facebook
twitter

Горещи новини

Борисов: Турция е наш стратегически партньор

1868
МС

Премиерът Бойко Борисов проведе среща с министъра на вътрешните работи на Турция Сюлейман Сойлу, който е на посещение в София. Двамата обсъдиха сътрудничеството в сферата на сигурността, ограничаване на миграционния натиск, борбата с контрабандата и организираната престъпност, съобщи правителствената пресслужба.

„За България, както и за ЕС, Турция е стратегически партньор - приятелска съседна държава, съюзник в НАТО и важен партньор в областта на сигурността и обществения ред. Стабилното и устойчиво развитие на двустранните отношения е приоритет на българската политика“, заяви министър-председателят Бойко Борисов. Той подчерта, че съвместната работа на двете страни в тази област ще допринесе за укрепването на доверието и ускоряването на информационния обмен.

Страната ни е готова да разшири и активизира контактите с Турция на професионално ниво между отделните структури на двете министерства със сходни функции. „Към момента успешните ни реализации са предимно по линия на наркотрафика и контрабандата на стоки. Бихме искали да развиваме проактивен обмен на информация по всички приоритетни линии“, заяви министър-председателят.

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу посочи, че в момента регионът е изправен пред много предизвикателства. Той даде висока оценка на нивото на сътрудничество в областта на сигурността, което България и Турция са изградили.

34

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пред ДАНС се изви опашка заради закона за пране на пари

15.02.2019

640 8
Президентът Радев обмисля вето на приетия Изборен кодекс

15.02.2019

393 7
Борисов: България е готова за всички възможни сценарии за Брекзит

15.02.2019

312 10

Коментари

Страници

kempes

Защо Борисов се държи като бай Тошо, той е само един министър-председател.

Нека остави външната политика на президента.

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

свадбарския  генерал няма правомощия за политика  . има само за далавера  ако му се отдаде да прави служебно правителство- иначе харчи за вояжи и парцалки  за 5 ст полза няма от негоЯ

ЗИП
снимка на ЗИП

 

България е парламентарна република и главната овластена фигура е министър председателя.

 

Какъв е президента, че да води външна политика ? От него реално нищо не зависи....

 

Ако иска власт да прави партия. Толкоз е просто.....

 

:)

kempes

Изводът е, че ни трябва президетнска република.

Но има една опасност.

Ако за президент бъде избран идиот.

А това вече веднъж се случи.

Ни така, ни иначе.

вила

По-добри от руснаците са,ако искат ще ни дадат ...руски газ.

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

Отделно  -защо православна Гърция не ние партньор?

 

ПРЪСТОВЕТЕ

Туземната колониална администрация е послушна и изпълнителна.

Лошо е когато си слуга на много господари.

kempes

Втората снимка !

ВИС-аджии се пременили с Версаче.

JR

Тцъ... SIC-aджии...

Penchobre

Турция е наш стратегически партньор

 

Като САЩ! Сега ще докажем лоялността си към този парньор, като си закупим нещо, с цена неограничена отгоре. Там някави "патриоти", май подкрепяха снишилото се напоследък Баце!

Звън®
снимка на Звън®

Casandra Payton


По-малък брат с газ запалил се. Сестра голяма - курва, малка - HR-арка, сега учи за проститутка. Баща мой шиптър -  кон бие с тояга. Майка от Тауер бридж три пъти скача. Братовчед Райхстага опаковал и продал, Google купил. Аз работи от къщи, Google на месец $16 000 плаща. Сега спряла да работи, но Google си плаща $ 24 000 месечно.

 

Тука да четете >>>  www.Webjob33.com

Penchobre

Когато щабният лекар взе да го преглежда, той заяви, че не е дезертирал, но че още от дете обича да пътува, винаги копнеел да изчезне някъде надалече. Веднъж се бил събудил в Хамбург, друг път в Лондон, без да знае изобщо как е попаднал там. Баща му бил алкохолик и се самоубил преди раждането му, майка му била проститутка, пиянствувала и умряла от делириум тременс. По-малката му сестра се била удавила, по-голямата се биха хвърлила от влака, брат му скочил от железопътния мост на Вишехрад, дядо му пък убил жена си, полял се с газ и се запалил, втората му баба участвувала в циганска скитническа банда и се отровила в затвора с кибрит, единият му братовчед бил осъждан няколко пъти за подпалвачество и най-после в Картоузи[370] прерязал вратните си жили със стъкло, братовчедка му по бащина линия се хвърлила във Виена от шестия етаж. Той самият бил с много занемарено възпитание и до десетгодишна възраст не можел да говори, понеже веднъж, когато бил на шест месеца и го повивали на масата, майка му излязла за малко, а котката го смъкнала от масата и той при падането ударил главата си. От време на време имал силно главоболие и в такива моменти не знаел какво прави. В такова състояние той напуснал фронта и отишъл в Прага.

 

😉

rurade
снимка на rurade

Ваш може и да е ,но не е наш...

SSlavov

Изводът е, че ни трябва президетнска република

 

Изводът е ,че не ни трябва президент или трябва да се избира от парламента .Австрийският президент си е купил карта за транспорта и няма гавази ,готвачи ,фризьори маникюристи и т.д. .Нашият има заплата 10 пъти средна заплата и 30 пъти пенсия и само дава мъдри съвети. Поне да беше джитнал някой архар ,че да се прочуем .

kempes

Тук не става въпрос за това, как се избира президента, а за това, че той трябва да ръководи държавата, а министър-председателя да му е подчинен. Моделът на Русия примерно. Това написах. Изложих и опасения, че ако се случи човек добре, но ако се случи идиот, тогава лошо и то много лошо.

SSlavov

Тогава ББ ще е президент ,а Радев мераклия президент

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

че той се прочу  с любовница  натъманена без ценз  и с вид на 🐫 /мъжка/

Ненужно скъпо нищо не правеща  сбирщина от връзкари.

Звън®
снимка на Звън®

Нищо не се чува за най-переспективните начинания на Бонифаций Хипертоник. Дали някой знае докъде стигна направата на "умна тоалетна", съвместен проект с ОАЕ, под патронажа на шейх Омар бин Султан ал Олама- министър на изкуствения интелект.

 

Какво става с тютюневия алъш-вериш с Китай? Докъде стигна железницата Свиленград - Пекин? Лиляна Павлова пази ли в топлата си пазва образци от безценното бубено семе от Гвандун?

 

 

Калинчо

пазвата й е студена

Solace

Цял ден питам къде е Баце, а той приемал Сюлейман. Затуй явно бяха отцепили част от жълтите павета по обяд...

гарван_грачи_грозно

След като се подразбра, че благодарение на безрезервната подкрепа за братският украински народ сме склонни да си затворим очичките за избиването на цивилни в двете самообявили се републики и в отговор на това Русия ще транзитира своя газ през Турция, Гърция, С. Македония, Сърбия и Унгария, ние вече предлагаме нашето широко отворено д*п@ на нашите ю.и.съседи, с които, както се оказа политкоректно, сме "съжителствали" заедно 500 години, като в този процес ние сме участвали с човешки ресурс, а те с ятаганна поддръжка!

Очакваме скорошното откриване и на хъб "Балкан", попълван с биогаз от боб-чорба и кисело зеле на фурна!

Калинчо

Никакво турско робство/владичество не е имало, а стратегически геополитически съюз, в който българите са били равноправен субект в обединената османска федерация! 

kasad72

Абе гледам снимката, до елегатната фигура на турския жандарм, едни тулупи с костюми. Вижте го и Бококатепъла, вижте и вътрешния -разперили лакти като батки от фитнеса и се вижда, че костюмите им са непривични..Покрай тях е хаджи Неноово туловище на главния прокурор с блажена физиономия на преялия поп Николчо/ по Чудомир/... Леле какъв елит, леле каква държава...ама си го обича народеца тия!

known

Около 5 века партньорстване не ни стигна, та пак ще я настъпваме таз мотика...

kasad72

И още нещо-гледам психодесните и боколюбителите пак полюцират върху Радев.Мед ми капе на сърцето да ги гледам наште евроатлантически братя как броят парцалките на президеншата...

JR

Малиий! Турчагата най-втален! А Той отправя молби към султан-брадъра да не забравя първата му севда...

Цирк!

Где го Митьо ди Айс? Или Той е отправил прошение да го удушат още в турския зандан?

Ибрикчийство на МАХ...👅👅👅👅

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

абе  къде лилето?🐷

ИвКо

Изводът е, че ни трябва президетнска република.

Президентът трябва да има малко повече пълномощия при положение, че се избира пряко. Ако ли па не, няма смисъл от президентски избори, да се избира с 2/3 от Парламента.

авер4е

JR 👍

Фсе пак Митко Зрението е фсе още български гражданин. Някакъф интерес откъм дебелаците на снимката ? Или сигур има да пее още ?!?!  

На кой му пука за такава "държава" и такива "държавници" ???

JR

Откак му подариха на Младенчо лазерна ютия, той винаги си я носи под лявата мишка ( виж кадрото)... Не се знай кога може да се наложи да Му изглади потурите за плонж...

Като цяло, “държавата“ е представена от 4 фабрики за лайна... Развитие към прогрес!🎃🎃🎃

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш