facebook
twitter

Горещи новини

Открадната е част от контактната тролейбусна мрежа на Русе

1520

Открадната е част от контактната тролейбусна мрежа на Русе, липсват 250 метра проводници по бул. "България", съобщи БНТ. Над 7000 лева ще струва на общината да възстанови щетите. Освен че са задигнали медните проводници, крадците са повредили и част от електрическите стълбове. Те се опитали да изкопаят и подземен проводник, но не успели.

Тролейбусната мрежа не е под напрежение и те са се възползвали, за да отрежат жиците, като са се качили на 5 метра височина. "Предполагам, върху по-високо превозно средство. Трафикът по този булевард е интензивен, но те са успели някак", коментира пред БНТ Александър Георгиев, директор на Общински транспорт - Русе.

Докато се възстановят щетите, трафикът по булеварда ще бъде затруднен. "Когато започне да се възстановява трасето, ще трябва да затворим за един ден тази част от бул. "България". Тъй като е твърде натоварено, ще трябва да пренасочим трафика в другата лента, което допълнително ще затрудни движението", каза Георгиев.

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Радев към Борисов: Не съм загубил нито един човек и самолет

12.12.2019

35
Прокуратурата проверява Хасковската болница за източване на касата

12.12.2019

10 1
Джамбазки шофирал с алкохол в кръвта

12.12.2019

1290 29

Коментари

Курти влезе

Това посред бял ден ли?

slavabg

На БОКО електората събира пари за избори 😁 ... знае той 😂

марк

 

 

 

               Кучето е заровено в пунктовете за изкупуване на метали . Всичко крадено минава през тях но МВР и прокуратура не се занимават с тях защото имат лоби по високите етажи .

Хулиган

Всеки краде каквото може - един кабели, друг завод или банка.

А някои цяла държава...

http://www.drago.info/index.php/2017/12/16/misteri...

бавно загряващ

Ако тролейбусната мрежа не е под напрежение, за какво я използват тролейбусите?!

Кара Колю

"Гладът е по-силен от тока "

(древна ромейска максима)

ThePal
снимка на ThePal

Фатмакът започваше деня ни по един и същ начин: "До 5 минути всички на плаца....Ей, ще дойдат турците и ще ви на@бат !"

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

След кратко разследване е установено, че крадците са руси, със сини очи, венците им не са лилави и изопще не миришат на къпани гълъби.Арестуваните апаши се оказали от отбора по академично гребане на Оксфорд, водещи интензивни тренировки по река Дунав.Поради кризата на Острова и обедняването свързано с Брекзит, останали съвсем без пари за ядене и карали единствено на едрите като врабчета дунавски комари.Но тъй като последните тъз година бяха успешно ликвидирани лично от Великия ни Повелител, гладните англосаксонци привършили и запасите си от инсекти.Попадайки на русенския бряг и виждайки свръхбогатата ни държава, не се стърпяли и краднали проводниците с цел продажба в пунктове, държани от превилигированото съсловие в Родината ни, а именно ромейското.С изкараните 400-500 лева(ужасно много пари за Албиона) яли и пили до насита из русенските кръчми и им останали пари всеки един от тях да си купи по една къща с бохча в Южен Лондон.

вила

Логично и неизбежно за територия без държава, командорена ръчно от онзи, 

peniko

До колегата Джакомо Грели:

Възхищавам се от умението ви да намирате и подреждате думите, но смятам, че би следвало да е "къща с бАхча" (зеленчукова градина)......щото бОхча е вързоп за багаж.

А по същество - защо не виждам никакво изявление по случая от МВР Русе????

Влез или се регистрирай за да коментираш

×