facebook
twitter

Вие сте тук

36 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Русия започна доставките на C-400 за Турция

В Турция e пристигналa първата част от руските системи C-400. Това обявиха от министерството на отбраната в Анкара, предава РИА Новости, цитирана от Фокус. Руската агенция припомня, че доставките предизвикаха международен скандал, след като САЩ заплашиха, че като контрамярка обмислят изключването на Турция от системата за обучение и продажба на изтребителите пето поколение F-35. 

ПВО системата С-400 е преназначена да унищожава авиация, крилати и балистични ракети, в това чисто и със среден обсег на действие, като установките разполагат със система, която им позволява да стрелят и по наземни цели. Турция е третата държава след Беларус и Китай, която закупи такъв вид ПВО. Тя е първата страна от НАТО, която придобива тази техника.

Турция получи първите части от руската ПВО система С-400, въпреки неодобрението на Вашингтон, предава и британската телевизия Би Би Си. 
Според Анкара, пратката е пристигнала на военен полигон недалеч от столицата в петък. Турският ход ще предизвика реакцията на САЩ, от където предупредиха, че Анкара не може да притежава едновременно руската система С-400 и американският изтребител пето поколение F-35. Телевизията припомня, че Турция инвестира в програмата за разработка на изтребителя и от дълго време желаеше да закупи голям брой от тях. 

Но от САЩ обявиха, че не желаят техните самолети да са близо до руската система, защото руските техници могат да намерят слабо място в изтребителя. Заради покупката се очертава скандал между Вашингтон и Турция, която е важен съюзник в НАТО. 

Белия дом вече спря тренировките на турски пилоти за F-35, като се очаква Анкара да бъде изключена окончателно от програмата скоро, припомня Би Би Си.
 

Към статията във в. СЕГА

Страници

ЗИП
снимка на ЗИП

Край. Свърши се. Разгрома на реднеците е воистина монументален и ще затъмни събитията покрай "Ислямската революция" в Иран от 1979.

 

Неистовия поход на Руската Империя на Юг няма спиране. Симбиозата между руси и "номади"  по Гумильов  се извършва пред очите ни !

 

Воевали нам колонии
Ермаки, цари, Ермоловы
В Адыгее и Болонии
Нерусям рубили головы
Завелись поля не куцые
У великой русской нации
Но случилась революция
И пошла ассимиляция
Побраталась Русь с ордынцами
Получилась эсэсэрия
Я люблю тебя империя
Я люблю тебя империя

 


https://www.youtube.com/watch?v=RO64rduXniM

 

p.s : Провиждам военен съюз между Русия, Китай, Иран  и Турция, който ще завладее света !

dissidentbg

Подобен съюз е съществувал. Наричал се е

 

Велика Тартария

 

След като на власт в Русия идват Романови, които са протежета на Световната масонска организация, Русия с Романови, която НЕ Е истинската Русия, започва борба против Велика Тартария. Наполеон тръгва на поход на изток с цел да се обедини с Велика Тартария, затова посоката е Москва, която е разделена на Руска Москва и Тартария Москва.

След загубата на Наполеон, пътя на Романови на изток е открит и запчова завладяване на Велика Тартария (федерация от руси, сармати, други славянски племена и тюрки). Романови завладяват ЦЯЛАТА територия на Велика Тартария, включително земите й в Северна Америка.

Следващата стъпка на Романови е да заличи от историята всичко напомнящо за Велика Тартария и тя е забравена близо 200 години. Но сега започна информационна война, стремяща се да постави на картата отново Велика Тартария, където й е мястото. НАЙ-ГОЛЯМАТА империя в Света за ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.  

Han

ЗИПе, ще се свърши, когато натовска България си купи 48 МиГ-35 с пълен боекомплект, произведени в натовска Турция, на цена 2 млрд долара...

 

Те това ще е феерично! ??

ЗИП
снимка на ЗИП

Първо видео от руски Ил-76  на авиобаза "Мюртед" край Анкара....

 

https://www.youtube.com/watch?v=7niAy-tSxVU

Wolf ACE

Пък "ФолЦваген" вчера е избрал Турция за новия си завод... така е, никой не уважава г.золизците и д.педавците..

Де го БХ да обясни "стратегическите" си финтове и "отличната" си икономика?

paragraph39

/:/ПВО системата С-400 е преназначена да унищожава авиация, крилати и балистични ракети, в това чисто и със среден обсег на действие, като установките разполагат със система, която им позволява да стрелят и по наземни цели

.........................................................................................................................

АХА!

Ще рече човек, че ЗРК С-400 са нападателно, а НЕ отбранително, оръжие!

Или, поне, отбранително-нападателно! Хибрид Е, БЕ

Е, ми, руснаците си нямат, горките, нападателно оръжие/нападателни ракети/ и затова са измислили ЗРК С-400!? Нали?!

На руснак вяра да нямаш! Сега вече и на турчин! ПФУ!

IvanM

След като на власт в Русия идват Романови, които са протежета на Световната масонска организация, Русия с Романови, която НЕ Е истинската Русия, започва борба против Велика Тартария. Наполеон тръгва на поход на изток с цел да се обедини с Велика Тартария, затова посоката е Москва, която е разделена на Руска Москва и Тартария Москва.

След загубата на Наполеон, пътя на Романови на изток е открит и запчова завладяване на Велика Тартария

 

Походите на московитите на Изток започват около 300 години преди Наполеон да се роди. Казанското и Астраханско царства плюс Сибир са влезли в състава на Московското царство още преди Анри IV да стане крал на Франция. Първите руски поселения на Аляска датират от времето на Петър Велики. Къмвремето на Френската революция, Русия владее около 50% от територията на Европа (вече си има Полша, Мало и Новорусия, Крим, Северен Кавказ).Тъй че Наполеон с тая раб'та (предполагаемото унищожение на Велика Тартария) има нищо общо. Виж, след него Русия се разширява в Европа (Финландия). По нататък в Средна Азия (Туркестан, най-общо) и Закавказието. Мисля, че е време да спрем с митологиите.

dissidentbg

IvanM, цитираш официалната, фалшифицирана история. Както казах, след 1812г настъпва фалшифициране на историята, дирижирано от масоните.

Но ...има МНОГО стари карти на които се вижда, че Русия, по-точно империята на Романови не се разпростира на изток от Москва. И цяла Азия на изток от Москва е дадена като Тартария.

 

1812г е нещо като световна война срещу Тартария. Започва в Северна Америка на 18-ти юни 1812г и в Европа на 24-ти юни 1812г.

 

Виж следното. Както казва автора - частно мнение, но подплатено с факти:

 

https://www.youtube.com/watch?v=JSYCQXH6s_4

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Ох, майкааааааааааааа...................

dissidentbg

Туткалчев, много неща, все още, не са ти известни. Ето какво пише в Енциклопедия Британика - първо издание от 1771г за България:

 

България, провинция на Турция в Европа, с граница на север река Дунав, отделяща я от Влахия и Молдавия на север, Черно море на изток, Романия на ЮГ и Сърбия (пишат я Servia) на запад. Главен град е Никопол.

First Strike

HAPPENING NOW The S-400 parts were unloaded at Murted air base near Ankara.

 

Видео: https://twitter.com/haskologlu/status/1149629407230738433

ЗИП
снимка на ЗИП

На живо ! Разтоварването на С-400 край Анкара...

 

https://www.youtube.com/watch?v=3c4EQx-wAJY

Туткалчев
снимка на Туткалчев

CNN  почти ридае: 

 

Russian S-400 missile-system equipment arrives in Turkey

urkey's decision to purchase the equipment solidifies ties that have been developed between Russia's President Vladimir Putin and his Turkish counterpart, Recep Tayyip Erdogan, and is just the latest setback to US-Turkish relations which have seen the two NATO allies at odds over issues such as Syria.

The US has long warned that Turkey risked being blocked from receiving the advanced F-35 stealth jet due to Ankara's insistence on acquiring the Russian missiles -- a system US officials fear could be used to analyze and collect intelligence on the F-35.

 

Turkish Foreign Minister Mevlut Çavuşoğlu said in April that Turkey had already invested "$1.2 billion and another $2.3 billion is on the way and we have actually fulfilled all our obligations as one of the countries which is in the (F-35) program."

The US Defense Department has said that more than 900 of the jets parts, including elements of the landing gear and center fuselage, are produced by Turkish industries with "a little over 400 of them" being "sole-sourced."

Lord said the Pentagon is actively working "with Lockheed Martin on the aircraft side, with Pratt & Whitney on the engine side, to find alternate sources" for the Turkish produced parts.

 

The Kremlin has largely stood back from Friday's drama, however, watching a wedge being driven in this important Western institution. 

 

https://edition.cnn.com/2019/07/12/europe/turkey-russia-missiles-intl/index.html

 

 

 

 

First Strike

Lord said the Pentagon is actively working "with Lockheed Martin on the aircraft side, with Pratt & Whitney on the engine side, to find alternate sources" for the Turkish produced parts.

Жалка история, но и много показателна. Ами ако не намерят? 

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Грандиозна, game changing mistake, колоссальнейшая ошибка беше опитът за преврат срещу Бай Ъ-Доганя! 

Долго расхлебывать кашу придется... 

А Бай Ъ-Доган е много натопорчен ?

ЗИП
снимка на ЗИП

Катастрофата за реднеците отдавна съм  казал, че е съпоставима с тази в Иран от 1979г....

 

Рухването на южния фланг на НАТО ще има монументални геополитически последици за регионите на Черно Море, Балканите, Близкия Изток, Кавказ и части от Източна Европа.....

Метла-
снимка на Метла-

Навлече ли новия анцунг или още по вехтия? Фееpията няма да те чака - ако те чува де.  

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Е, засега не е рухнал флангът. Може и да не рухне. 

Зависи от следващите стъпки на Болтоновци, Помпеовци и Пенсовци. 

First Strike

Налице са симптоми. А рухне ли, ще повлече цялата конструкция. Стъпките на Болтоновци, Помпеовци и Пенсовци едва ли от агресивни ще станат умилителни. Тия хора са егоцентрици, начело с Портокалчо. 

Предводител на ...

Дисидентът е успял да засенчи ЗИПчо на негов терен.

Ашколсун!

има МНОГО стари карти на които се вижда, че Русия, по-точно империята на Романови не се разпростира на изток от Москва. И цяла Азия на изток от Москва е дадена като Тартария.

Напрао Скития. В горния десен ъгъл, срещуположно на краварката, са конеядците (хипофагите) и людоедите (антропофаги).

И тва по Напальоново време, ей!

 

https://maps-prints.com/antique-maps-north-asia/7600-scythia-et-serica-toms-1799.html

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Туй, Напальончето, е тръгнало на изток най-вече за да завоюва Согдиана, Бактрия и Хиркания, че оттъде е минавала коприната за Жозефин дьо Боарне. 

Туткалчев
снимка на Туткалчев

Апропо, Тръмполините се канят да влязат в санкционна битка и с Франция. 

Франция прие закон, с който се учредява "данък върху цифровите услуги". Той бе наречен "законът ГАФА" по инициалите на 4-те американски гиганта Google, Amazon, Facebook и Apple. А пък Белият дом обяви, че започва разследване върху последиците от този френски закон. И заплаши, че най-вероятно ще се стигне до санкции. 

 

Всичко това е на фона на продължаващите спорове между авиационните гиганти "Боинг" и "Еърбъс" за това, кой от двамата получава по-голяма държавна помощ. 

А също и за американските обвинения, че европейците (главно германците) поддържат нелоялна конкуренция в областта на автомобилостроенето, тъй като се ползват с голяма държавна помощ. 

 

http://www.lefigaro.fr/conjoncture/donald-trump-ordonne-une-enquete-sur-la-taxe-gafa-prelude-a-des-sanctions-20190711

Bacho Кольо

Когато през 2004 кат овци ни натикаха в тая смърдяща кошара, хич даже не се замисляхме, че ставаме фланг на някого и на нещо.

Някак си на майтап, се едно влизаме в ОССЕ, ПАСЕ или нещо подобно.

Не знаехме как зверски ще ни доят и стригат до кожа с тъпи ножици.

Ад мин

Една уфсъ може да се стриже много пъти, но само веднъж може да се одере. Тукашните овце са одрани вече

ЗИП
снимка на ЗИП

А това, че реднеците са се оставили 400 чарка на Ф-35 да се произвеждат само от Турция е уникална и неподражаема техна глупост...

 

:)

 

Тва говори първо за две неща :

 

1. САЩ са доста голем регрес откъм технологии

 

2. Турция явно е станала некфа голема технологична сила

 

Ей така, с упорита работа турците вече си прозивеждат свои хеликоптери, модерни ударни дронове, а тази година си пускат на вода и своя първи самолетоносач.

 

 

 

 

IvanM

IvanM, цитираш официалната, фалшифицирана история. Както казах, след 1812г настъпва фалшифициране на историята, дирижирано от масоните.

 

"Академик" (прости, Господи) Левашов мержелее някъде над туй твърдение. Заедно с едни-двама други "орли-гвардейци" с новата им история (забравих ин имената).

Интересно ми е, как всемогъщите масони не им е стигнал акъла да унищожат тези "МНОГО стари карти", за да не се пръкне истината. Успели са даже да попълнят манастирските, Ватикански и прочие други християнски библиотеки, скопосали са Синайските (май) ръкописи, заедно с всички писмени източници във великите арабски, персийски, китайски, индийски и прочие "тартарски" библиотеки и хранилиша, та да не остане и следа от предишната история.

 

Хаповете!

Туткалчев
снимка на Туткалчев

За Фоменко галиба хортуваш... 

циникхедонист
снимка на циникхедонист

Ако вместо Ф-ки си бехме купили С--ки, ся Фолвето щеше да строи у нас.

Щот на С-ките, това им задачата, да бранят разни мащабни инвестиции от Ф-ките.

:) 

IvanM

За Фоменко галиба хортуваш... 

 

Таман за него. И за "асистента" му.

IvanM

Ето какво пише в Енциклопедия Британика - първо издание от 1771г за България:

 

България, провинция на Турция в Европа, с граница на север река Дунав, отделяща я от Влахия и Молдавия на север, Черно море на изток, Романия на ЮГ и Сърбия (пишат я Servia) на запад. Главен град е Никопол.

 

 

Ми, вярно е. Дет' си написал "Романия на ЮГ", па и с главни букви, да ти река, щото - "Византия, както във възприятията на собствените поданици, така де факто и де юре, е автентичната средновековна (официално латиноезична до VII век, а след това) гръкоезична Римска империя, органично продължение на античната римска държава. Византийците наричат себе си римляни (на латински: romani – романи, на гръцки: ρωμαίοι – ромеи), а държавата в която живеят – Римска империя (от гръцки: Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία – Ромайки автократория), а също така Царство на римляните (от гръцки: Βασιλεία τῶν Ρωμαίων – Василия тон ромеон). За съвременниците ѝ империята е известна като Романия (Ρωμανία, Romania). Новата християнска столица Константинопол дори до средата на V век също бил по-известен като „Нов Рим“ (Nova Roma, Νέα Ρώμη)."

Това е "големо знанье". Защото сега гордите британци и толкова не знаят. България им се изчерпва със "Слънчака". А историкът С. Рънсиман, дето говори за Първа и Втора Български Империи, ще да е някой "наполеоновски франмасонин", дето ни е фалшифицирал историята. Знае се по чия заръка.

Страници