facebook
twitter

Технологии

Netflix пуска интерактивни сериали

229

Netflix вече променя начина, по който гледаме "телевизия". Въпреки че доминира на американския онлайн пазар, както всяка услуга, така и тази се нуждае от периодично обновяване, от това да предлага нови неща на потребителите - за да останат те заинтересовани. Пък и за да привлича нови клиенти.

Според източници от Блумбърг Netflix планира да въведе възможност за взаимодействие на зрителите със съдържанието, което гледат. Накратко - зрителите да определят различен ход на историята, която наблюдават. Да избират посоката, в която искат да отидат героите.

Първото съдържание на Netflix, което трябва да получи тази възможност, е петият сезон на известната серия Black Mirror. Според източници от Блумбърг този сезон ще бъде на разположение в края на годината.

Решението на Netflix да превърне точно този сериал в интерактивен е логично. Основните теми на сериала са свързани с технологиите.

Важно уточнение - възможността за избор на историята вече е налична в няколко детски сериали на Netflix, така че Black Mirror ще бъде първата поредица за възрастни, т.е. първият подобен сериал с такава огромна аудитория.
 

Все още няма коментари

Още

"Гугъл мапс" случайно разкри секретни обекти на Тайван

16.02.2019

919 1
Опасно мобилно приложение набира популярност сред децата

10.02.2019

3334 43
Семена от памук покълнаха на Луната, но не оцеляха

17.01.2019

1946 27

Влез или се регистрирай за да коментираш