facebook
twitter

Горещи новини

Каракачанов: Коалицията "Обединени патриоти" не е стабилна

1119
Илияна Кирилова

До края на януари трябва да бъде решено в какъв формат ще се явят на евроизборите партиите от коалиция "Обединени патриоти" (ОП). Това каза в Казанлък лидерът на ВМРО, вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Той обяви, че в момента коалицията "Обединени патриоти" не е стабилна, а искрата за това дали е застрашена от разпадане ще бъдат предстоящите европейски избори, предаде БНР.

"Явно се ослушва всеки, докато се разбере какво ще стане на евроизборите и, да не би да натрупа някой друг дивидент, мълчат. И със самолетите е така, и с въпроса във Войводиново беше така. Беше логично моите партньори в малката коалиция да застанат зад проекта за изтребителите, още повече, че министърът на икономиката, с когото заедно сме съвносители на доклада, е излъчен от партия "Атака", добави Каракачанов.
В Казанлък военният министър присъства на проявите, посветени на 130-ата годишнина от създаването на 23-ти Пехотен Шипченски полк. След ритуала пред Паметника на загиналите за свободата на България бяха поднесени венци и цветя и пред паметната плоча на създателите на военния марш на полка - "Велик е нашият войник".
„На практика има две Българии - едната на хората, които учат работят, плащат данъци и спазват законите, и другата - на онези хора, които смятат, че имат само права и не трябват да имат задължения, и могат да правят всичко, включително да посягат на имота, на живота, на честа на хората около себе си. Това не е допустимо”, каза още Каракачанов. На въпрос дали е необходимо да имаме министър от ромски произход, вицепремиерът изтъкна, че в българската Конституция няма етнически малцинства.

Според Каракачанов проблемите са резултат от 25 години замитане на проблема с интеграцията на ромите и похарчените напразно милиарди.
Като пример посочи 2013 г., когато е имало 380 непълнолетни майки, а през 2017 г. те вече са 3300.

  13

  Влез или се регистрирай за да коментираш

  Още

  Пред ДАНС се изви опашка заради закона за пране на пари

  15.02.2019

  372 7
  Президентът Радев обмисля вето на приетия Изборен кодекс

  15.02.2019

  282 5
  Борисов: България е готова за всички възможни сценарии за Брекзит

  15.02.2019

  244 8

  Коментари

  Giuseppe

  Каракачанка, едно е сигурно - заминАли сте си!

  Говори там по въпроса с РъБовете, те са наясно кое-как.

  Васик

  От известно време е цинизъм Каракачанов да говори за интеграцията на ромите, след като сам им бутна домовете.

  цензура

  верно ли? ИзвинетИ, на курника "дом" ли му викатИ? Кокошките откога живеят в тях и още не са се интегрирали 😂

  NATURAL

  Кутевчетата плачат за незаконните коптори на електората си. Избори идат ....

  цензура

  ХА ХА ХА,  коалиция ?! Къдека е тая коалиция? Прецакахте ни максимално - вие в канализацията и чакаме с нетърпение голямата коалиция ДПС/ГРОБ да се самоизядат тотално! 😆

  ivan B

  Я тури синята каска,на обратно.

  Предводител на ...

  На въпрос дали е необходимо да имаме министър от ромски произход, вицепремиерът изтъкна, че в българската Конституция няма етнически малцинства.

  Верно ли? И що непрекъснато дуднеш/те за "малцинствата"?

   

   

  Solace

  „На практика има две Българии - едната на хората, които учат работят, плащат данъци и спазват законите, и другата - на онези хора, които смятат, че имат само права и не трябват да имат задължения, и могат да правят всичко, включително да посягат на имота, на живота, на честа на хората около себе си. Това не е допустимо”

  Полическата шайка не е от първите със сигурност. Значи е от вторите, макар и на друго ниво...

  ppipi7766

  Коалицията скърца защото не са разпределили папото.

  Я да пробваме така:

  - На воеводата -Ф-kи.

  - На WC-тo слънчака и няколко лифта.

  - На бялата Златка евродепутатско място.

  Сигурен съм, че коалицията ще се стабилизира за една петилетка поне.

   

   

  вила

  Трите му патерички са захапали един  общ кокал-един е.Та,дилемата е-с кокал само сега или без кокал винаги в бъдеще...

  paragraph39

  /:/Коалицията "Обединени патриоти" не е стабилна

  .........................................................................................................................

  Всяка ПАТРИОТИЧНА партийна коалиция у нас и по Света, влезе ли във властта/Изпълнителната власт/, неминуемо става нестабилна!

  Това съм го казвал и доказвал нееднократно и от сума години!

  Причината е, че всяко управление на държавата е КЛАСОВО- в интерес на определена Класа, която е господстваща в Обществото към момента! А патриотичните партии са ВСЕкласови! Но влязат ли във властта, в патриотичните партии  надделява интересът и позицията на онази Класа, която има най-голяма представителност в партията- и следва неминуемо разцепление/по класов признак/ в патриотичната партия!

  Ерго, най-добре е патриотичните партии да имат мнозинство/минимум 50%+1 депутати/ в Парламента, но да НЕ участват в Правителството, а само да го одобряват, насочват и контролирират, с лостовете на парламентарното Мнозинство и Демокрация!

  Апропо, патриотичните партии по Света, в Европа  и у нас, се качват на Политическата сцена, когато Обществото, Нацията и държавата са в дълбока Криза/ социална, икономическа, демографска, политическа, военна.../- каквато е в момента и българската Нация, българското Общество! И патриотичните партии слизат от Политическата сцена веднага щом Кризата бъде преодоляна! Такава ще е съдбата- дай, Боже!- и на "Атака"/ чийто учредител съм, впрочем- без да съм ѝ член!/, а също и на патриотичната коалиция "Обединени патриоти", когато българската Нация, българското Общество излезе/дай, Боже!/ от дълбоката Криза в която е! КАЗАХ!

  Ад мин

  и другата - на онези хора, които смятат, че имат само права и не трябват да имат задължения, и могат да правят всичко, включително да посягат на имота, на живота, на честа на хората около себе си

   Това кой? Депутатите и министрите ли?

  тошогошев

  Каракачанов много сбърка с тия самолети ,това и докара проблемите на ОП -жалко 

  Влез или се регистрирай за да коментираш