facebook
twitter

Технологии

Apple обнови iPad Air

120

Съвсем нетипично за Apple - без специално събитие, само с едно съобщение компанията представи новите версии на своя iPad Air и iPad mini.

Тези два основни модела на компанията не бяха обновявани през последните 2-3 години.

Две новости ще направят тези таблети особено привлекателни за потребителите, които все още не искат да дават пари на много по-скъпите Pro модели от iPad.

И двата нови модела ще работят с най-новия Apple процесор A12 Bionic, който произвежда до 70% по-добра производителност в сравнение със стария iPad Air.
И двата модела идват с поддръжка за Apple Pencil, както и с възможността за добавяне на клавиатура, което дава нови възможности на тези устройства.

iPad Air за разлика от предишните модели идва с малко по-голям 10.5-инчов екран, което го доближава до по-малкия iPad Pro. Но пък цената му ще е по-ниска - 499 USD в САЩ (iPad мини ще е 399 USD).

Това, което остава същото, е дизайнът на устройствата - същият като този на предшествениците. Това означава, че тези устройства ще запазят сензора за пръстови отпечатъци отпред, нещо, което другите модели вече изхвърлят за сметка на системата за идентификация на лицето.

Късно снощи Apple представи нови продукти в Купертино. 

Все още няма коментари

Още

НАСА откри най-древната молекула в останките на звезда в Млечния път

18.04.2019

1038 17
Google откри лаборатория по изкуствен интелект в Африка

13.04.2019

722 11
Учени заснеха за пръв път черна дупка

10.04.2019

2177 37

Влез или се регистрирай за да коментираш

×