facebook
twitter

Технологии

Харвардски професор видя НЛО в блуждаеща комета

74

Не бихме обърнали внимание на празни приказки за НЛО, но в случая става дума за астрофизика Ави Лоуб, ръководител на Катедрата по астрономия в Харвардския университет. Той продължава упорито да твърди, че космическият обект "Оумуамуа" е част от извънземен космически кораб.
В интервю, което неотдавна даде за "Чикаго Трибюн", Ави Лоуб каза, че работи върху уравнение, което ще докаже, че междузвездният обект "Оумуамуа", който в момента се движи по орбитата на Юпитер, наистина е част от космически кораб.

Лоуб отрича обектът да е комета или астероид, както предполагат колегите му, а че това е "ядро, което някога е задвижвало усъвършенствано технологично устройство". Лоуб смята, че междузвездният обект се движи твърде бързо за обикновена скала.
Харвардският астроном отхвърля възможността, че става дума за комета, тъй като няма нищо, което да ни напомня за "опашката" на кометата.

Лоуб смята, че обектът е в състояние да "хване" слънчевите лъчи и да ги използва като движеща сила".
Подобни възгледи на уважавания астроном Ави Лоуб за космическия обект "Оумуамуа" са подложени на ожесточена критика към колегите му, които го обвиняват в сензации и публикуването на теории, в които той не вярва на себе си.

Все още няма коментари

Още

САЩ и Русия се споразумяха за общ полет до Луната

19.03.2019

2991 51
Ракета на SpaceX е образувала дупка в йоносферата с диаметър 900 км

07.03.2019

9181 37
Автомобилните гиганти навлизат в ИТ сектора

Влез или се регистрирай за да коментираш

×