facebook
twitter

Технологии

Бихте ли продали лицето си за 115 00 евро?

240
 Pixabay

Неизвестна компания за роботи има необичайно предложение - иска да плати на някого 125 000 евро в замяна на правата да използва лицето му върху нова линия хуманоидни роботи.

За компанията работи лондонският стартъп Geomiq, която ще избере един човек и ще сложи лицето му на хиляди хуманоидни роботи, които трябва да служат като изкуствени спътници за възрастни хора. За този проект няма много подробности и можем само да си представим какви ще са резултатите.

От стартъпът обясняват, че компанията производител е поискала да бъде намерен човек, но че са подписали споразумение, което не им позволява да разкриват подробности.

Някои медии спекулират, че компанията производител вероятно е от областта на медицината. Други слухове твърдят, че компанията е готова, голямо количество роботи са произведени и са готови да бъдат извадени от пазара, и че всичко, от което се нуждаят, е дружелюбно лице.

Ако бъде избран човек, който изпрати лицето си на [email protected], той ще бъде уведомен за подробностите за това, което подписва. От Geomiq споделят, че са наясно със спецификите на искането си, но призовават всеки, който се интересува, да изпрати снимка.

Все още няма коментари

Още

Дядо Коледа вече кацна на Международната космическа станция

08.12.2019

313 3
Кланът Ескобар вече прави смартфони

04.12.2019

1197 23
Русия започва да произвежда електромобили

23.11.2019

3236 83

Влез или се регистрирай за да коментираш

bool(false)