Quantcast
Саша Барон Коен нахлу при Руди Джулиани по розови бикини | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

1 пост / 0 нови
СЕГА администратор
Саша Барон Коен нахлу при Руди Джулиани по розови бикини

Само няколко седмици след като звездата на „Коя е Америка?“ под прикритие подведе участниците в крайно десен митинг да пеят расистка песен, Саша Барон Коен - по розови бикини - прекъсна интервю с топ съветника на Тръмп (и бивш кмет на Ню Йорк) Руди Джулиани.

Както съобщава „Ню Йорк пост“, във вторник Джулиани е бил в хотел „Марк“ в Манхатън, за да даде - според него - легитимно интервю за реакцията на администрацията с COVID-19.

Чрез своя екип британският комик е договорил разговора с Джулиани в хотел в Ню Йорк, без да разкрива истинската си самоличност. Интервюто започнала жена, която задавала въпроси на Джулиани, когато в стаята внезапно нахлул мъж в розови бикини, който по-късно бил идентифициран като Коен.

Този човек влезе, облечен в много откачен, транссексуален стил - казва Джулиани. - Беше с розови бикини с дантела под полупрозрачно мрежесто горнище и изглеждаше абсурдно. Имаше брада, голи крака и не бих могъл да кажа, че беше много привлекателен". 

 Джулиани, който преди 13 години успя да шокира леко, виждалите какво ли не нюйоркчани, като се появи на благотворително събитие с грим, червило и платинено руса перука, облечен в розова рокля, издута там, където трябва, призна, че отначало не е разпознал комика.  „Този ​​човек влезе с крясъци и писъци и аз реших, че това трябва да е някаква измама или истерия, и се обадих на полицията. След това той избяга”. 

Полицията пристигнала, не установила да е било извършено някакво престъпление и не са повдигнати обвинения.

Едва по-късно осъзнах, че това трябва да е бил Саша Барон Коен. Сетих се за всички онези хора, които той направи на глупаци и ми стана хубаво, че не успя да изиграе и мен“, казва Джулиани. 

Бившият кмет е казал пред „Ню Йорк пост“, че е фен на актьора с хамелеонски способности.  „Аз съм почитател на някои от неговите филми, специално на “Борат”, защото съм бил в Казахстан“, и дори имитирал акцента на Борат: „Това е сестра ми. Тя е четвъртата най-добра проститутка в цял Казахстан“ - Това беше доста смешно!“.

Последните две изяви на Саша Барон Коен изглеждат като работа по нови епизоди за "Коя е Америка?". Но човек от екипа на номинираното за “Златен глобус” шоу е съобщил пред TheWrap, че засега няма планове за втори сезон на политически сатиричния сериал.

Към статията във в. СЕГА