е връзката ...

nanyac

Снимката НЕ е от пожара на двата газовоза пред керченския пролив.

 

NATURAL

Стечение на обстоятелствата и историчвски късмет са оставили несметните богатсва и огромните територии в ръцете на това племе. Голяма част от тези територии са принадлежали на българи преди да бъдат заграбени. Та едно преразпределение ще бъде историческа справедливост. съчетанието от несметни богатства и мизерия в огромната част от територията само руснаците го могат. И Венецуела, откакто тамошните цоциалисти успяха да дойдатна власт.

inventus

Натурал? Надявам се този коментар да е плод на нощен кошмар. Но ако не само на сън мечтаете за подобен сценарий свързан със преразпределение на територии в т.ч. и руски давате ли си сметка какви реки от огън и кръв ще потекат? И че в крайна сметка загубите ще ги претърпим ние със Вас а печалби няма да останат за никого.

Ивaн Бoримечкaтa

balaban

Както Яков Кедми казва, срещу Русия се води широкомащабна хибридна и икономическа, идеологическа и откровено хамска война.

Която война Русия започна първа с анексирането на Крим. Каквото повикало, такова се обадило. На зло куче - зъл прът, майка му мечка!

mitkomm

Крим си е руски и на референдума 90% гласуваха за връщане към Русия.Защо никой не пише, че през 1954г. Хрушчов подарява Крим на Украйна по случай 300 годишнината от царуването на Екатерин Велика, защо?Абе ний нашата оправихме, тръгнахме да оправяме световната политика!

Delius
снимка на Delius

Схванали са я и прехванали още преди старта; селото без кучета и кабачокът без кабачник вече ги... нема.

urupuchi

Ся, не че разбирам нещо от геополитика, ама Трюдо май и него са го налазили вътрешни проблеми. Не виждам защо иначе ще лишава повереното му население от Сута, Тута и МиГове...

 

Снимковия матрял е мноо вълнуващ. Феерия няква, предполага се черноморска. Ако бях канадец щях мноо да се притесня.

ИзъЛѷхнїдъ
снимка на ИзъЛѷхнїдъ

***

Аладар

Ако светът стане еднополюсен бас държа че Канада ще стане щат на САЩ а Трюдо - губернатор и канадците няма да могат да се оплачат на никой.

За 30 години от 1989 си е увелчила населението с 10 милиона човека до 37 млн. Благодарение на фирми като Дънди прешъс металс в Челопеч подпомагащи миграцията в Канада заради големите си печалби зад граница. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D...
Аладар
Концесионни такси 6 милиона лева на година благодарение на лицето Иван Костов. Понеже руснаците нямат Иван Костов ще има санкции докато се намери. https://m.dnevnik.bg/biznes/2018/07/29/3288864_za_...
Pretotian

Някъде из вестник капитал мернал че са извадили за 2017 200   000 тройунции по средно 1300$ излиза че само в злато са отмъкнали към 260 милиона за една година а са ни осттавили  6 - баси грабенето и после ако някой ме каже че лицето Костов не е за затвор .......

mitkomm

Прочетох го скоро:"Изключително слагаческото решение е илюстрация на страха, на размитите граници за законност, на антидемократичното мислене, което завзема нови и нови територии в съдебната система. Това е последицата от циничното управление на третата власт вече трето десетилетие, това е резултатът от развращаването на съдиите, на които всекидневно им се демонстрира, че трябва да са лоялни на властта. Явно вече уповаването в закона не стига, затова правораздаващите имат нужда от гигантска смелост, за да вземат обективно решение въз основа само на нормативните правила. И все по-рядко го правят."

Delius
снимка на Delius

Лице ли??

 

-----------

 

И махни главните букви.

VAERINGJAR

Санкции, а? Гиди пиндосляци лицемерни:

 

 

Россия заместила Венесуэлу в качестве экспортера нефти, увеличив поставки в США до 150 тыс. баррелей в сутки

 

http://www.imperiyanews.ru/details/844a01dc-5947-e...

ИзъЛѷхнїдъ
снимка на ИзъЛѷхнїдъ

Гиди пиндосляци лицемерни:

Пиндосляците по-лицемерни ли са от тюрко-татарите? 

Моите5стотинки

Канада е санкционирала  управителя на футболния клуб "Зенит" интересно как той е участвал Керченския инцидент......наред са хокеисти, шахматисти и всичко от което треперят листата на клена....

erkek

Понеже сащ и канада са  олигофрени няма да се учудя ако наложат санкции и срещу руски хокеисти и шахматисти.

За шахматистите-отнема им се царицата още в началото на партията!

За хокеистите-10 минути да се пързаляш по леда с една кънка!

 

ablepsia

И к`во следва от туй?

 

Освен дето лъсва безмерната наглосакска глупост и злобното им  безсилие?

 

Нищо чудно, като ги гледаме как единствено   цъфтани и гешевтари си избират за наместници в колониите си.

Invisible

    "безмерната наглосаксонска глупост"  

 

 Странно защо си пращаме децата да оглупяват там, а не да поумняват в Русия!

 

 

ablepsia

Ми що си ги пращате там?

Никой край мен не си е пратил децата да следват нито в САЩ, нито в Канада, но доста наши абитуриенти кандидатстват за прием в руски вузове, които предлагат изключително привлекателни условия, стипендии, евтини общежития и т.н. На разяснителните срещи е претъпкано с родители и ученици от горните класове.

Някои от младите мислят за следване или специализация в Китай.

 

Пък и:

Мащабна измама с подкупи за елитни  университети разтърси САЩ https://www.segabg.com/node/56460 © Segabg.com 2019

СвКащей
снимка на СвКащей

Бе, метни една вpъзчица за пpетъпканите pазяснителни сpещи и достата ваши битуpиенте дет по pассия? Ти моеш... ей ква вpъска си цвъкнала за пиндостания... 

ИзъЛѷхнїдъ
снимка на ИзъЛѷхнїдъ

си избират за наместници в колониите си.

А вие къде сте през това време?  

Монте Кристо

Аз ли съм пропуснал нещо? Русия кога анексира Украйна?

"и незаконното анексиране на Украйна". 

mitkomm

Не се коси, скоро време те сами ще се върнат в Русия, ако не цялата, то поне 2/3- бъди сигурен в това, въпреки напъните на някои да ги разедени.Ето САЩ ги оставиха да пасат и Европа са на същото мнение- само лаят и санкции.Цял свят разбра, че на САЩ Украйна без Крим изобща не им трябва, така и стана.Сега говорат от нреме- навреме просто ей така, да не е без нищо.Така стоят нещата...

VAERINGJAR

Пиндосляците по-лицемерни ли са от тюрко-татарите?

Не знам, но какво общо имат тюрко-татарите с темата която коментираме?

ИзъЛѷхнїдъ
снимка на ИзъЛѷхнїдъ

Интересни са ми коментарите им.

ablepsia

Русия кога анексира Украйна?

"и незаконното анексиране на Украйна". 

 

 

Бенетейците и бегенесарите са скарани и с географията, и с превода, и с каквото още се сетиш, както впрочем повечето ни инак ноооо слободни медии:

 

A statement released by Canadian Foreign Minister Chrystia Freeland read: "Canada and its allies are unwavering in our support for Ukraine's sovereignty and territorial integrity. Russia's provocations in the Kerch Strait and its illegal and ongoing occupation of Crimea will not go unchecked."

 

 

https://www.dw.com/en/eu-canada-and-us-impose-new-...

Grim
снимка на Grim

Аха значи Русия копа златото ни, Русия източва младите и що годе читави хора, Русия ползва бази в България без да плати и стотинка,  пак заради нея хвърляме милиарди за контингент в Афганистан. Абе хващайте братя сопите и да им покажем на гадните азиатци. Как така Русия ще се разполага на изконна евро-атлантическа земя и ще ограбва цялата планета. Русия ни превърна в гето, ядрена зима за тях. Да не съм чул за славянство, православие разно, и тем подобни глупости, ний вярваме в светлите американски мечти където няма гладни и онеправдани, където Господ е поставил едни изключителни хора, че да водят нас глупавите туземци към мечтан живот.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×