facebook
twitter

Горещи новини

Цветанов: Радев се превърна във флагман на компроматната война срещу мен

Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията, смята зам.-шефът на ГЕРБ
4590
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Цветан Цветанов

Няма нищо, от което да се срамувам. Това обяви зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от партийния пресцентър, по повод скандала около придобития от него луксозен апартамент в София.

"Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение", допълни Цветанов.

По думите му „съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен". "Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, коментира Цветанов.

Вчера държавният глава заяви по повод скандала следното: "Няма как тази антикорупционна комисия, която е назначена и контролирана от господин Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия господин Цветанов. И ако това не се случи, наистина можем да имаме сериозен проблем. И затова поредното, според мен, гарантирано оневиняване на господин Цветанов ще се размине с моралната присъда на обществото".

Зам.-шефът на ГЕРБ смята, че докато не е приключила проверката, не е редно да получава присъди. Той подчерта, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

91

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Правителството утвърди религиозните празници извън православните

18.12.2019

1561 12
МВР и Столичният инспекторат иззели 4 камиона с отпадъци за изгаряне

18.12.2019

3047 4
Пожар унищожи към 3000 прасета в Добруджа

18.12.2019

799 4

Коментари

Страници

TheBoss

Нима някой е очаквал нещо друго от резидента ?! Той толкоз си може.

Яна

О, Президентът много работи може и най-вече точно и ясно да опише вашия крадлив шеф. Вярно, че е трудно да се измисви подходящо оправдание за простотиите на ЦЦ, но Вие дерзайте; все ще измислите нещо. Публиката ще Ви е благодарна. ?

ablepsia

Не е президентът, а РАДИО "СВОБОДНА ЕВРОПА".

volog2

Има си хас и да е придобил нещо на по-евтина цена. Всичко е депутатска заплата и пенсия на тъщата. Те хората се подхилкват кога Боката разправя, че дал 50 милиона н пенсионерите. Е някои си купуват по няколко апартамента с тях. 

dissidentbg

Все пак ЦЦ купува имоти в България и парите остават в България.

Имаше един президент, който натрупа пари в България, но си купува имоти в чужбина.

sega_reader

Интересно, когато си в политиката и ако си прост, то задължително върви да си и нахален и безочлив.

Sapienti_sat

Но натъжи Боцата! Тичай сега да го разтушиш! Ама той пък Цветанов, не съм чул да играе футбол или тенис. Може би, шах? ?

пощаджията

Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията, смята зам.шефът на ГЕРБ

Разбира се, че ще се използва...

 

Стоф

Бсп е специализирала в лъжите мнооого отдавна. Полезни умения нямат, толкова могат. 

пощаджията

Кое точно е лъжа, миличко?! Или така пише у лишчето за днеска ?

Яна

Бихте ли споделили информацията откога Свободна Европа стана медия на БСП. Това е наистина новина ?

Асол
снимка на Асол

Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. 

Мигар си мислиш, че някой щеше да ти хариже и колиба, без да минеш през агенцията по вписване? Нооо, не си виновен ти - такива като теб и Ортака ти сте достижение на мъдростта на част от българския народ. Такъв народ...досущ като вас двамцата

erkek

Какъв Радев го гони този мошеник? От "Свободна Европа" започна всичко.

Яна

Е все пак известно е, че Свободна Европа е американско учреждение; не върви да се плюят домакините на молитвените закуски. Те са си обидчиви и информирани и бързо си връщат, а явно има за какво.

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Е, как бе, Цвъки, да стане инак? 

Мигар без нотариус и вписване в имотния регистър? 

И без плащане? 

Ако не знаеш, отдавна плащанията не стават чрез броене с потни кунки на едни пачки в кантората на нотариуса, а с банкови документи. 

Ама за тия работи са виновни БСП и Радев, няма съмнение. 

last

 

 Голям гърч, голям...

Интересното все пак е друго - че атаката дойде от "Свободна Европа" - т.е. май от ЦРУ...  Май и това е случайно.

П.П. Яна и Erkek са ме изпреварили...

Мида

Последния път много е закусвал и не е бил старателен в молитвите. Забелязано е.

last

  Мида -???

TheBoss

Чудя се, този пионерски плам по принцип за апартаменти и политици ли е или понеже е ЦЦ, давай да хвърляме камъни ?!

kramar

 Понеже е Ц.Ц. Всенароден любимец. Флагман в мятането на камъни по президента, а сега мрънка. И откъде, аджаба, са му парите? Брой и едни 100 хилки за довършителните работи, минимум...

kissсинджира

Ох, горката ни жертва, той, жертва на компромат. Нали драги герберски амбразурчици? Да.

 

А междувременно како каза Баце? Свиквал Изпълкома, оплаква се защо Цецо му го прични това. Тоест Боеко Велики вярва на компромати ли? И кое не е вярно? Че Цветанов си е купил апартамент на петорно по-ниска цена от фирма, която се е облажила от внесена от Цвъко поправка в закона ли? Ма то сикчу е законно. И откъде знаете? Викнете Лаура Кьовеши да видим колко всичко е законно или всичкото герберунгел ще се нареди на Аспаруховия мост с релси на врата.

 

съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен...Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията

Ма разбира са, че цялата фселена се върти около тебе, Цецко. И дай да не говорим за корупцията в предизбоната кампания. Дай да говорим само колко са велики ГЕРП, колко дължини можеш д апреплуваш в басейна и как Боеко може да победи тухлена стена на тенис. Не за корупцията.

SSlavov

Цветанов щял да ходи при хамериканците - дано там го светнат над колко $ слугите на народа требе да декларират подаръци

Forza NATO

Тъй, тъй, то и "Свободна Европа", и "Биволъ" са медии на ГаднияЗеленЧорапНаРешетников, а и т.нар. Антикорупционен Фонд е НПО на негово подчинение.

 

Хубаво ти рече Баце да си помислиш откъде ти е дошло, ама гардът лесно пада сред серията закуски и плейстейшъни...

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Много многоапартаментник има в ГЕРП, значи! 

Има и безапартаментници като Влатко Горановото... 

Ама си имат общ знаменател: апартамент! 

Предводител на ...

Башбаканът, понеже е ял и шамарчета в тоя живот по време на мутренските си години, има изградено чувство за самосъхранение, което го накара вчера да изкриви лице в ужасена гримаса, да подвие опашка и да търси некой отвор, през който да се омете от дупката, в която бе внезапно наврян.

Цуцкообаче, който няма този жизнен опит и който става все по-нагъл, и е с растящо самочувствие на недосегаем с всяка следваща ненаказана по цацаратурски гнус, плава по ла@няната без гребла и няма да усети отде ще му дойде.

Впрочем именно това му чувство го вкарва в специфичен и характерен за него обяснителен режим, който де факто е предизборно за пред рорикините и дъбосите говорене.

Само че не е Радев шеф на Радио Свободна Европа, а то не е БСТВ.

TheBoss

За апартаментите на Първанов придобити на данъчна оценка в елитни квартали от компания спечелила по същото време проекти за 25 млн, какво ще кажем ?

Яна

До TheBoss

А не, разочаровате ни колега. Това е ниска топка. Вярно, че задачата е трудна, но ние вярваме във Вас. Иначе ще трябва да изпратим писмо до работодателя Ви за корекция в разценките. ??

erkek

Радио "Свободна Европа" до 1972 година се е финансирало от ЦРУ.Сега -от правителството на САЩ.Цвък явно закусва на неправилното място...

PlaNed
снимка на PlaNed

Ето какво пише Биволъ:

Цветан Цветанов е знаел за сериозен казус свързан с “Артекс Инженеринг” и е инициирал проверка срещу тях. Четири дни по-късно той се сдобива с луксозен апартамент в сградата “Летера” на ул. "Латинка" 8. който преди това е на собствениците на “Артекс” – Пламен Мирянов и Весела Мирянова. Така проверяващият и проверяваните експресно си прехвърлят едни имоти, а преписката, проверката и резултатите от нея потъват неизвестно къде.

Santana

От сега мога да кажа, че ГЕРБ загубиха изборите на 26-ти май и то катастрофално. Следва още по-тежка катастрофа на предсрочните парламентарни. 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×