facebook
twitter

Видео

Татяна Дончева: Некадърникът тържествува над нормалните хора

В правителството цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище
65 102
Тук и сега със Светла Петрова

Татяна Дончева в “Тук и сега със Светла Петрова”

Posted by вестник Сега on Wednesday, April 29, 2020

В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище - Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори. Това заяви в предаването "Тук и сега със Светла Петрова" лидерът на ПП "Движение 21" Татяна Дончева. 

В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави, смята Дончева и допълни: "Когато глупаците управляват, хаоса става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса  - Борисов, има горещи фенове - актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора”.

"Само Стоичков му се опълчи - не знам дали знаете, но една година журналистите бяха избрали Борисов за "футболист на годината", но Стоичков отказа да му даде наградата", каза Дончева и цитира сентенция на Радой Ралин: "Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи".

Дончева остро разкритикува и действията на Националния оперативен щаб. “Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си", заяви Дончева и попита: "Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов"?

"Васил Божков е поредният в списъка. В списъка са тези, които са получили пари. Списъкът за отстрел започва отдавна, когато убиха първите", обясни Дончева и допълни: "Досега на Божков взеха това, което можеха да му вземат, сега действат нататък".  

55

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Нели Куцкова: Има срастване на престъпност и властимащи

27.05.2020

10022 5
Иван Бакалов: Ставаме все по-просташка държава

20.05.2020

13269 48
Георги Георгиев от БОЕЦ: Мафията се самоизяжда

15.05.2020

12114 25

Коментари

Страници

Epikur

 

 С какво е толкова интересна тази жена? Слушал съм я много пъти, говори с акцента на селска вуйна, не блести с някакъв свръхинтелект, със задълбочени познания !?  Единствено беше интересна като прокоментира министър Д. Кирилов, но той е толкова жалка и беззъба твар, че не е кой знае какъв престиж "да извадиш нож на умряло куче".  А политическите и въртележки от една партия в друга, трета, хич не говорят за особен морал.  

Rendeto

Дончева е поканена в качеството си на обикновена машина за плюнки. Тя може да оплюе всеки, за всички, стига да и се подскаже какво точно се иска от нея.

Типичен БСП кадър с претенции да е нещо повече от колкото е. 

Johnny B. Goode
снимка на Johnny B. Goode

Скрий се бе, чесън. 

Тази жена има много повече cojones от много които само носят панталони.

дъртреалист

Светла Петрова свърши отлична работа с математиците, 
вероятно и с Дончева ще помогне на зрителите да се ориентират по-добре във все по-мътната вода на нашите и световни власти...
Интересно е - защо СЗО обяви пандемия, преди да има такава, защо препоръча точно тези мерки...?

Вярно ли е, че упражнението с безобидния Ковид, е генерална репетиция за друго бъдещо политическо блокиране на света, вече чрез пускане в обръщение на много по-патогенен микроб?

Дебилният специалист Иво Христов говорИ по въпроса в 12+3...

Epikur

 

  "Дъртреалист", твоя коментар ми прозвуча нереалистично,като теория на конспирацията. Може би защото не съм чул каква мъдрост е изкудкудякал "дебилният специалист" Иво Христов. Можеш ли с две-три думи  по памет да го резюмираш ?

 

Сократя

От това изложение следват логично още няколко въпроса:

1. Защо всички световни лидери се вързаха на генералната репетиция?

2. Защо Китай възприе водеща роля в постановката?

3. Защо и Путин се върза до такава степен, че извърши нещо немислимо - отмени парада на 9 май?

sega_reader

Епикур,

От двата ти коментара ясно личи, че си объркал влака.

Този отива в перпендикулярна на твоята посока.

Слез на първата гара и хвани обратния.

Epikur

 

 Аз се обърнах с въпрос към друг колега, не към теб. Но тъй като виждам в теб стремеж за изява и то за сметка на непознат колега, то ще те помоля най-любезно да ми разясниш кой влак съм хванал и как съм объркал геометрията ?  В противен случай ще заприличаш на онези гнусни насекоми, които непрекъснато пъхат носовете си в личния живот на хората. Засега обаче очаквам разумния ти отговор с уважение.

   Поздрав ! Епикур.

sega_reader

Объркал си стаята, от самолет се вижда, другата врата, другата, там е Дневник.

Аз не те нападам, така че, ако ти е възможно спазвай добрият тон.

Да не отваряме темата за гнусни насекоми.

dream team
снимка на dream team

От всичките ти изложения следва един извод:"Кой, ако не Той?"

Iberia
снимка на Iberia

Светла Петрова да пие диазепам преди интервюто.

 

В най лошия случай две цигарки марихуана вършат същия ефект.

аман бе

"В най лошия случай две цигарки марихуана вършат същия ефект."

Откъде знаете?

NEM2

Статистиките за смъртните случаи ясно показват, че управлението се справя доста добре в сравнение с други държави. Да наричаш това некадърност е все едно да казваш на черното бяло. Защо ли, защо?

скът

Статистиката за смъртните случаи е просто една "купчина" данни. Една от многото. Сама по себе си тя не доказва добро или лошо е управлението. То по принцип оценка не може да се даде преди "финала". Но за да имаме все пак ориентация къде сме е добре да разгледаме и другите статистики: безработица, спад на икономиката, състояние на здравеопазването извън короната, дял преболедували/имунизирани, перспективи и т.н. Не виждам с какво управлението може да се похвали при този подход.

mi6osp.

Партнер, ако властта бе изкомандвала да не се прилагат изобщо тестове, нямаше да имаме не само нито един смъртен случай, даже и болни от К 19 нямаше да имаме. Целта на властта бе да покаже, че се бори успешно и резултатно с епидемията и тя отпускаше минимум тестове, не включваше резултати от тестовете в частните лаборатории, нито тези от масово тестване в Банско.

И така, практически без да прави нищо, властта се справи успешно с епидемията. 

Затова сега избухват множество 0епидемични взривове. 

А колко са починали от К 19, ще стане ясно при сравняване смъртността през 2020 с тази през предната година. 

HBK

С какво е толкова интересна тази жена? Слушал съм я много пъти, говори с акцента на селска вуйна, не блести с някакъв свръхинтелект, със задълбочени познания !?

 

Манталитет на випускниците от Магнаурската школа в покрайнините на София: „Ако не можеш да пребориш доводите, фокусирай се върху особата”.

 

Г-жа Т. Дончева е достатъчно интелигентна, достатъчно смела и затова МНОГО интересна жена, юрист и политик. Със сигурност тя притежава повече и по-достоверни източници на информация отколкото повечето от нас. Но да оставим особата на г-жата и да се концентрираме върху казаното от нея:

 

В българското правителство цари манталитета на сержанта от средното милиционерско училище –

 

Е, ако някой от господата има поне частица от качествата на госпожата би ли коментирал казаното. Дори не питам дали би се съгласил с казаното.

 

И за да не дразня изтънчените сетива на ГЕРБ-авите защитници с „акцента на селска вуйна” нека да парафразирам горния въпрос по следния начин: „Избегнат ли е антимеротократичния принцип на стопанско ръководство в менаджмента осуществяван от настоящите наследници на някогашната „ДС-фракция” в мафиотската организация „БКП/БСП/ДС”.

geni1

👍

Slava
снимка на Slava

“Насаждането на страх е нещо ужасно."

 

Госпожа Безстрашникова не е ли чула/прочела, че в света смъртните случаи от вируса са 219 000.

скът

И това оправдава насаждането на страх?

Purple__Haze

Само Славчето не е разбрало как се манипулират смъртните актове?

Pennsylvania Takes Hundreds of 'Probable' COVID Deaths Off Books After Coroners Come Forward

https://www.westernjournal.com/pennsylvania-takes-...

By Erin Coates
Published April 25, 2020 at 11:14am

Share on FacebookTweetEmailPrint

Pennsylvania has removed hundreds of COVID-19 deaths from the official death count after coroners pointed out the state’s health department numbers did not match their own.

Pennsylvania Health Department officials had included in their count “probable” coronavirus deaths in cases where they believed the virus was the cause of death but did not have confirmation from a positive test result, The Philadelphia Inquirer reported.

Advertisement - story continues below

Officials removed over 200 probable deaths from their official tally on Thursday in what they said was an effort to be transparent. ...

Purple__Haze

Само Славчето не е разбрало как се манипулират смъртните актове?

Д-Р ЕРИКСОН: „ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!“.
YOU TUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/
В Калифорния, САЩ, лекарите Дан Ериксън и Артин Масихи дават брифинг, на който изнасят скандални факти за COVID-19 и преиграния цирк с „пандемията“.
Телевизията 23ABC News записва брифинга с двамата лекари, а първата част от него, качена във видеоклип в YouTube, достига над 5,46 милиона гледания.
Видеоклипът обаче скандално и без никакви обяснения е свален от YouTube, очевадно за да не се чуе истината за лъжите около COVID-19, а телевизията поискала обяснение защо клипът е свален, не получава отговор.
Ето малка част от интервюто, което ви предоставяме с български субтитри:
Д-р Ериксон (лекар от Калифорния):
„Притискат ни да добавяме коронавируса като причина за смъртта на хората.”
https://www.facebook.com/nationalistblog/videos/23...

 

Michael
снимка на Michael

Не бива да се обръкваме от това, че всички на сцената са от БКП или преки последствия от нея. БКП беше 1.3 милиона души, включи семейства и близки и цифрата ще набъбне до поне 3-4 милиона. Заблуждаващо е това да се нарича едно "котило" - никоя котка не ражда толкова котета на един път, а пък количеството говори, че всички сме малко или много чада на БКП - не е ли така? Защо псуваме себе си? Какво ли питам, след като преди години бях напсуван на "българин" от българска лелка не знаеща и един друг език освен Български. Дончева като всеки разпуснал си езика българин е права, но какво от това? Простотията е тема, няма значение дали ревем срещу нея или скачаме на амбразурата да защитаваме своя простак - темата е тази и за друго много трудно може да се говори след като никой не желае да слуша, било то защото му мразят своите или защото най-важно е да се мрази, пък после ще видим. Всичко това не е дело на БКП, старите комунисти знаеха, че са прости и се стараеха ако не те, то поне децата им и да се изучат и да попаднат в "по-така" среда. Това е наше дело, ние приемаме темата, позволяваме си да спорим с изпростели хора, било то във форума, било то на живо. Чудя се какво е това съчетание на добро възпитание с простотия - не смеем да кажем на глупака, че е такъв и тръгваме да спорим, да валидираме съществуването и статуса на представящите го глупаци и наивници. Всичките - и Борисов, и Дончева, и Доган, и Нинова и всички останали са пагубни независимо какви са управляващи или опозиция, независимо дали крадат или някак са се объркали и не крадат.

Непримирим

всички сме малко или много чада на БКП - не е ли така? Защо псуваме себе си?

Много правилно. Само че, защо огромната част от бившите членове на БКП /станали такива поради заблуда или най-вече заради келепира/ трябва да носят този мъртъв товар, на бившата самозабравила се олигархия, която с хищническата си простотия докара България на дъното, както икономически, така и социално-психологически. Проблема на бившата номенклатура е в това, че е ретроградна, продажна и зависима от външни влияния. А иначе, колкото и да си прост, само като гледаш какво правят успешните държави от твоя калибър и да приложиш по някакъв начин видяното, можеш да останеш в историята, като истински държавник. А то, всички партии допуснати до политическия живот, са организирани престъпни групи, назначени от бившата БКП, които като стадо плъхове опустошават територията на България... Затова сме в тинята "и от нийде надежда взорът не види".

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Да му се не види макар!

Знаех си.

Не се съмнявах -- е, все пак понякога, макар и наистина рядко, -- че има файда да вися във форума. Знаех си, че все някога освен волния хилеж, ще получа награда. Ще ми се даде знак. Не омен, а истински ясен 👆указател. Омен е било името ми, залог е било. Ето СЕГА дочаканата портарица на истината и пътеводница към нея:

Простотията, простотата и простащината = българската тема на всички времена.

Следствие: всички сме прости. Българите. Това ни е отликата. Другите също си имат от това, но имат и сложно. Не и ние. Сложнопрости -- това да. Сложни в простотията също биваме. Но просто сложни -- отнюд*.

Без познание за простата истина, каквато си е, голичка както я е майката Природа родила, -- не е възможно да се излезе от затворения кръг. Истината не е сила, само добавя още едно измерение и съответен поглед от него към равнината. Решението е друга бира.

 

Ето, вече знаем.

Всички сме прости.

Какво ще правим с тази истина, истината за българите?

 

_____________________________

* сложните рядко стигат 35

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Още едно доказателство, че истината е именно таквази:

https://www.segabg.com/category-observer/oda-za-pr...

 

Било е под носа ми всеки ден, по-точно отдясно.

 

Неслучайно Авторът млъкна след като я каза.

 

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Димитри Иванов, ти успя💫

 

 

 

Purple__Haze

Ген. Димитър Шивиков: До кога ще се гаврите с българския народ?!

 Източник: БГНЕС

Срам ме е от Вас! Питам Ви, до кога ще се гаврите с изстрадалия български народ? Усещате ли, че търпението на народа се изчерпва? Гневът му се надига като цунами и скоро ще Ви помете.

Демагогия, лицемерие, омраза , слагачество, надменност, страхливост, некомпетентност и психологически тормоз това са прийомите, които ежедневно прилагате към собствения народ. Полковник Дрангов казва, неуважаеми политици: „Конете от патриотизъм не разбират, а от торбица, пълна със зобчица”. Ще го разберете ли този цитат или ще продължавате да се правите на улави?

Призовавате за общи усилия, дух и дисциплина, а в действителност разделяте обществото и преследвате тесни партийни интереси. Лидерството не е лъжица за всяка уста. Не може в дни на извънредно положение, когато пред народа стои дилемата да победи и пребори пандемията или да умре Вие го обезкуражавате, говорейки за смърт, за трупове, за морги. Това ли е изборът, който му предлагате да направи? ...

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Българският

Алекса́ндр Ива́нович Ле́бедь 💗

 

Неужели дожили?

paragraph39

Слави Трифонов иска щабът да спре работа, а извънредното положение да престане

29.04.2020

Actualno.com

"Смятам, че извънредното положение е неефективно. Щабът е неефективен. За радост, българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора. Министър-председателят прави хаотични действия, няма план и води държавата към хаос и разруха".

Това пише Слави Трифонов в коментар на своята Facebook страница относно мерките, които държавата е предприела, в условия на извънредно положение. "И ако не се вземат веднага сериозни, различни мерки, ще последва икономически колапс, който ще бъде много пъти по-страшен от коронавируса. Затова извънредното положение трябва да прекъсне веднага. Този безмислен щаб да престане да съществува", убеден е Слави "Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора. Те да получат достатъчно финансова помощ, за да могат да преодолеят рисковия период. Държавата може да си позволи да направи всичко необходимо, като грижи, храна, асистенти, за да запазим живота на нашите бащи и майки, дядовци и баби. А всички млади трябва да излязат да работят, да се разхождат свободно по парковете и въобще – да живеят. Всички молове, хотели, ресторанти, магазини да бъдат отворени веднага", коментира телевизионният водещ. "Сутринта слушах министъра на туризма Ангелкова. Тя говори 1 час и не каза нищо. Тоест тя наистина не каза абсолютно нищо. Тя няма никаква идея и никакъв план какво ще се случи с туристическия бизнес това лято. Тя е абсолютно неспособна да взима правилните решения, особено в такава кризисна ситуация", пише още Трифонов.

................................

https://www.actualno.com/society/slavi-iska-shtaby...
© Actualno.com

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Славии Трифонооов: "За радост, българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора."

 

😎

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×