facebook
twitter

Технологии

Netflix пуска интерактивни сериали

218

Netflix вече променя начина, по който гледаме "телевизия". Въпреки че доминира на американския онлайн пазар, както всяка услуга, така и тази се нуждае от периодично обновяване, от това да предлага нови неща на потребителите - за да останат те заинтересовани. Пък и за да привлича нови клиенти.

Според източници от Блумбърг Netflix планира да въведе възможност за взаимодействие на зрителите със съдържанието, което гледат. Накратко - зрителите да определят различен ход на историята, която наблюдават. Да избират посоката, в която искат да отидат героите.

Първото съдържание на Netflix, което трябва да получи тази възможност, е петият сезон на известната серия Black Mirror. Според източници от Блумбърг този сезон ще бъде на разположение в края на годината.

Решението на Netflix да превърне точно този сериал в интерактивен е логично. Основните теми на сериала са свързани с технологиите.

Важно уточнение - възможността за избор на историята вече е налична в няколко детски сериали на Netflix, така че Black Mirror ще бъде първата поредица за възрастни, т.е. първият подобен сериал с такава огромна аудитория.
 

Все още няма коментари

Още

Руските служби разпространиха видео с признания на украински моряци

26.11.2018

31569 349
"Фейсбук" заличи 82 страници, групи и акаунти, свързани с Иран

27.10.2018

567 6
НАСА: Идва студ, който светът не помни

02.10.2018

14252 111

Влез или се регистрирай за да коментираш