facebook
twitter

Горещи новини

Корнелия Нинова и Цветан Цветанов размениха постове във "Фейсбук"

15750
Илияна Кирилова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов публикуваха късно снощи постове във "Фейсбук".

 

Корнелия Нинова:

Нека запомним този ден - 20.03.2019 г. Той събра в едно цялата агония и позор на ГЕРБ. Първият в партията Борисов показа паника от загуба и за пръв път, откакто съществува партията му, си взе патерица преди избори(СДС). Вторият - Цветанов унизително се отчиташе на един съмнителен бизнесмен с няколко повдигнати обвинения какво е свършило правителството, за да му даде пет гласа за кворум. А масово се обясняваха как необяснимо забогатяха и вкупом си закупиха луксозни имоти на ниски цени. Всичко това в деня, когато 12000 българи разбраха, че ще вземат по-ниски пенсии. Излъганите и притискани медицински сестри излизат на протест заради унизително ниски заплати. Има една поговорка: дай ми фактите,да ти дам правото. Фактите са пред очите ви, правото да промените това е в ръцете ви.

 

Цветан Цветанов във "Фейсбук"

По повод извънпарламентарната комунимация, която провежда от седмици насам Корнелия Нинова, искам да подчертая, че с днешната среща с партньорите от СДС показахме, че сме чули призива на президента на ЕНП Жозеф Дол да не допуснем разпиляване на десния вот в България. За голямо съжаление, в БСП освен, че не чуха гласа на лидера си на ПЕС Сергей Станишев за единство, дори спретнаха на собствения си пленум нагледен пример как могат да бъдат фалшифицирани едни вътрешнопартийни избори. И това го заявиха не други, г-жо Нинова, а го признаха ваши вътрешни ръководни кадри в БСП! За разлика от БСП в ГЕРБ осъзнаваме, че европейските избори са въпрос на европейски ценности, на силен и обединен Европейски съюз, който да работи за ограничаването на влиянието на Русия и фалшивите новини, с които ни заливате всекидневно.

Що се касае до срещата на ГЕРБ с Воля в парламента - днес с колегите обсъдихме всички изпълнени ангажименти от управленската програма от началото на мандата до сега. Говорихме за повишените пенсии, за Коледните и Великденските добавки за пенсионерите, за увеличените заплати, за повишените доходи на учителите, за реформите в задравеопазването и за върнатите деца в училище, за строителството на пътища и магистрали, за санирането. Но ако според Вас аз съм се отчитал на някого с повдигнати обвинения, то Вие, г-жо Нинова, само преди броени дни, лично издигнахте човек с обвинения за пране на пари за водач на евролистата на БСП! А може би сте забравила също, че в парламентарната група на БСП имате и други депутати с повдигнати обвинения за едно от най-тежките политически престъпления? От къде идва разликата в критериите и обективността Ви, г-жо Нинова? В този ред на мисли, смятам, че не Ви прави чест точно Вие да давате морална оценка за случващото се.

25

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Антикорупционната комисия мълчи за старата проверка на Цветанов
Цветан Цветанов сложи носия за 150 чевермета в Златоград

04.05.2019

13902 47
Go Down Tsetso

22.04.2019

Иво Балев

856

Коментари

fierсe
снимка на fierсe

симпатяги!

kissсинджира

Защо Цветанов още не е подал оставка? Чака Тома Биков да се хвърли на амбразурата да го защити, че фсичку и нормална пазарна практика на свободно договаряне? и проблема да се замете? 

Sapienti_sat

комунимация

 

Носи си тази дума още от Вършец и сега ще си я лелее под купола на Всевишния! 🐒 Комунимак!

Invisible

     Що Борисов не пробва да изгони Цветанов?

   

маргаритка2

Като публична личност с публични прояви, Цвъко не се е прибирал в къщи поне от две години.

 

Вероятно не е могъл да се ориентира в шестте адреса и затова е извършил сделката с уедряването на жилищната площ и нанасяне в уникална сграда.

 

Но да не се отплесвам.

 

Хубавото на фейсбук-кореспонденцията е възможността да блокираш тролове и хейтъри, и според мен Нинова трябва да се възползва от този механизъм.

Santana

Нинова разстрелва Цветанов от всяка позиция.

Zmeja

ГЕРБ вече даде две "избираеми" места в листата си. Мисля си, ако сега даде по две места и на ДСБ, на "Да, България", на "България на гражданите", на ония Зелени... То какво ще остане за ГЕРБ?

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

То какво ще остане за ГЕРБ?

 

Преференцията.

Никак не е случайно, че от всичките изисквания на БСП и президента, те върнаха точно нея. 🚬

Nashenec

Всяка партия, решила да използва СДС за патерица ВИНАГИ следва съдбата на сините - разпадане и забрава. Явно наистина ГЕРБ са в колапс, след като се решиха да се "съберат" със СДС.

NATURAL

Само по досега изнесените факти Йончева е за мин 15 г. строг тъмничен + конфискация на незаконно придобитото имущество. Пък тръгнала лъжата да се притеснява за другите.

slavabg

И що така "информацията" за Йончева има обратен ефект в обществото? Коя от придобивките си има тя откакто е в политиката, че сте гракнали отгоре и... та и вдигате рейтингът до безобразие?

 

... за разлика от цвичков, дето влезе в политиката по цвички, като заложи единствения апартамент на тъща си? 😆

Тренд Петков

***

Дагоев

Изнесено е само ,че е обрала банката от Тома Кравов.

sneaky_humanoid

За разлика от БСП в ГЕРБ осъзнаваме, че европейските избори са въпрос на европейски ценности

Това май го осъзнавате само вие...

пощаджията

Натуралния, задръстИл си амбразурата, брат.

ПОдмести се малко, да има и за другите 😂

sneaky_humanoid

Волен Сидеров: "Цветанов е новият Кисинджър". По повод преговорите с Марешки, СДС и други. 

😂

 

 

Миряна Б.

 

 

Как нямаме един Петър Велики да създаде една кунсткамера! В отдела антропология ще властва над околните багатели, дори над скелетите на съмнителни траки, скулптура на Цветан Цветанов в цял ръст и с особено наблягане на кауновия череп. Изваянието ще е от ръцете на съседа му Вежди Рашидов, равен му по интелект и ерудиция. В отдел неонатология ще се разполагат съдове с пличкащи се фетуси на сиамски близнаци - опит на генното инженерство да получи прегърнати навеки потомци, които да продължат правите им линии. Наслука! 

 

https://homsk.com/upload/media/posts/2018-10/15/26...

Миряна Б.

 

В отдел етнография ще бъдат изложени гуглата, белите беневреци и цървулите от крокодилска кожа на Цецо. А също и мебелировката му, картините и порцелановите сервизи от Англия и Германия. По персийските му килими ще се стъпва само по чорапи. Зелени такива не се допускат, ще се вмъкне президентът!

Миряна Б.

 

 

В гаража към кунсткамерата ще се пази и зорко наблюдава историческият симулационен Ф-16 на Цецо. В градината вместо магнолия ще има дуриан - плод с нетърпима миризма, убива гнусливци на километри.

Миряна Б.

 

Andiamo, finita la comedia, buona notte!

HBK

Е, разменят си хората. Кой каквото и както може. Курнелия – камсамолски патос, „Сфинкса” – унищожителни факти.  Фактите на камсамолката са доказани истини, но от нейната уста звучат като целомъдрени думи в устата на политическа проститутка. Фактите на „Сфинкса” са непроверени (и дори съмнителни) но звучят унищожително.

 

Надпяване между врана и бухал. Е, какво да кажа – сал тая пасмина остана в нашенската ни градина.

Кайзер Созе
снимка на Кайзер Созе

Публичници. Преглеждайте ги редовно за трипер и не пускайте да се доближават до децата.

Байпас

Нивото е"Ти па си много убава"!😂

Миряна Б.

 

В кунсткамерата най-много зрители ще се струпват около отворения череп на Борисов, за да се проветри това, което има като мозък, право в него духа климатикът. Говори се и за други части на тялото, но тъй като Корнелия няма такива, губи се ефектът на съизмерването им. Музеят ще разполага със стрипрум за такива състезания между различните партийци. Планира се и голо изображение на Цецка от уреда за ядрено-магнитен резонанс.

kissсинджира

Влез или се регистрирай за да коментираш

×