Quantcast
Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер? | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер?

8 590
Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер?

Десетки загубени животи и много часове неимоверни усилия на спасителите. Това е цената за престъпната небрежност на управляващите години наред. В единствената държава в ЕС без система за спасяване по въздуха. Властта „купува“ медицински хеликоптери след всеки инцидент с пострадали. Периодично се пуска в пространството абсурдната идея за оборудването в линейки на военни хеликоптери, за които Борисов казваше, че стават само за полети над пустинята. Управляващите обещават щедро, въпреки предупрежденията на експертите, че от тежките военните хеликоптери не стават въздушни линейки. И докато лъжат, че скоро ще имаме система за спасяване, Бойко Борисов ползва правителствения хеликоптер като бащица-благодетел. Изпраща държавната машина да спасява, когато той благоволи. Прeз 2019 г. след катастрофа с председателя на НС Цвета Караянчева за нея имаше екстрата да бъде откарана с правителствения хеликоптер в болницата на властта Ден, след като повече от 11 часа бяха спасявани хора в планината, Борисов се качи на правителствения хеликоптер, за да се наслади на магистралите си. Като цинично потвърждение за разделението. А всички ние ще почакаме още неизвестно колко, за да заприличаме на европейска държава. И ще разчитаме на късмет или благоволение, за да оцеелем при инцидент

Posted by вестник Сега on Sunday, January 10, 2021

Десетки загубени животи и много часове неимоверни усилия на спасителите. Това е цената за престъпната небрежност на управляващите години наред.

В единствената държава в ЕС без система за спасяване по въздуха.

Властта „купува“ медицински хеликоптери след всеки инцидент с пострадали. Периодично се пуска в пространството абсурдната идея за преоборудването в линейки на военни хеликоптери, за които Борисов казваше, че стават само за полети над пустинята. Управляващите обещават щедро въпреки предупрежденията на експертите, че от тежките военните хеликоптери не стават въздушни линейки. 

И докато лъжат, че скоро ще имаме система за спасяване, Бойко Борисов ползва правителствения хеликоптер като бащица благодетел. Изпраща държавната машина да спасява, когато той благоволи. 

През 2019 г. след катастрофа с председателя на НС Цвета Караянчева за нея имаше екстрата да бъде откарана с правителствения хеликоптер в болницата на властта.

Ден след като повече от 11 часа бяха спасявани хора в планината, Борисов се качи на правителствения хеликоптер, за да се наслади на магистралите си.

Като цинично потвърждение за разделението.

А всички ние ще почакаме още неизвестно колко, за да заприличаме на европейска държава. И ще разчитаме на късмет или благоволение, за да оцелеем при инцидент.

Ключови думи:

досие, хеликоптери

Още

Парламентаризмът умря, да живее парламентаризмът!

18.04.2021

5828
Триковете на Борисов

11.04.2021

10321
Искаха да е по-хубаво, стана както винаги

28.03.2021

5202