facebook
twitter

Горещи новини

Роми излизат на протест пред МС срещу Каракачанов

3468
Илияна Кирилова

Ромският активист Лилияна Ковачева е подала жалба в комисията срещу дискриминация срещу вицепремиера Красимир Каракачанов заради негово изказване във Войводиново, в което той нарече ромите "нагли". Това провокира и организиране и на протест пред сградата на Министерския съвет в понеделник. „Това, което ми потвърдиха в социалните мрежи е, че очаквам 200 души да бъдат на протеста. Той е мирен, с лозунги и искаме да изразим недоволството си от това, че ни накърниха достойнството. Смятам себе си за успял човек, отговорна съм и съм изминала достоен път от ромското гето до висшата администрация на България”, каза Ковачева пред Нова телевизия.

„Не искам да защитавам хора, които проявяват агресия, и се разграничавам от това. Нека законите да се прилагат с еднаква строгост към всички граждани”, коментира тя нападението от страна на роми над военния Валентин Димчев във Войводиново, което и провокира изказванията на Каракачанов.

„Ако ние сме убедени и искаме нашите деца да бъдат образовани, трябва да в началото да бъде принудително, за да осъзнаят смисъла на образованието”, смята още Ковачева.

79

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Сбъднали се думите на Доган, че България влиза в Европа през Босфора

20.03.2019

630 2
Лиляна Павлова се върна депутат, след като затвори министерството си

20.03.2019

779 17
Разпоредил съм на СДС да се даде сигурно избираемо място, обяви Борисов

20.03.2019

2115 34

Коментари

Страници

Solace

"Нека законите да се прилагат с еднаква строгост към всички граждани”

Ми, нека, де! Ама циганите раждат на по 13-14 години, а поради липса на доказано непорочно зачатие - има извършено престъпление. Елементарен, и масов пример. Или пък отклоняване от училище, при положение, че до 16 годишна възраст образованието е задължително. Незаконно строителство из цяла България - като държавна политика за несанкциониране мирише. И т.н.

Ясно е, че не всички цигани трябва да са под общ знаменател, но като цяло тази общност се смята за миропомазана спрямо останалите обитатели на Територията...

 

Апропо - къде се покри онова г*вненце - шефът на бхк? Щи не брани Пакетови-те?

Forza NATO

БХК чака ударното дуо на форумните разследващи - мунчо и команчът, да се върнат от Войводиново със събраните доказателства, показващи, че военният нарочно се е опитал да блъсне с колата си и после е нападнал с нечувана жестокост двете момчета, които са му отвърнали сдържано в условията на неизбежна отбрана.

 

В момента мунчо записва показанията на притеклите се на помощ равнинни спасители от екипа с брадвите и коловете, а команчът съпоставя данните от камерите в отсечката от Капана в Пловдив до мегдана във Войводиново, за да установи превишената скорост на военната лада. Издирва се също и биологичен материал от военния, за да се докаже веднъж завинаги, че е бил кьор-кютук, когато е нападнал децата, и повечето от нараняванията му всъщност се дължат на падане поради загуба на равновесие в нетрезво състояние.

мравилников

в което той нарече ромите "нагли" ...искаме да изразим недоволството си от това, че ни накърниха достойнството. 

 

Ама ромите не крадат и бият.Как ще са нагли?

Само Циганите бяха такива.

 

 

 

 

 

антон74
снимка на антон74

мирен, с лозунги

 

ако е така всичко е наред, поне за мен

pasi

ген.Шивиков да премести протенста на парашутистите и командосите в София пред МС, като контра. Циганите само от сила разбират. А Бойколандия е лабава държава, барабар с търговците на тезгерета, Варадеровци и Скатаджии. Тия да си спазят обещанията относно релсата, пищака и прочее... Не се траят вече патеричките на бай Онуй!

PlaNed
снимка на PlaNed

Ромският активист Лилияна Ковачева е подала жалба в комисията срещу дискриминация срещу вицепремиера Красимир Каракачанов заради негово изказване във Войводиново, в което той нарече ромите "нагли".

Гуспуджата Ковачева да не лъже като дърта ромелийка!

Каракачанов не е казвал нищо по адрес на ромите и те няма за какво да се сърдят!

Ето цитата от СИГА:

"Циганите в България станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа", отсече Каракачанов.
https://segabg.com/category-bulgaria/nova-romska-d...

rurade
снимка на rurade
Връх на циганската наглост е да протестираш срещу думи,казани по повод поредното тежко циганско престъпление!Явно БХК ги задействаха да задействат активистите си! Лесно е да протестираш пред МС-полицията и жандармерията ще е повече от протестиращите! Защо не отидат да протестират в незаконните гета из страната без охрана,където цигани/роми са вършили престъпления-така хем ще покажат на местните как трябва да се държат достойно,хем ще усетят народната любов като ядат бой и от двете страни...
duzov

Искам да видя лозунгите! 😁 На къв език ще са? 

Forza NATO

Езикът ще е правилен, не се съмнявай. Принтерът ще е на БХК.

антон74
снимка на антон74

ааа и аз искам същото като тебе, дузов

обичам💖 сеира повече от бирата даже

Гларyс

Военни на протест - смях. Истинските военни не протестират. Те правят преврати, защото са коректив на светската власт. И между другото щяха да спретнат едно танково учение в махалата...

ahtezi banani

циганин и протест - магаре и космос! Кой им плаща? 

pasi

Сърби ме клавиатурата да намекна за протест на българите срещу циганския произвол и нескончаеми престъпни деяния- от незаконно строителство, до посегателства срещу граждани и тяхната собственост в цялата страна - от станалите популярни с. Мечка и с.Галиче, та до последното изтъпление във Войводиново!

Баба Велика

Кой ще им напише лозунгите, че те нали сами не могат... Тази "успяла" ромка явно е на хранилка в някоя НПО. Да казваш на черното бяло! До Шивиков: Командосите да не ходят да протестират пред празното селско гето, ами да дойдат тук, пред МС в понеделник, и да обяснят на клетото онеправдано малцинство някои елементарни нещица.

Желязко Желев

Българи барабар със съдия изпълнител откраднаха ТАНКЕР.Българи гепиха милиарди от КТБ.Българи са в корпуса на майка тереза в Авганистан.Един такъв самарянин е в основата на конфликта

Българи трябваше вече да са осъдили виновните

По логиката на Каракачанов аз съм крадец,убиец и мързелив безотговорен расист министър със щкембе

Само защото съм българин

По неговата логика аз утре трябва да му излежа присъдата.Щото той тръгна да събаря къщите на други роми

Каракачанов е за затвора

И то веднага.

гарван_грачи_грозно

За човек, който още не е разбрал как правилно се пише Афганистан никак не Ви отива да пращате хора в затвора! И то веднага!

антон74
снимка на антон74

евала на гарвана👍

Желязко Желев

Хора?Пиша само за. един гражданин станал по стечение на обст.Министер.За съжаление не мога да го пратя почти никъде.Аз само изразявам своето мнение къде му е мястото ако искаме да имаме държава.

Яна

Абе то ние искаме отдавна, ама не би. В една нормална държава министъра не трябва наистина да говори така, но и подзащитните Ви(да обесня - хората, които защитавате) трябваше отдавна да са в затвора за изпълнение на всички състави в НПК. 

Желязко Желев

Е кой е виновен че не са?След беезброй закони за бързо свръх бързо светкавично производство?Миропомазаните дър служители Политици Прокурори  Полицаи
..... с тлъсти заплати и привилегии българи или цигани са

Затеорите са пълни с кокошкари които пълнят статистика и оправдават заплати.От средно ниво нагоре престъпниците са нрдосегаеми.Поради подкупност и некомпетентност.Все българи са на тези позиции.Уволнен генерал за кражба организира протест срещу циганската престъпност?Продавал българско граждамство коюбинатор и той ще ни защитава.Не благодаря.

 

Яна

Ами ще благодарите. Точно тези тунеядци са причина защитаваните от Вас престъпници да са на свобода. Това не означава, че те не крадът. Просто колегите се защитават взаимно. И малко по-полека с възмущението; то издава прекалено лична заинтересованост. 

Zmeja

По двама души от 100-те ромски организации и ето ти 200 протестиращи.

Желязко Желев

БХК са им спрели траншовете.Смешници и некъдърнници.Без пари и пръста си не юърдат.Личен опит от преди години.Едва ли са се променили.И те са българи

Следва ли че сте като тях.

Архангел

БХК са им спрели траншовете.

 Верно?

Zmeja

По един милион на година не е никак малко за Центъра за образователна интеграция към МОН, чиито директор е Лили Ковачева.

https://www.bnt.bg/bg/a/pravo-na-otgovor-lili-kova...

 

Желязко Желев

Оставете емоциите и помислете трезво

Този Каракачанов е мин. на отбраната.Че той с първосигналните си реакции ще ни вкара във война.Убеден съм че не е сковал кучешка колиба през живота си но събаря.Отличителна черта на новите политици.

Диагностик

трябва да в началото да бъде принудително, за да осъзнаят смисъла на образованието

 

Бой, бой, докато им дойде акъла в главата и се  ... образоват. 

Ромска рецепта за справяне с циганския проблем.

PlaNed
снимка на PlaNed

Вероятно, това е намек, че един милион за заплата на Лилиту са малко!

Наистина, те не стигат, само за чантички на другото Лили ☺️

Архангел

Роми излизат на протест пред МС срещу Каракачанов

 А кардарашите и власите защо не са на протест?!

Желязко Желев

Циганчето ходило до 11 клас на училище че и матура взело Но не може да чете.Ма то и българчета в 11клас сричат.Кого да бием.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×