facebook
twitter

Спорт

Шефът на "Локо" (Пд): Зависи от жребия на кой стадион ще играем за Лига Европа

51
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски (в средата) се появи на награждаването на треньора на тима Бруно Акрапович и нападателя Ален Ожболт (вляво), които получиха призове от пресклуб "България" съответно за най-добър наставник и футболист в Първа лига за май.

Целта пред "Локомотив" (Пд) е влизане в групите на Лига Европа. Това обяви президентът на клуба Христо Крушарски и добави, че другата цел на тима е "да си патентова шестото място" в българското първенство.

"В петък идват седалките за нашия стадион, до 20 дни ще сме готови. Но дали ще играем европейските си мачове в Пловдив, зависи от жребия. Ако ни се падне някой голям отбор, няма да можем да го посрещнем на стадиона за 7500 места", обобщи положението Крушарски.

Той заподозря, че градският съперник "Ботев" е започнал да се отдръпва от проекта за голям градски стадион, който да се ползва от всички пловдивски отбори.

"Ботев нещо тръгнаха да дърпат да си правят техния! Дано не се отметнат за стадион "Пловдив". Аз за "Локомотив" съм направил проект за стадион, който е едно малко бижу. Той е за 10 400 души и ще ни е достатъчен за вътрешното първенство. За големите мачове обаче ни трябва голям - каза Крушарски. - Уж бяхме навити всички клубове за стадион "Пловдив", но чувам сега, че единият отбор е почнал да се дърпа. Аз нямам против да играем и на стадиона на "Ботев" в европейските мачове, но той няма да е достатъчен и няма да има нужната категория. Трябва да сме единни".

Все още няма коментари

Още

Кубрат Пулев бе повишен в звание лейтенант

17.12.2019

2694 14
"Лудогорец" срещу "Интер" в Лига Европа

16.12.2019

Обновена

1243 5
Мач в Испания бе спрян заради политически скандирания

16.12.2019

848 3

Влез или се регистрирай за да коментираш

×