facebook
twitter

Вие сте тук

13 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Агенцията по храните е унищожила 140 кг храни

От 17 декември 2018 г. до 2 януари 2019 г., във връзка с официалните празници Коледа и Нова година, Българската агенция по безопасност на храните /БАБХ/ извърши 2399 извънредни проверки в предприятия за производство и търговия на храни, складове за търговия на едро и дребно, заведения за обществено хранене, пазари и борси в цялата страна. Това съобщиха от пресслужбата на агенцията.

Съставени са 18 акта за установяване на административно нарушение. Общо 67 са издадените предписания за отстраняване на установени нарушения.

Възбранени и насочени за унищожаване са 140 кг храни от животински и неживотински произход, от които 106 кг животински продукти - месни продукти, пилешки разфасовки, свинско месо и месни заготовки, 13 кг храни от неживотински произход с изтекъл срок на годност и нарушен температурен режим на съхранение и 21 кг млечни продукти и консерви без идентификационна маркировка.

Най-честите констатирани нарушения са свързани със сграден фонд и оборудване, несъответствие на асортимента с този, вписан в удостоверението за регистрация, некоректно водене на записи по Системата за безопасност на храните и лоша хигиена.

Към статията във в. СЕГА
JR

140 кила!?! Ма леле, ма мале!

Едно диване ще го съдят за четири тона (4 000 кила) суджук само за партията Му...

Яко плюскане и пърдежи... Надграждане на купчината?

Sylvia Hewitt
снимка на Sylvia Hewitt

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge.

Проверете.......>>>> w­w­w­.­*******­.­c­o­m

авер4е

Въъъъ, много ве !

Sylvia Hewitt
снимка на Sylvia Hewitt

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge.

Проверете.......>>>> w­w­w­.­*******­.­c­o­m

JR

Той и доцентът по физкултура така не вярваше, че Тъщът му е донесъл 6 (six) апартамента, ама на! Случи и той на Тъщ!???

erkek

Тихомълком тези дни от БАБХ махнаха забраната за движение и търговия с дребни преживни животни за областите Бургас Хасково и Ямбол.В яда си обаче заличиха стадото на жената в Болярово от регистрите си и сега тя реално не може да търгува с месо и месни продукти.Говорим за стадо с много новородени агънца и с "чума" в това стадо вече 10 месец! Още хората чакат да обяват щама на тази чума от която животните отказват да умрат и дори имат наглостта да се размножават! Дано тези престъпници от БАБХ някога платят за това което извършиха лятото!

Гларyс

За сметка на това агенцията успешно замести няколко чуми и натръшка поголовно дребен и пернат добитък...

AnonimusBG

Три чувала се получава.

Bauleiter

Ииииибаа! Тва на служител по голко се пада?? 2-3 грама?? Тия направо са се утепали от работа...!

 

peniko

Хммм.....Аз съм отговорен за "големия пазар" веднъж седмично. Не тегля торбите, ама така, на усет докато ги влача на 2 курса сигур има къде 10 кила общо. Жената пък принася туйцък-онуйцък през седмицата , да сложим още 2.5 кг. За 2 седмици - 25 кила за 2ма души. Ако добавя в аритметиката сина и дъщерята (2 петчленни семейства с 6ма подрастващи гладници) -  те пазруват бая повече от нас дъртите .....Смело мога да заявя, че моята фамия унищожава за същото време повече храни от БАБХ. Пояснение - немаме дебели

(оверуейт) в списъка ?

авакум 78

 

 

                   "" Тихомълком тези дни от БАБХ махнаха забраната за движение и търговия с дребни преживни животни за областите Бургас Хасково и Ямбол.В яда си обаче заличиха стадото на жената в Болярово от регистрите си и сега тя реално не може да търгува с месо и месни продукти.""

 

 

 

                       Това го кажи на мазният Бахур щото той най много скачаше за наличието на чума в Странджа и ги дъвчеше всякакви в стремежа си да се покаже лоялен на правителството . Иначе за 150 -те кг. - 4 торби мухлясало брашно . И цяла година тлъсти заплати .

            

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

смех

 питам се квой туй кремвирш за 9 лв.

До него  свинско филе- 6 лв

сланина 5 лв /сурова/

пушени гърди 11 лв..

 няма  оповестено за отнет лиценз на млекари или колбасари..

а в магазините леш и ментета.??