Quantcast
НАСА разследва първото престъпление, извършено от Космоса | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

НАСА разследва първото престъпление, извършено от Космоса

Американска астронавтка в полет е влязла в банковата сметка на еднополовата си съпруга, с която са в процес на развод
5391
EПА/БГНЕС архив

НАСА разследва инцидент, който може да се окаже първото престъпление, извършено в Космоса - незаконно влизане в чужда банкова сметка от борда на Международната космическа станция, предават БГНЕС и БНР

Американската астронавтка Ан Маклейн признава, че докато е била в полет, е влязла в банковата сметка на еднополовата си съпруга, с която се намират в процес на развод. Маклейн не смята, че е извършила престъпление, съобщава „Ню Йорк таймс“.

Бившата съпруга Съмър Уордън е подала във Федералната търговска комисия и в инспектората на НАСА жалба за несанкциониран достъп и кражба на лични данни.

Маклейн се върна от полет в космоса през юни тази година. Според адвоката ѝ тя просто е искала да се убеди, че няма проблеми със семейния бюджет и парите са достатъчни за плащане на сметките и грижите за сина, когото семейната двойка отглежда.

Маклейн, която е пилот, и офицерът от разузнаването на военно-въздушните сили Уордън се женят през 2014 г., а пред 2018-а Уордън подава документи за развод.

Съгласно споразумение между държавите-собственици на Международната космическа станция САЩ, Русия, Япония, Канада и Европейската космическа агенция, върху човека, намиращ се в Космоса, юрисдикция има собствената му държава. Същото се отнася и за собствеността на борда.

В случай, че канадец извърши престъпление в Космоса, ще понесе наказание, съобразно канадското законодателство.

С развитието на космическия туризъм въпросът за наличието на строги правила за носене на наказателна отговорност става все по-актуален. До момента, обаче, не е имало възможност да се провери, как точно функционира системата.

Според НАСА досега не са получавани сведения за извършени в Космоса престъпления.

40

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

САЩ се притеснили за 50-те си ядрени бомби Б-61 в Турция

18.12.2019

Обновена

16300 25
Меркел не одобрява американски санкции за "Северен поток 2"

18.12.2019

2046 13
В Словакия падна забрана за 50-дневно социологическо мълчание

18.12.2019

907

Коментари

Страници

TheExperience

Американската астронавтка Ан Маклейн не беше ли обичайната заподозряна за разхерметизирането на кораба "Союз"?

30 августа 2018 года в российском корабле "Союз" произошла утечка воздуха. В этот же день в обшивке корабля "Союз МС-09" (пристыковался к МКС 8 июня) экипаж обнаружил отверстие, через которое уходил воздух. Российские космонавты успешно загерметизировали отверстие. Российские космонавты Сергей Прокопьев и Олег Кононенко 11 декабря вышли в открытый космос, чтобы взять образцы материалов с поверхности бытового отсека "Союза", для этого им пришлось ножом и ножницами по металлу вскрыть обшивку корабля. Образцы доставили на Землю для расследования причин появления "дырки".

Тодор1

Май тя проби тоалетната с дрелка,командирът и американски космонавт беше бесен и се видя в чудо -поне по писанията на пресата тогава.

Това е големият проблем с хомосексуалистите ,че са психически неустойчиви пък и как да са като в тях се борят много силно мъжкото и женското .

сталкер пустиняк

Тия лесбийки ще осерат де що могат. 

Да си решават проблемите като ходят по разните гей-паради. Ама вече нещата са излезли извън контрол, в случая извън Земята. 

 

JollyRoger's

Вай, вай, вай! То не бе либоФ, не бе чудо! ?

seyko

Чудя се, ако пуснат да лети в Космоса Лорд Евгени Минчев, кой знае

 колко сметки ще изтънеят от подобни негови женихи..Този Космос го взеха хептен

 за мезе. То не бяха кучета, ебачи, чукачи, лизбийки, педали и кво ли не още.

 Следващия е Борито Джонсън.

Миряна Б.

Жестоко! Това и Станислав Лем не можеше да го измисли! Къде е тази пача, още ли пърха в синевата? Като се  разчуе по цялата вселена, най-сетне ще ни налазят извънземни. Папараци.

Дохс_Читем

Станислав Лем е велик!

 

"Ние се отправяме в Космоса, решени на всичко, което ще рече — на самота, борба, мъченичество и смърт. От скромност не бием барабан за това, но вътре в себе си понякога мислим, че сме прекрасни, героични. Но ето, оказва се, че това не е всичко, а нашата готовност излиза поза. Ние съвсем не искаме да превземаме Космоса, искаме само да разширим Земята, като го обхванем целия... Смятаме се за рицари на Светата връзка. Това е втората лъжа. Ние не търсим никого освен хората. Не ни трябват други светове. Трябват ни огледала. Не знаем какво да правим с другите светове. Достатъчен е само тоя и вече почваме да се задушаваме. Искаме да намерим собствения си идеализиран образ... Но ето че от другата страна има нещо, което не приемаме, от което се дърпаме, а пък от Земята не сме донесли някакъв дестилат от добродетели, героически монумент на Човека! Долетели сме тук такива, каквито сме наистина, а когато другата страна ни сочи тази истина — тази й част, която премълчаваме, не искаме да се примирим с това!... Ето, имаме тая връзка! Преувеличена като под микроскоп ни се показва нашата чудовищна собствена грозота, нашата шутовщина и позор!"

С. Лем, "Соларис"

маняна
снимка на маняна

Да кажем твърдо НЕ на кражбите от Космоса, призоваха адвокатите на Summer WarDen, жертва на първото Космическо ПРЕСТЪПНО похищение на личните й данни от Космоса. Те ще заведат дело и от името на сина на ищцата, чийто живот и банкова сметка са засегнати от космическата астропрестъпничка Ана Маклекн, предадоха източници близки до епицентъра на събитието от централата на американската космическа шоуагенция НАСА®️.

"В Космоса няма място за престъпници", добавиха и от канацките ВВС.

 

Кара Колю

Стига сте се халосвали! Не забравяйте, че Фьодор ви слуша, и се учи...

Да не изписка някой със сметки в СберБанк ?

Миряна Б.

Мечтала ли е Сафо, че жена й ще хвърчи високо над Олимп, камо ли, че двете ще имат сметка в банка - неведомо място, откъдето идват неведоми хартийки и после - ведомо папо. .

Sapienti_sat

че двете ще имат сметка в банка - неведомо място, откъдето идват неведоми хартийки...

 

Скоро прочетох думи на някакъв английски комик от 19 - 20 век че банките били място, в което ти дават пари, ако докажеш, че не ти трябват! ?

Миряна Б.

Направо в безвъздушния космос ли я изчовъркват като охлювка? Или я тикат обратно в черупката?

маняна
снимка на маняна

От ВеЕсТелескоп потвърдиха, че първата космическа престъпница - лезбонафтката Ана Маклекн е заявила желание за участието си в 15-минутна реклама за КосмоNаколенки на доктор Ливай. С хонорара от рекламата престъпничката се надява да посрещне разходите по делата, заведени от бившата й съпруга и осиновения им син. Точния размер на хонорара е тайна, но се знае, че ще бъде Мноооого Голям.

 

От НАСА пожелават успех на зрителите, закупили си КосмоNаколенките от новата Реклама и обещават да сведат броя на престъпленията в Космоса до Абсолютна нула.

Президентът Соналд Тръмп също изказа насърчителни слова от туйтара си: "НАСА е нашата отново велика агенция и ние може да облекчим страданията на мнозина чрез новите КосмоNаколенки. "

сталкер пустиняк

 лезбонафтка ?

н16
снимка на н16

Да отидат и двете до Луната, и да направят малко реклама на НАСА)

Zmeja

Понятието екстериториалност трябва да се разшири. След някоя и друга година някой може да извърши сексуално престъпление на Луната, например.

Звън®
снимка на Звън®

Ако МС-14 бе успял в планираното време да се скачи със стацията, то до този момент Фьодор трябваше 9 пъти да се е скачил с астронавката Кристина Кох. Провалената среща е предизвикала у Кох дълбока фрустрация. Страда и Фьодор, който поддържа формата си чрез онанистчна ритуална игра с лъскавия си платинен пенетратор. Кох и Макклейн, воаьорката надничаща в банкови сметки, бяха интимни приятелки по време на престоя си в центъра за подготовка на космоновти. И двете имат доста общи предпочитания - Шостакович, мороженое със стърготини от карелска бреза и автоматични самоебачки с педали тип "КГБ подполковник".

Sapienti_sat

Майко, мила! Или, както казва петгодишната ми внучка, "Божкее!", очевидно чуто от някаква приказка. ?

Миряна Б.

10 - Имах пред вид любимите си звездни дневници на Ийон Тихи.Според мен той там не би допуснал джендърство. 

Миряна Б.

Пожарникарите /в смисъл на спасители като Бойко/ на НАСА повече приличат на латиноамерикански безработни.

маняна
снимка на маняна

Всякакви скачвания с робота Федя се забраняват до второ нареждане, предвид  епидемията от хламиди, вилнееща на борда на МКСтанция. В условията на ебезтегловност космическите пратеници нееднократно са допускали астронавтката Кристина Кох да разнесе хламиди из целия екипаж на станцията чрез безразборните си скачвания.

Строго се забранява и пробиването на дупки по корпуса на МКС, както и рисуването на голижени около тях.

Лавандуловият спирт, който ще донесе робота Федя е само и единствено за дезинфекция на членовете на екипажа.

                                                                                                                                                                                                                                                                                 от Ръководството на МКС

Звън®
снимка на Звън®

Мълния

 

Извъндредна промяна в програмата на полета! МК-14, с космическото жиголо кап. Фьодор на борда, ще доближи отново станцията. На дистанция 20 метра маневрата по сближаване ще спре. Тогава астронавтката Кристина Кох щи напусне МКС и ще се прехвърли на кораба на Фьодор. Там тя ще остане до изтичане на медения им месец. Той е част от изследванията по програмата "Секс на околоземна орбита" от проекта Кхаджурахо. Федя и Кристина ще трябва да прощудират новия учебник "Космическа Камасутра". Повечето пози в него са страшно щури и безсрамни. Например "Брудершафт в девет и половина" е толкова сложна, че е възможна за изпълнение само в безтегловност. Скоро тя бе осъдена и забранена от  Франциск Папа Римски.

 

Гласът

По време на престъплението сигурно си е мърморила под носа: Малка стъпка за една лесбийка, гигантски скок за цялото човечество!

Weiß

Тази невероятна космическа лесбо драма

поставя на дневен ред  необходимостта от Еврокомисар по космическите въпроси.

Препоръчвам на уважемата нова Еврокомисия г-жа Лебедова шия, защото взорът и е там, в Космоса. 

И защото космическите пари още не са разпределени.

Звън®
снимка на Звън®

Мълния 

 

Бум на престъпността в околоземна орбита! Обран е банкоматът на МКС! Той е спецмодел NCR Cosmo Aptra. Собственост е на Сургутнефтгазбанк. Към станцията заминава смесена руско-американска следствена група.

 

Криминални анализатори предричат, че до Коледа ще бъде извършено първото космическо блудство и изнасилване.

маняна
снимка на маняна

Шок

 

Банкоматът е бил продупчен с видиева бургия и лицевия му панел е бил отстранен и изхвърлен през борда на МКС. Около дупката е била нарисувана гола жана. Огледът на местопройшествието показва, че липсват 18 СпермоБанки с общ обем 3, 1416 кубически децилитра. Извършителят се издирва сред членовете на екипажа. От ръководството на МКС коментираха, че такъв пандемониум не са срещали в живота си и молят Земята да се намеси, защото хламидите вече са навсякъде из кораба.

 

НАСА съобщава, че лицевия панел на банкомата е паднал в Париж без да причини щети, като се изключи инцидента с 85-годишния Пако Рабан, който е тичал гол из улиците, викайки "Нали ви казвах!".

 

Първата Космическа Престъпница Ана Маклекн заяви в Туйтар, че съжалява за възникналите недоразумения сред екипажа и призова космонавтите да подкрепят усилията й в борбата със ставните и гръбначни Болки като си закупят и те КосмоNaколенките на доктор Ливай.

Тринити

Бившата съпруга Съмър Уордън е подала във Федералната търговска комисия и в инспектората на НАСА жалба за несанкциониран достъп и кражба на лични данни.

В дописката свенливо е пропуснато каква паника е обзела дори лично Дончо, който обаче на мига е намерил решение:Сетил се,че преди време една от неговите статуи за снимки се здрависала с един възпълен и угоднически ухилен човек.Въпросният бил махараджата на малка източно-европейска страна(първа по всичко,що се сетите в света!).В тая страна наскоро имало теч на лични данни.Не на един човек,а на пет! И то милиона!Тръмпи проводил хабер до махараджата да му прати разкривателя на туй много биг престъпление.Оказало се, че прочутият блюстител на закона бил зает с някакъв 90-годишен нарушител,но махараджата за да угоди на Донча обещал да му прати лично един от хранените си хора,който одма да разкрие всичко и даже и да глоби извършителката.Имена му по американски-Влад Гор.Слабото място на мистър Гор било, че бил шубелия от височини.Зарекъл се, че ще се качи в космоса само, ако припишат(с нотариален акт) МКС на кръстника му.

 

ThePal
снимка на ThePal

А бе, къде се загуби Джон Маклейн ?

bay Dragan

Космическа поза ? / изчукване на спестяванията без да се усетиш/

марк

 

 

 

                          Станислав Лем е велик!

 

                         Може , но аз предпочитам Станислав Йежи Лец !!!  Щото Лем не е можал да допусне (бедно въображение ли ) че едни сърбежи могат да пробият дупка в стената на кораба !!!

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш