facebook
twitter

Горещи новини

Путин към британски бизнесмени в Кремъл: Пазарът е достатъчно голям

Руският президент прие представители на бизнеса на Великобритания и ги покани да реализират в национални руски проекти
14514
БГНЕС архив

Президентът Владимир Путин прие в Кремъл няколко представители на британския бизнес, работещи в Русия.На срещата присъстваха изпълнителният директор на Glencore Айвън Глазенберг, главен изпълнителен директор на British Petroleum Робърт Дъдли, председателят на Съвета на директорите на Vitol Иан Тейлър, пише руският вестник „Коммерсант“, цитиран от Фокус.
Държавният глава покани британски бизнесмени да участват в релаизирането на национални проекти в Русия. В хода на националните проекти се планира „да се инвестират стотици милиарди долари в развитието на най-важните сектори на икономиката и социалната сфера“, заяви президентът.
„Говорим за инвестиране на стотици милиарди долари и тук съм сигурен, че и вашите компании биха могли да участват в тази работа. Пазарът е достатъчно голям“, каза Путин. Според него, изпълнението на тези проекти „ще отвори значителни бизнес възможности, включително и за британските бизнес кръгове“.
На срещата присъстваха помощниците на президента Андрей Белусов и Юрий Ушаков, директорът на „Роснефт“ Игор Сечин, министърът на икономиката Максим Орешкин и министърът на промишлеността и търговията Денис Мантуров, председателят на Централната банка Елвира Набиулина и ръководителят на руския фонд за преки инвестиции Кирил Дмитриев.
Припомняме, че през следващите пет години Русия ще похарчи повече от 25 трилиона рубли за национални проекти. Най-скъп ще бъде цялостен план за модернизация и разширяване на магистралната инфраструктура: за тях ще бъдат заделени 6,35 трилиона рубли.
 

43

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Германия прекрати договори за тол услуги за 2 млрд. евро

19.06.2019

539 3
Южна Корея изпраща 50 000 т ориз на Северна Корея

19.06.2019

550 28
Трима руснаци и украинец са обвинени за свалянето на полет MH17

19.06.2019

2621 77

Коментари

Страници

Forza NATO

Они го плюват с тъпичок, той вика - инвестиции валят.

 

Страшни контрасанкции, страшна самодостатъчност. 💫

Biberkov

Да, пазарът на русия е голям, но за сметка на това беден.

ВИдно е че за кинти Путин скоро ще забеави историята с новичока ...

Както на времето турците му свалиха един самолет, а Путин клекна за някоя друга сделка.

Лили-Путин води руския народ право в към дъното.  

dissidentbg

Двамцата по-горе, или сте неграмотни и не умеете да четете или не разбирате написаното.

В статията е казано ясно и точно: Русия ще инвестира.

 

Бизнесмените - на български е занимаващи се с работа хора, се занимават да строят. Когато покани представители на финансовата сфера, тогава ще говорите за чужди инвестиции.

Сладур

Ма и Той ще строи магистрали. Видя от наш Бойча..

ablepsia

да реализират в

 

Глаголът е преходен, озаглавители, ако изобщо знаете що е то преходен глагол!

РЕАЛИЗЍРАМ, -аш, несв. и св., прех. 

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D1%80%D0%B5%D0%B0%D...

 

 

 

ablepsia

Санкциите са си санкции, обаче западният бизнес напиня да инвестира в Русия.

И инвестира.

Въпреки сащисаното тракане с ченета и размахване на пръст.

TheBoss

В смисъл, наглосаксите на опашка се редят да правят бизнес в Русия въпреки наглосаксите ?! 😂😁

ablepsia

Явно се редят, инак нямаше да идат в Кримъл.

TheBoss

Накратко за Русия :

 

Руския цар бил разстрелян защото бил кръвопиец и тиранин и цялата държавна власт попаднала в ръцете на Ленин, който строял светлото бъдеще. Скоро Ленин бил поставен в изолация от Сталин и Троцки защото решенията му били пагубни и вредителски за държавата.
Когато умрял Ленин се оказало, че и вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и той избягал в изгнание, където съвсем заслужено му бил пратен убиец за да му сцепи главата с алпийски пикел.
Съвсем скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове на държавата, шпиони и вредители. Тогава доблестният другар Ягода се наложило да ги разстреля. След това станало необходимо самият другар Ягода да бъде разстрелян от другаря Ежов заради обвинения в предателство в полза на чужди държави. Самият другар Ежов също бил обвинен в шпионаж и подготвян преврат и бил разстрелян от Лаврентий Берия.
След смъртта на Сталин всички разбрали, че и Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял. 
Скоро Хрушчов разбрал, че и Жуков е враг на народа и предател и го пратил в изгнание в Урал. 
Изненадващо се оказало, че и самият Сталин всъщност е тиранин, враг, вредител и предател, а заедно с него и голяма част от политбюро на ЦК на КПСС. Тогава комунистите изнесли тялото на Сталин от мавзолея и разгонили всички близки до него партийци и начело застанал Хрушчов.
Скоро станало ясно, че Хрушчов е вредител, а освен това е и волунтарист, авантюрист и враг на народа. Брежнев го пратил в пенсия. След смъртта на Брежнев станало ясно, че и той се е оказал вредител и основен виновник за застоя на СССР. Имало още двама вредители, но те толкова бързо били премахнати, че никой дори и не ги запомнил.
На власт дошъл енергичният комунист Горбачов, който установил, че цялото държавно управление се състои от вредители и врагове на народа и той ще оправи всичко, като имал идея да преобрази и реформира не само държавата, а и комунистическата партия.
В този момент обаче СССР грохнал и се разпаднал и веднага се установило, че всъщност предателя и врага на народа е Горбачов!
След това закратко управлявал Елцин, който също скоро пратили в пенсия заради несправяне с държавните дела и начело на Русия застанал Владимир Путин, който обвинил и Горбачов и Елцин в предателство, задето по тяхно време бил разформирован Съветския Съюз.

 

Изводът: Историята учи, че през последните над 100 години, Русия се управлява единствено от предатели и врагове на народа и държавата!  

 

Скоро очакваме и обявяването на Путин за враг на народа, шпионин на олигарсите и основна причина за икономическата изолация от съвременния свят, за разпада на Русия и завладяването на държавата от Китай...

 

СвКащей
снимка на СвКащей

У мечкаpско винаги тpебе да се гледа близкото обкpъжение... 😂

Nashenec

Скоро очакваме и обявяването на Путин

 

Че вие го чаката това от 2003 г., ама все някак ви заобикаля новината. Затова и толкова работите да накарате другите да започнат да го мислят.

 

А за поста - освен да показва манипулиране на историята, какво друго прави. Странното е, че се продължава за руснаци да се обявяват хора като Троцки, Берия, Сталин. Вярно е, че Русия много е пострадала от еврейските номера, но все пак да не обиждаме евреите като им сменяме народността.

 

А, много съм възхитен, че не си сложил Сахараов. Нямаше да го понеса, особено като се знае как и хората от военната върхушка са отказвали да работят с него заради безчовечните планове, реализирани покрай американските брегове.

TheBoss

Я сподели за поне един управляващ Русия който веднага след това да не е бил обявен за предател и враг на народа ?😂

navara

Агитката срещу лошите рашки е на пост и зорко бди  😉

dream team
снимка на dream team

Само варашилата още спи и сигурно ще му резнат дневните.

fierсe
снимка на fierсe

Припомняме, че през следващите пет години Русия ще похарчи повече от 25 трилиона рубли за национални проекти. Най-скъп ще бъде цялостен план за модернизация и разширяване на магистралната инфраструктура: за тях ще бъдат заделени 6,35 трилиона рубли.

 

 

Ste Rail

Пазар голям и непретенциозен,ние вече го изтървахме .Много български фирми губят  ,даже затварят от тези санкции.Много държави  си работят с Русия  и не им пука

inventus

И ние бяхме на този пазар разбира се с каквото можехме и каквото имахме в изобилие. Сега и да ни поканят няма с какво.

Мунчо_Огнянов

Я сега да видим колко британски бизнесмени ще бъдат отровени с тебешир срещу хлебарки?

Сгугню
снимка на Сгугню

Най-скъп ще бъде цялостен план за модернизация и разширяване на магистралната инфраструктура: за тях ще бъдат заделени 6,35 трилиона рубли.

6.35 трилиона рубли - към 100 млрд. долара.

За 5 години!

По 20 млрд. на година.

Това за всички магистрали (доколкото ги има) на Русия.

Пари за семки.

 

Но за армията могат да дават по 70 млрд. на година!

nanyac

Припомняме, че през следващите пет години Русия ще похарчи повече от 25 трилиона рубли за национални проекти. Най-скъп ще бъде цялостен план за модернизация и разширяване на магистралната инфраструктура: за тях ще бъдат заделени 6,35 трилиона рубли.

Нормално е схемата и параметрите на поредния (или последния) распил да се обсъдят на такава сходка.

Основният въпрос към британците е  гарантиране невидимостта на законния откат. Нелек въпрос, защото дори компании от ранга на БП трудно биха поели риска да се присъединят към домакините в ония популярни карантинни списъци. И разбира се с течение на времето все по-близка става опасността да се простят с Русия, заклеймени от пост-Путинската власт като активни съучастници в поредното историческо предателство.

 

TheBoss 👍

с една забележка, че Путин, като продукт на "Семейството" е гарантирал тяхната неприкосновенност.

dissidentbg

Нямате никаква представа какво става в Русия, но усърдно преписвате подадените ви листчета за да громите Путин.

В Русия се строи и то неимоверно много. Наскоро завършиха небостъргач в Ст Петерсбург, който вече е най-висок в Европа. Изпревари московски небостъргач и сега в Москва са 2-ри, 3-ти и т.н. до 6-ти най-високи небостъргачи в Европа.

Що се отнася до магистрали, строи се непрекъснато и вече имат много от тях. За сведение, някои от тях са платени. Всеки може да ги види като ползва Google Street View.

 

А за бизнесмени от Великобритания, отдавна са в Русия за да работят и печелят. Там сега се правят големи пари. Англичанин, съвместно с руснак, разработват златно находище. Работят с размах и ползват едни от най-големите Белаз камиони. Има документален филм за дейността им.

Друг англичанин се е заел с пшеница. Фермата му е на площ от 400 квадратни километра. Няма грешка, километри.

Датчаните, когато Русия спря вноса на хранителни стоки от Запад, се преселиха в Русия и се занимват с ферми със свине. Хвалят се, че печелят много повече отколкото в Дания.

 

Та така, някои работят и печелят, други пишат глупости във форума и чакат на коча да му паднат ....

TheBoss

500 км АМ колко време я строят ? 10-15-17 години ? 😂

dissidentbg

Шефе, дори не зная за какво говориш.

В Русия всяка република, всяка област сама се справя и строи пътища и магистрали. Страната е огромна и Путин НЯМА отношение към това къде какво става. Не е както в България, където Бойко се разпорежда за всичко. 

От Москва до Ростов на Дон са над 1000км и е магистрала. В Тюмен, която е най-богатата област има много магистрали и е доста далече от Москва.

Бързаш да пишеш, но не си направи труд да погледнеш магистралите с Google Street View, нали?

TheBoss

Хайде да не се правим на улави, а ?  😁

 

В Русия АВТОмагистрали няма. Строи се една между Москва и Петербург. Не съм проверявал дали успяха да я завършат :)) но въпросът беше, колко време строиха 500 км от единствената руска АМ.

 

dissidentbg

И аз това се чудя, защо се правиш на улав?

 

В Русия има МНОООГО градове и МНОООГО магистрали. Навярно си чул САМО за Москва и Петербург, където магистралата все още се строи.

 

Между другото, какво разбираш от "магистрала"? Пътувал ли си в САЩ по магистрали?

 

Ето, произволно взет участък от магистралата Москва - Ростов на Дон, близо до Ростов на Дон:

https://www.google.co.uk/maps/@47.4515081,39.9741697,3a,75y,205.62h,97.63t/data=!3m5!1e1!3m3!1sOJAw7nCL5Cc4UQau5qz7iA!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DOJAw7nCL5Cc4UQau5qz7iA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D87.61824%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100?hl=en

 

Ето магистралата interstate 10, на около 15 км от Хюстън, да виждаш мантинели?

 

https://www.google.co.uk/maps/@29.7749969,-96.0863498,3a,75y,241.11h,83.44t/data=!3m6!1e1!3m4!1stxoJIdTv0FvmoVX_vNBHQA!2e0!7i16384!8i8192?hl=en

TheBoss

Статията е за Русия :)) Твоят коментар беше за Русия. САЩ кво общо имат с това ?!😂

 

Може би е редно да провериш какво се разбира под АвтоМагистрала, скоростен път и так далее :)

 

Та, в Русия АМ нема, мой ! 😁

dissidentbg

Шефе, може и да не разбирам. Дадох два линка по-горе. Обясни ми, за да зная в бъдеще, кой линк е към нещо което прилича на магистрала? Или нито едното нито другото са магистрали?

дренски

Интересни коментарии

Mrx

Руския цар бил разстрелян защото бил кръвопиец и тиранин и цялата държавна власт попаднала в ръцете на Ленин, който строял светлото бъдеще

 

 Абе TheBoss, какви глупости редиш бе. Що не започна от княз Иван  III или от Борис Годунов. Пиши по темата. Накъде ти се опънаха гънките на мозъка.  Русия има пари и търси реализация. Англо-саксонските капиталисти искат да спчелат. Това е чисто и просто. 

Mrx

Между другото, какво разбираш от "магистрала"? Пътувал ли си в САЩ по магистрали?

 

 desidentbg, а ти пътувал ли си по улиците на Ню Йорк, да видиш какво се казва дупки. Най-интересното беше, че точно на най-богата улица Wallstreet иаше дупки. САЩ изостават с инфраструктурата. В много от градовете телефонните и електрически жици са на стълбове, което у нас от 60-те години насам го няма. 

 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×