Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Мата Хари изнасили Кешев, той пак не я идентифицира, било тъмно

И Радев снимал с дрона разголената гръд на гладния прокурор

ФБ
На това място станала белята, Кешев бил отъркалян като студент.

ЗАД КОЛОНИТЕ НА МС

Гладният прокурор Иван Кешев бе сгащен на традиционно за насилие място - зад колоните на Министерския съвет, разказа през сълзи самият той. 

Кешев си вървял и смятал наум колко струва мандра, работеща на дизел на Луната, и така дълбоко се бил замислил, че не усетил как Мата Хари го издебнала зад колоните и го тръшнала на земята, както полицай мята студент и после отива в Бюрото за защита на по-висока заплата.

Андон Андонов, който е един от полицаите, санкционирани дисциплинарно за превишаване на служебните си правомощия по време на антиправителствения протест на 10 юли м. г. вече работи в Бюрото по защита. Структурата е на пряко подчинение на главния прокурор.

След като отъркаляла Кешев, Мата Хари се гаврила с него, сложила му розови белезници, поразголила му едната гърда и му викала: "Дай да го видим тоя Божи инструмент бе, Гладен! Колко като мен можеш да накърмиш?" - смеела се сатанински тайнствената куртизанка, в полусенките зад колоните и даже му сложила помпичка за кърма. 

Изглежда Мата Хари била в някаква комбина с Румен Радев, защото от Президентството долетял дрона на Радев и снимал разголената гръд на жертвата Кешев. 

"Извратеняци! Кой знае в какви чатове ми разпращат сега снимката тия перверзници! Винаги съм съчувствал на изнасилени дядовци, но кой да предположи, че сам ще стана жертва на такова издевателство след толкова години честна кариера! - ридае Кешев и с мъка продължава разказа си, решен да търси правосъдие на всяка цена. 

"Бедата е там, че в тъмното зад колоните така и не можах да идентифицирам тая вероломна жена. Колко време вече не мога да стигна до самоличността ѝ. От години драпам да се добера до тази толкова чувствителна информация, сума народ я знае тая щракалка-запалка, с извинение, само на мен се подиграват и не ми казват коя е! И Борисов Харизматиквеника съм го питал сто пъти коя е тая малка пързалка, с извинение, той само ми се подсмихва. Викам, не ми се хили, ти си ме избра!" - пляска се по кубето Кешев, разочарован от развитието на оперативната обстановка. 

За капак Мата Хари си направила мултитемпературна гавра. 

Тя оказала въздействие върху различни части на Corpus Cashi Delicti* и вместо хладен ум, горещо сърце и чисти ръце, тя направила така, че Кешев придобил мръсен ум, хладно сърце и горещи крака. 

И от това се почувствал много неловко, все едно каца с газова уредба от обратната страна на Луната. 
________

* Сложна игра на думи. Corpus Cashi Delicti означава едновременно "деликатното тяло на Кешев" и "веществени доказателства в брой". 

Още по темата