facebook
twitter

Горещи новини

Навършват се 17 г. от терористичните атаки на 11 септември

1376
архив

Днес се навършват 17 години от терористичното нападение срещу Световния търговски център. Близо 3000 души загинаха на 11 септември 2001 г., след като похитители отвлякоха четири пътнически самолета. Два от тях се разбиха в двете сгради на кулите-близнаци в Ню Йорк, третият – в сградата на Пентагона, а четвъртият в Пенсилвания.

Американският президент Доналд Тръмп, придружен от първата дама Мелания Тръмп, ще отбележат годишнината от терористичните нападения с участие във възпоменателна церемония на мемориал в Шанксвил, Пенсилвания.

Миналата година Тръмп и съпругата му заедно със съветници и членове на администрацията почетоха в Белия дом паметта на жертвите с мълчание точно в минутата, когато похитителите врязаха първия самолет в една от кулите близнаци. Тогава президентът присъства и на възпоменателна церемония в Белия дом.

151

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пред ДАНС се изви опашка заради закона за пране на пари

15.02.2019

1537 12
"Лудогорец" се провали при подновяването на шампионата

15.02.2019

649 4
Президентът Радев обмисля вето на приетия Изборен кодекс

15.02.2019

838 18

Коментари

Страници

FIM

Както се казва самонаправиха си атаки заради вътрешния си дифицит но просто забавиха и без това ясния край на тази криза с растящия си дълг. СССР отдавна е там на където вървят САЩ.

Това съм аз Льоклер
снимка на Това съм аз Льоклер

Навършват се седемнадесет години от шоуто, което ни представиха като "терористични атаки".

Force

Някои пък седемнадесет години си живеят в някакво собствено шоу...

Johnny2965

Някакви доказателства, че не е имало терористични актове на 11септември 2001г.?

Invisible

  Вярата не се нуждае от доказателства.

Penchobre

Бог да прости загиналите. ?

skyspirit
снимка на skyspirit

От 14.09.2011 г. във ФАЩ има извънредно положение, вчера тов.Тръмп го е удължил с още една година - до края на 2019. Така всяка година. Режим на извънредно положение е манна небесна за "deep state". 

Предводител на ...

Здравите сили отново ще имат повод да спорят до отмала дали фащисаните и еврогейски служби организират този и последвалите атентати из прогнилия запад, или последните са дело на зловещите тарамбуки, които имат за цел да сложат край на the world as we know it. Разбира се, накрая и двете тези ще се окажат верни, досущ инвалида, който може да тича.

Philip_J_Fry
снимка на Philip_J_Fry

Ал Кайда -обвинената за атентатите терорристична организация и днес си остава американско НПО ... което се защитатва със всички сили в Сирия например.

авер4е

И защо избомбиха Афганистан и Ирак, вместо Саудитска Арабия ?!?!

Бог да прости загиналите ! Ужасна смърт !

bgman13
bgman13

"В края на декември 2001 г. Ръмсфелд призна провала си „Съединените щати не успяха да заловят лидерите на талибаните и на терористичната организация на Осама бен Ладен «Ал Кайда»“. Самият Осама също изчезна мистериозно от Афганистан и е в неизвестност. Това при 35 милиарда долара бюджет на разузнаването на САЩ и при космическите технологии за проследяване изглежда несериозно."

 

Несериозно е и още как. Дори един само евреин може да издири най-редкия бръмбар в джунглита на Амазония, посредством не много голям бюджет за агентура:

 

"За потвърждение, колко рядко се среща титанът, ще посоча следния пример: д-р Юнк от института "Макс Планк" работи в Манаус вече три години. Той е ихтиолог, но обича да събира големи амазонски бръмбари. В много от селата около града той е организирал мрежа мрежа от кръчмари, които зад простичките си барчета до късно през нощта обслужват закъснели гости. Всеки от тях има бутилка с широко гърло, пълна със спирт и срещу уловен голям бръмбар получава съответно възнаграждение. Така за три години д-р Юнк е събрал великолепна колекция от гигантски бръмбари и щитоносни сечковци. Въпреки че тези своеобразни колекционери са икономически заинтересовани и живеят на около петнадесет места във всички посоки на Манаус, при тях е долетял един единствен титан в края на третата година. Но нещата не се развили добре. Старата мулатка, с която лично се запознах, наистина била свикнала да хваща големи бръмбари, но седемнадесетсантиметровият гигант все пак леко я смутил. Когато кацнал направо на тезгяха, тя изплашено отстъпила. И щяла да събере смелост, но за съжаление там стоял бърз туземец, който тъкмо пиел бира от бутилка. Без колебание той замахнал и ударил с бутилката толкова очаквания посетител. И така д-р Юнк наистина има титан в сбирката си, но крилата му са напълно смачкани."  Карел Ратай, В джунглите на Амазония

bgman13

"Може би целта са каспийските залежи на петрол или контролът върху печалбите от наркотиците, произвеждани в Афганистан и Пакистан."

 

Това нещо Волен Сидеров го е написал през 2002 година. (Да не се бърка тогавашния Волен Сидеров с днешния, който защитава актуалното правителство на България, щото е част от него.)

Force

И тогавашният, и днешният Волен Сидеров, нямат експертизата собственоръчно да съчинят подобни тези.

Някой(и) услужливо са му държали писалката.

bgman13

Може - съгласен съм. Но ние не се интересуваме от Волен Сидеров, а от въпроса кой удари СТЦ и с каква цел.

letec55

А той, докато са му държали писалката, е бил в кома, нали?

bgman13
urupuchi

Снимката: на кой етаж го чукаш, на кои се пука...

D4D5
снимка на D4D5

Гореща новина ?

AnonimusBG

Някой е забравил да напише кой го осъществи това терористично нападение.

 

На 11.09.2001 г. Ал Кайда разрушава Световния търговски център в Нй Йорк.

На 05.09.2018 г. Русия удари „Джабхат ан-Нусра“ (Ал Кайда в Сирия). САЩ и останалите държави от правилната страна са възмутени и правят разни предупреждения.

 

https://fakti.bg/world/326975-rusia-udari-djabhat-...

водопроводчик1
снимка на водопроводчик1

В чест на годишнината от блестящо проведения креатив преди 17 години, краварите подготвят подобен в Идлиб, но този път без абсолютно никакви рискове за пострадали кравари (сметка без кръчмар). Чакаме със затаен дъх как оборудвани с противохимически маркучи бели каски да обливат с вода нищо не подозиращи невинни деца. Малката Иванка ще се разплаче пред телевизера и трогнатият ѝ тейко ще резпореди удар по Сирия. САЩ неудържимо затъват в киреча, откъдето връщане назад няма.

Пантелей

Тия, същите провокатори, които тогава свалиха собствения си Търговски център, оня ден направиха дупка и на съветската МКС.

D4D5
снимка на D4D5

Някакви доказателства, че не е имало терористични актове на 11септември 2001г.?

Пилотите бяха пълни аматьори, но въпреки това извършиха прецизна, кооординирана и БЕЗОТВЕТНА атака над ключова инфраструктура. И тук не говорим за Зимбабве, а за САЩ и Пентагона - най-строго охраняваната сграда в света. 

 

А тук малко за скоростите:

https://www.youtube.com/watch?v=wkreTweW3As

 

Колкото и пъти да бъдат повтаряни тия неща, вярата в доброто ченге е несломима. 

водопроводчик1
снимка на водопроводчик1

И пак същите провокатори *** в гащите на един Пътник.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Абе не знам кой и защо организира нападението над кулите, ама защо падна сграда № 7, която не бе ударена, така си и остана мистерия. 

https://www.youtube.com/watch?v=JnLcUxV1dPo

D4D5
снимка на D4D5

Е как защо... ми тя се разтопи от жегата. Сепак септември месец...

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Е, да, имаше пожар някъде ок. 10-тия етаж, ама сградата тръгна да пада отдолу, от основите. 

На видеоматериалите това се вижда отлично. 

Slava
снимка на Slava

9/11???

letec55
Wolf ACE

По повод фактите, който някой по-горе искаше...

В т. н. "терористична атака" няма загинал НИТО ЕДИН евреин, въпреки, че хиляди са работили в сградите. Този същия ден не е имало нито един на работа - болни, отпуски, прочие...

Който не го мързи, може да прегледа поименно списъците - има къде...

Размисли, размисли....
 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш