facebook
twitter

Горещи новини

Дърева: Откога етническият мир се крепи на дълговете на мюфтийството

Искам да напомня на Борисов, че който сключва сделки с ДПС, винаги плаща много скъпо, казва още тя
3827
Би Ти Ви

При опрощаването на дълг към държавата от 8 млн. лв. на Главното мюфтийство става въпрос единствено и само за сделка между ГЕРБ и ДПС. Това обяви в предаването „Тази сутрин” по Би Ти Ви Велислава Дърева.

„Бях поразена от скандалното поведение на главния мюфтия вчера, който на въпрос дали мюфтийството има 4700 имота и приход от 30 млн. лв. на година отговори, че не се занимава със счетоводни сметки и каза в прав текст: „Бъдете благодарни, че не сме ви спретнали едно Косово”. Откога етническият мир се крепи на неплатените задължения на главното мюфтийство”, коментира Дърева.

Тя припомни, че декември миналата година въпросът с дълговете на мюфтийството е бил обсъждан в ресорната парламентарна комисия и е било отхвърлено искането за опрощаване на задълженията.

„Искам да напомня на Борисов, че който сключва сделки с ДПС, винаги плаща много скъпо. ДПС винаги е част от успеха и никога част от провала. ДПС винаги е победител с победителите и не е губещ с губещите. Това е факт през последните 30 години”, обърна се Дърева към премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

146

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

И фелдшерите излизат утре на протест

24.03.2019

28 1
ГЕРБ и БСП си размениха нападки за центровете за мигранти

24.03.2019

161 2
Росен Желязков: Целта е не Цачева, а нашата предизборна готовност

24.03.2019

240 6

Коментари

Страници

Solace

Бъдете благодарни, че не сме ви спретнали едно Косово

ДАНС, нещо?

УмноКрасивЧуств...

Да живее еничерския мир, осигуряван от силното лакейство на Бойко.

mamut

Права е Дърева, но защо никой не говори че има разлика между етнос и религия и какъв е този етнически мир и мюфтийство. В определена вяра:християнство, мюсюлманство,будизъм, юдейство, бахайство и т.н  могат да си вярва и практикуват какъвто си иска човек от каквато си иска етническа група, Така че да се бърка етнически конфлик с верски такъв е голяма грешка или не разбиране или още нещо .

 

dumdim

Бъдете благодарни, че не сме ви спретнали едно Косово

 

тва верно ли го е казал???

Пантелей

Дърева, копнее за революция... Да застане на барикарата... да развее червеното знаме - куту една Раймонда пред трена... Да поведе народните маси към светлото бъдеще... и да улезе у Историята... куту една корава болшевичка... А бе куту една Цола... да речем...

Мечтае... тооо... какво ли друго и остава????

УмноКрасивЧуств...

Тва и работа на Цецко да ни води към светлото бъдеще, осигурявано от европейски подаяния и силно и сталбилно  управление, което ни осигури спиране всички енергийни проекти, загуби за милярди, съюзничеството на терористите и последното място ф ЕС.

dream team
снимка на dream team

A стига вече с тия несвързани бръщолевения.

Justinian2
снимка на Justinian2

Кога Дърева беше десидент , и сред лицата на Русенския комитет , и се бореше точно с болшевиките , ти не си бил роден. А майка ти и баща ти са зяпали др.Живков по телевизията като теле - железница. 💩

Пантелей

"...Кога Дърева беше десидент , и сред лицата на Русенския комитет , и се бореше точно с болшевиките , ти не си бил роден..."

Сигурен ли си? А майка ми, и баща ми - Бог да ги прости - доста можеха да разкажат за българските "болшевики"...

П.П. Когато бай Илия тънеше в мизерия - такива "перестройчици" обикаляха да възстановяват ППО по градове, села и паланки...

 

ЗИЛ131

Ти очевидно не познаваш работата на Велислава Дърева. За твое сведене е била преследвана и преди и след 1989 година. 

Печели тиквен медал: Весел трол на 12 март. Ура.

2рee

👍

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

 А бе куту една Цола... да речем...

Мечтае... тооо... какво ли друго и остава????

 

Ограничи се с хладилника.

На Велислава Дърева си ѝ до подметката.

Тодор1

👍

inventus

Не са им наредили ...не са ни "спретнали едно Косово". Убеден съм че има достатъчно хора в техните среди които само това чакат.Ако тези думи са казани не е ли работа на съответните служби да се самосезират?

Manrico
снимка на Manrico

Др. Дърева знае на какво се крепи етническия мир - на ДПС и лично на Доган:

https://pik.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B...

urupuchi

„Бъдете благодарни, че не сме ви спретнали едно Косово”.

 

Това верно ли го е казал?!

 

Ако е така, боецът и борецът генерал лейтененат Борисов не само трябва да им опрости дълговете, ами да ги освободи от всякакви задължения за вечни времена. Дори да им отпусне екстра! Нещо като въвеждането на данък мюфтийство би било разумна мярка за благодарност.

фен

Етническият мир зависи от Началниците Доган и ЕРдоган. България е тяхна - и то по волята на местния материал, който си избира догановия ибрик Боце Простия вече 10 години.

 

urupuchi

отговори, че не се занимава със счетоводни сметки

 

Да бе, това го знаем. Със счетоводните сметки на мюфтийството се занимава генерал лейтенант Борисов, ти нямай грижа.

фен

. Дърева знае на какво се крепи етническия мир - на ДПС и лично на Доган

 

Така е, Дърева и БСП също кандидатстваха за позицията „Ибрик Доганов”, но нямаха шанс срещу Баце. Отнесе ги като гербер рушвет. Отвя ги като бугати трабант.

По времето на тройната, Доган взе 2 милиона хонорар, при Баци взима по 52 милиона на година. 

Сега 8 милиона на мюфтията опрости. Това дори Орешарски не би направил.

Голям е Баци, най-успешният проект на г-н Доган

 

Сократ-май

ДПС винаги е част от успеха и никога част от провала. ДПС винаги е победител с победителите и не е губещ с губещите.

Съвършено вярно.

Само не знам защо и досега си плачете за троянския кон Орешарски, който така елегантно ви съсипа партията.

(Може би е като плача на вдовица за...)

bay Dragan

Дано  баш ходжата не е казал това.

PlaNed
снимка на PlaNed

България има възможността да се случи същото, което е в съседните страни — Сърбия и Косово.

Според някой издания, думите на главният мюфтия Мустафа Хаджи са дори и по-провокативни и интересно защо домакините ни вчера се разсейваха и обливаха с шербет, цитирайки бГнус

„Срещата мина в духа на толерантност и разбирателство. Ние, като граждани на тази държава, сме длъжни да пазим мира и спокойствието в България, които сме наследили от нашите бащи", каза още Мустафа Хаджи, цитиран от БГНЕС.

bay Dragan

Откакто Ааамет Доган и Мустафата Карадахлъ в края на миналата година посетиха и получиха указанията от Ерик Рубин, отношението на ГЕРБ и ДПС се промениха. Вервайте ми!

Ерик Рубин👍

ИвКо

Само не знам защо и досега си плачете за троянския кон Орешарски, който така елегантно ви съсипа партията.

Или троянската партия не съвсем елегантно съсипа Орешарски.

JollyRoger's

На Хъбубий пак Му го намуфтиха...👃 Защото е “биткаджия“ и мама Му Го е провождала с автоматично чифте на лов за мохамедани... Мдам...

Поредният резил! Друм, бе!🎃🎃🎃

Гларyс

Не е грешка, че ислямът води до етническо напрежение. Защото внушават на всички тук, че не са българи, а те са, тъй-като са родени в България. Разбират го, ако решат да отидат в Турция - там никой не ги признава за турци. А тук се отказват от имената, езика и народността си. Пряко смесват вероизповедание с етнос.

Ако е казал това за Косово, значи е време всички ракетни силози с полумесец на върха да бъдат изстреляни към Аллах с по няколко шашки тротил!

ИвКо

Ако е така значи и ние си имаме своя Харадинай.

Васик

Точно защото това е Дърева, такава фраза никога не е била казвана вчера. Дърева хиперболизира, за да претопли старата кампания на вестник "Дума", известна като "Върнете ни "турското робство". Мюфтията можеше лесно да каже, че мюсюлманите не са карали българите да си сменят имената с автомати, но не го каза.

2рee

но, с калъчки, брадви,ченгели и на колове са ни принуждавали да сменяме имена и ВЯРА.

JollyRoger's

Във филма с автоматите е учствал само Комбат Хъбибий Биткаджията... Уикипедистите не е зле да се поинтересуват за българо-турските изселнически спогодби, кой какво е изпълнил по тях, както и за алтъните, обещани на “екскурзиантите“ от Високата порта... Що не обелихте и дума за годишнината от терористичния акт нагара Буново онзи ден? Или сахибите не дават жълтици за такива раб'ти...🐏💨

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×