facebook
twitter

Технологии

Dropbox залага на работата в екип

117
Pixabay

През последните години Dropbox се опитва да покаже, че не е само компания, която предлага онлайн пространство за файлове и т.н. Сега Dropbox иска да приобщи в своето пространство хората, които работят в екип. 

Новият Dropbox е опит на компанията да проникне по-сериозно на работното място. Dropbox идва с ново десктоп приложение за Windows и MacOS. На практика апликацията вече може да се разглежда като централно място, откъдето екипите ще изпълняват задачите си - договаряне, комуникация и, разбира се, свързаните с всичко това документи.

Всички промени в папките ще могат да бъдат наблюдавани, което е много полезно при работа в екип. Потребителите ще могат да коментират извършената работа, а също така ще могат директно да създават документи на Office и Google Документи.

Комуникацията може да се осъществи чрез новата интеграция с известния Slack. Ще могат да се изпращат и добавят файлове директно към каналите Slack. Потребителите ще могат да говорят помежду си директно от Dropbox. За видеоразговори е въведена интеграция със Zoom - т.е., потребителите ще могат да правят видеоразговори също директно от Dropbox.

Накратко, Dropbox направи голямо обединение на няколко добре познати онлайн услуги. Вкара ги в един прозорец.

Все още няма коментари

Още

НАСА публикува снимка на космическия си апарат Curiosity, заснета от орбита около Марс

14.07.2019

3645 2
Приложения на "Гугъл" се сринаха, засегнати са милиони

03.06.2019

19802 18
Чистка във Facebook на руски страници

07.05.2019

2517 19

Влез или се регистрирай за да коментираш

×