Quantcast
Гордост за ГЕРБ, срам за нас! | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Гордост за ГЕРБ, срам за нас!

8 566

„Картичката“, в която ГЕРБ превърнаха държавата, е за срам. Изобразява абсурдни и некачествени резултати след похарчени милиони.

Символ на извратеното усвояване на пари по проекти са 14-те пътни знака, сложени на 300 метра пуста улица, водеща към селските гробищата. 

Ремонт на ремонта е основен белег на управлението. След „хубаво е, но не е готово“ идва ред на „ще видим“.

София не е единствена, за трети път във Варна се ремонтира и пропада един и същ тротоар. Наводненията от първия по-сериозен дъжд за сезона не са само дело на природата, въпреки заклинанията на премиера. След преживяната преди година суша, перничани бяха заплашени от заливане от язовир Студена.

А фалшивото успокоение звучи цинично

"Картичките" на ГЕРБ се срутват една по една, въпреки премиерските инспекции с джипка или хеликоптер.


 

Ключови думи:

досие, гордост, пътни знаци
24

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер?

10.01.2021

8482 34
Тази година полумерки, догодина - цели!

29.11.2020

5962 10
Топ 5 на управленската наглост и глупост през 2020 г.

20.12.2020

15571 32

Коментари

xapoznai

Сега пък твърде качествено ли е? :) Няма угода ей...

Антоан Савов

Ти се шегуваш

Антоан Савов

Ако беше твърде качествено, джипката отдавна да е там и да ни го покаже това постижение.

woogie

Дребнотемието стана визитна картичка на СЕГА. СЕГА не вижда претъпканите с хранителни и други стоки търговски обекти. Нито хилядите, платежоспособни, граждани, които ежедневно ги посещават. Вижда и преекспонира дреболии. СЕГА не вжда задръстените от автомобили пътни артерии. Което показва интензивното ежедневие на задоволеното население. А изпада във възторг от шепата безчинстващи алкохолици, които се изразяват чрез: обсади, блокади, хвърляне на яйца, домати, екскременти и пр. по правителствени и държавни учреждения. СЕГА поднася избирателно маловажни факти и събития с цел да се хареса на противниците на властта. Но се прави, че  не забелязва гафовете им и изобщо не ги отразява. От центристка медия, която беше преди години, СЕГА се превърна в лявоориентиран глашатай на постокомунистическите и прокремълски елементи. Което е хубаво. Защото показва на обществото какво ще стане, ако на власт дойдат лумпените от улиците и тези които губят времето на Парламента с внасяне на безсмислени и инфантилни вотове и вета.

Тренд Петков

Вежливо ще ви поправя....вас СЕГА не вижда претъпканите с хранителни и други стоки търговски обекти. Нито хилядите, платежоспособни, граждани, които ежедневно ги посещават.Само че това е измислен показател...Живота си върви,все от някъде трябва да се пазарува...изобщо не е вярно за задоволени граждани...подавляващото множество са пенсионери и въобще с ниски доходи, блуждаещи в стремежа да уцелят някоя промоция, за да се вмъкнат някакси в бюджета си....Това е постижение на Герб...огромно. Защото за успешна политика се съди по доходите на хората. Ако  смучеш данъците и ги профукваш за само едни цели, с явната на всички цел улесняване на кражбите, с едни и същи играчи, а не виждаш другите проблеми....то това са лумпените. И не е важно дали са БСпари или проТулупи. И двете клики са врагове за народа си.

илианм
снимка на илианм

"Хилядите платежоспособни граждани" препълнили НЕ българските хипермаркети са там поради намаленията на стоките с 0.50- 0.80 лв. на бройка или кг.Защото семейства с двама работещи ОТДАВНА, от 15 години насам се задъхват финансово поради великите постижения във фискалната "политика" провеждана от външноуправляваните ни управляващи.А "турски" "банкянски" и както и да го нарича Баце тръбопровод обслужва някой друг , а не точно "Газпром" доколкото е все още руска собственост.

Фани ма де
снимка на Фани ма де

къде видя ляво?❗️ твърдо амреикански слугинаж на израел и турция

 

дубай е ляф?  чорапа? цру слугата?

Антоан Савов

Това мислене няма да доведе до нищо добро. Подобно нещо е казала Мария Антоанета защитавайки феотдалния строй - "На хората им трябва хляб и зрелища! Ако няма хляб, им дайте пасти!". Много хора го твърдят, аз съшо съм на мнение, че ниският управленски капацитет от последните години ни поведе именно натам - хляб и зрелища. Добрите неща рекламирани от управнците ни не са баш така, за 12 г не сме се променили по нито един показател за качество на живот спрямо другите държави в ЕС, като сме на последно място по всички добри и на последно по всички лоши. Асфалтирането е добро, но то се очерта като основно, а по всички правила то от икономическите дейности трябва да е част, тук е добре да се каже, че то не се и прави с наши средства - от бюджета - а с такива от Европа, но и тук не сме най-добре за 12 г сме увеличили с 20% пътната мрежа, а Румъния с 40%. Сърбите без евросредства асфалтират по-добре от нас. Интересна статистика. Та да се върнем и на друго, една икономика за да се развива, респективно да внася повече в бюджета е необходимо от 1 еденица вложена в нея да създава поне 1,2 единици, а да не говорим, че другите от 1 правят 3, това с асфалт не става. Управленците ни се бият по гърдите, че дали най-много за здравеопазване и образование от всички до сега. Здравеопазването го видяхме какво е сега в кризата, а по техни изследвания образованието ни произвежда 50% неграмотни зрелостници - не могат да тълкуват прочетен текст. Та да ви кажа, че няма как да бъдете с вашите критерии мнозинство, ние в тази държава искаме нещо повече от хляб /пасти и зрелища. Лек ден

Наместник

"СЕГА не вжда задръстените от автомобили пътни артерии. Което показва интензивното ежедневие на задоволеното население."

Ей ако не живях в България сигурно може би щях да се замисля - ама !!! Навсякъде сме на последно място, освен по смъртност, там сме първи, и гербавите симпатизанти съвсем изтрещяха - ДА НАПИШЕШ ПОДОБНА ГЛУПОСТ минава всякакви граници!!! Задоволеното население??? Ограбва се на поразия нашата мила Родина, дават се факти и видео и снимков материал , а този пише как сме били ЗАДОВОЛЕНО население??!!! Засрами се бе тапир!!!

whoever1

внасяне на безмислени и

 

алоу, списващите лих-четата на герберунгелите за форума: научете най-накрая как се пише тая дума без-с-мислен. то е като една друга дума с корен от спор, а не от порно или... от пор.

кой простьо ви плаща заплатите бе, за уволнение сте бре.

woogie

Не се гЕпи за технически пропуски, допуснати от клавиатурата!  Вие, поддръжниците на Радев, Нинова и Манолова, поради липса на съществени обструкции се гЕпите за очевидно маловажни, несъществени, проблеми. По подобие на СЕГА! Аре у лево! При метежниците, ако още ги има....

whoever1

наистина ли?

тоя технически пропуск все на тая дума ви гони 😁

last

 

СЕГА пък клавиатурата се оказва виновно - изписва с грешки пустословията герберски... Нещо повече - разконспирира пустоглавието ви...

Rosen Nedyalkov

Ако не дай Боже се случи тиква 4, това ще ни прати не на дъното, а в ядрото на планетата.

stoffm

Бъди сигурен, че ще има тиква четири. Само дето няма да е от герб, и ще има друго име.

Фани ма де
снимка на Фани ма де

неподписавано паквилче

 

че утре ноф господар и да няма  лобут

 

пари не са зели  но се натягат на дубай.

bay Dragan

Почнаха да се събират като кокошки на лАйно. Пък и по няколко пъти изкудкудякват от вкусотия.

b-8

Отг. на 3.Един от тези пияници и лумпени съм и аз.След 40г.признат стаж вче получавам равна 300лв. пенсия заедно с всичките пияници и хитреци.Но благодарение  на Б.Б се надявам ти да получиш същата и да си пиеш спокойно 12г. уиски.

wake_up
снимка на wake_up

Трошенето на милярди левове за допотопни строителни дейности няма как да се поощрява с политическо доверие.

принцеса Даяна

"Гордост за ГЕРБ, срам за нас!"

Срамът на бабикянките бил гордост за Герб - уникално! Този Череп така ли не успя да намери някои по-човекоподобни екземпляри? Голяма скрънза...

Хумангоид

Допълнете видеото с кадри от опечалената майка от снощи - БиТиВи, в новините; само хеликоптер бил спасението за сина й. Казали й - няма. Как няма, ние ще си платим... Няма бе, няма. Били продадени преди две седмици. После, каза майката, на няколко пъти тука един хеликоптер каца за един държавник да оглежда и да открива лотове и отсечки. Само че синът й не доживял да ги види, защото за него хеликоптер нямало.

Velizar Velizarov 2
снимка на Velizar Velizarov 2

Ахаха... Аз съм човека дето го ядоса с въпроса относно недостига на пари за дигите... И каква е реалността... Ще възстановят 3 скъсани диги, при нужда от около 20. Конкретно на 2 места, където няма да ги възстановят са застрашени над 1000 декара плодородна земеделска земя. В частност около 500 декара земя, която аз обработвам, ще ми е застрашена... Преди 3 години спрях да се занимавам с програмиране и сега ще ме накара пак да се върна там... А разправяше едно време как ни трябвали овчари... Еми баце, земи оправи дигите...

stoffm

Уличката с пътните знаци явно е правена в несвяст.

ata

Свяст. Светувам пътища безкрайни... Балалайката не е със 72 струни.😂. На арфа не може да се седи.

Влез или се регистрирай за да коментираш