facebook
twitter

Горещи новини

ЦИК обяви обществена поръчка за изработка и доставка на бюлетините за евровота

285
Pixabay

Централната избирателна комисия (ЦИК) стартира процедура за възлагане на обществена поръчка чрез договаряне без предварително обявление с предмет "Изработка и доставка на хартиени бюлетини за гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019 г.". Това съобщиха от институцията.

С решението, което е взето вчера, за отговорно длъжностно лице е определен Николай Желязков - главен юрисконсулт в дирекция "Администрация" в ЦИК. Той трябва да публикува документи за участие на интернет страницата на ЦИК в профила на купувача, да изпрати до регистъра на Агенцията по обществени поръчки необходимите документи по възлагането на обществената поръчка, да осъществява дейностите, свързани с провеждането на обществената поръчка, включително и да приема документи за участие.

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

И в София пускат електрически колелета под наем

19.06.2019

253 7
Румен Радев: Не трябва да има компромиси с оборудването и обучението по сделката за F-16

19.06.2019

507 1
13 администрации ще отстраняват нарушения по нареждане на кабинета

19.06.2019

369 2

Коментари

Zmeja

Нали бюлетините щеше да ги печати БНБ? Или Костинбродската печатница ги печати по-добре?

sega_reader

Няма нужда да се печатат нови.

Цецо има от старите.

И без това изборите са т*шак, музика и вести.

JR

Бутафория за пред Брасълс...

Тринити

 

ЦИК обяви обществена поръчка за изработка и доставка на бюлетините за евровота

Спестена е информацията,че поръчката вече е спечелена.От издателя на журнала "Вършецка мисъл" с инициали Цв.Цв. Същият имал даже вече готови напечатани бюлетини.Дори и попълнени!На склад в 7-8  апартамента.Така се спестявали разходи и за държавата(милиони при това)! А и не се тормози населението с разни "избори",да си губи времето.Българина няма вече да го разкарват като панаирджийска мечка до някакви си урни,в някакви си училища и детски градини.Къпем се в благодат,избори не ни трябват!!!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×