facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

14 011

Овен
Настроени сте борбено
В понеделник ще приемете вероятно предложение за добър допълнителен бизнес, за добри пари. Във вторник на официална среща ще откриете пътя, по който ще трябва да вървите за стабилизиране и успех. В сряда, когато се опитат да ви привлекат към грандиозен проект, задайте всичките си въпроси, за да избегнете разочарование. В четвъртък ще ви сюрпризира личен проблем и следобедът, и петък ще са посветени на неговото решаване. Вашата активност през седмицата на моменти ще бъде войнствена, но това ще бъде полезно и за дейността ви, и за вас, и ще изиграе положителна роля за стабилизация в работата ви и в материалната ви обезпеченост. Не създавайте и не участвайте в конфликти.

Телец
Седмицата ще е пълна с емоции
Днес и утре приятно събиране с хора, които са ви близки, обичате и уважавате, ще повдигне самочувствието ви. Във вторник ще ви се иска да сложите ред във всичко около вас. В сряда работата ви ще наблюдава високопоставен човек и изводите му могат да повлияят сериозно на съдбата ви. В четвъртък не реагирайте на агресивна забележка, а в петък - на провокации. Седмицата е подходяща да се погрижите за външността и гардероба си, за кратки служебни пътувания и за пътешествие за почивка. Деловите неща ще вървят по-тромаво, но няма да са непредсказуеми и това ще ви помогне да улавяте тенденции и перспективи навреме. Проявете твърдост и повече настойчивост за нова организация на работата, но не бъдете агресивни.

Близнаци
Простите решения са най-добрите
В понеделник не ограничавайте контактите си и няма да пропуснете интересна информация. Във вторник привлечете към работата си и друг човек. Сряда ще ви донесе напрежение. В четвъртък ще успеете да свършите неочаквано много неща. В петък ще разберете, че времето е преминало незабелязано. Ако смирите амбициите си, ще постигнете повече успехи. Най-простите решения ще ви доведат до успех и материални придобивки. Ако разговаряте умело с партньорите си, може да положите начало на нова професионална дейност. За да успявате, още в първите дни на седмицата ликвидирайте всичко недовършено. Ако е нужно да се откъснете от непосредствената си работа, намерете начин да си осигурите свободно време.

Рак
Бъдете предпазливи в приказките си
В понеделник не подписвайте договори за дългосрочни сделки, ще се наложи да влагате финанси, а те ще ви потрябват в близко бъдеще за изгодни сделки.  В сряда голямото желание да свършите много може да разпилее силите ви без успех. В четвъртък съзнателно търсете поводи за радост и за приятни изживявания и не допускайте негативните емоции. В петък не поемайте ангажименти или срокове, които не можете да изпълните. През тази седмица доста успешно ще организирате хората около вас за много перспективна дейност, но без личното ви участие всичко направено ще се разпадне. Запомнете, че не е достатъчно да сте добри организатори, личното ви участие ще гарантира успеха на начинанието. Като цяло периодът изисква внимание. Днес и утре бъдете предпазливи в приказките си.

Лъв
Не ви достига решителност
Имате шансове да осъществите намеренията си, но лошото е, че няма да ви достигне решителност и желание за работа. Ангажирайте още някой и неговата компания ще ви активира. Ще бъдете спокойни и удовлетворени от отношението на близките и приятелите към вас. И през двата дни нищо около вас няма да е случайно. В понеделник работете внимателно с пари. Във вторник не отговаряйте на въпроси за личния си живот и бъдете внимателни с хора, които проявяват любопитство. В сряда общувайте с началника си или, ако сте шеф, допуснете общуване на подчинен с вас, и в двата случая ще имат полза и двете страни. В четвъртък не избухвайте, не се забърквайте в скандали. В петък се занимавайте с лични въпроси и с имотен проблем.

Дева
Проявете организаторските си качества
В понеделник обмислите всяко категорично становище, преди да го изразите, и ще избегнете сериозна опасност. Във вторник и сряда не позволявайте да се решават делови въпроси без ваше присъствие и особено без знанието и одобрението ви. В четвъртък уважете чуждия труд и поощрете, похвалете усърдието. В петък потърсете помощ от специалисти за нещо, което не върви в работата ви.Ще имате желание за работа и не отказвайте предложения, които ви изглеждат изгодни. Не допускайте спорове с партньори, за да не ви обърнат гръб. Времето е подходящо да се включите към нови колективни действия, да проявите всичките си организаторски, делови и разностранни качества.

Везни
Времето е във ваша полза
Седмицата ще е изпълнена с разнообразни събития. Срещите на работното ви място ще са успешни и ще доведат надеждни партньори. Ако имате интересни хрумвания и оригинални идеи, не ги предъвквайте, а знайте, че времето работи за вас. Вероятно ще се наложат малки промени и кратки пътувания с проблеми с транспорта. Бъдете внимателни с документи, особено с чуждите. Има опасност да ги загубите. Днес и утре някои ще започнат малък и непланиран ремонт. Във вторник се пазете от прекаленото си самочувствие. Необвързаните ще се радват на неочаквана любов. В сряда пазете тайните си, рискувате да тръгнат клюки за вас. В четвъртък проучвайте внимателно всичко, свързано с подписи. Не бързайте, един подпис сега може да донесе проблеми по-късно.

Скорпион
Очаква ви важна среща
Днес и утре много от вас ще имат сериозен разговор с деца. Постарайте се да не морализаторствате, а да разберете в какво е проблемът. В понеделник само една ваша дума може да промени хода на нещата, затова бъдете внимателни в приказките и предложенията си. Във вторник Скорпионите да са внимателни с човек, който идва от път и има желание да работи с тях. Предложенията му са интересни и с бъдеще, но не ви съветвам да ставате финансови съдружници. В четвъртък ще имате бизнес среща, важна за бъдещето на бизнеса ви. В петък стойте мирно и кротко на заден план и не подписвайте документи. Събитията много ще зависят от способността ви да се сработвате и разбирате с другите. Особено важно ще е да го постигнете с колектива на работното си място.

Стрелец
Идеите ви срещат подкрепа
В понеделник е добре да правите плановете си за най-близкото си бъдеще - не по-далече от края на следващата седмица. Във вторник ще може да споделите идеите си и те ще срещнат подкрепа, защото думата ви ще се чува и ще тежи. В сряда дръжте на добрите си отношения с шефовете и не провокирайте конфликти с никого. Ако имате нужда от помощ в четвъртък, обърнете се към приятелите си. В петък е много възможно да ви зарадва интересна информация. Тя ще ви позволи да правите планове за по-далечното бъдеще и да започнете осъществяването им веднага. За да завършите седмицата без проблеми, ще трябва реално да отчитате силите и възможностите си. За да постигнете заплануваното, ще трябват повече усилия.

Козирог
Бъдете търпеливи

Ако сте търпеливи и проявявате предпазливост, много лесно ще избегнете през седмицата травми, конфликти и финансови загуби. Лични проблеми с човек от близкото ви обкръжение ще ви държат нащрек. Може да се наложи да отстъпите за кратко от първоначалните си планове за промяна на деловата дейност.  В понеделник направете много подробен план за седмицата, вижте какво и защо е недовършено. Във вторник ще печелите симпатиите на околните и дори минималните ви усилия ще бъдат оценени високо. В сряда се въздържайте от официални изказвания, критики и оценки. В четвъртък е възможно да сте силно психически напрегнати заради суетене и неразбории на работното място. За петък не приемайте покани.


Водолей
Проблеми с комуникацията
Ако сте предвидливи и действате с ума си, ще предотвратите или ще се подготвите за внезапно изменящите се ситуации. С някои от партньорите ви ще е сложно да разговаряте и да стигате до решение и вероятно преговорите ви няма да са успешни. Ще се появи ситуация, която ще ви донесе навременна информация, която ще разшири вашите възможности и влияние. Не се претоварвайте с работа, особено в края на седмицата. В понеделник обсъдете с приятели въпроси около общото ви бъдеще. Във вторник ще имате чудесни възможности за нови контакти. В сряда не се съгласявайте с пътуване, ако ви изглежда неподготвено. В четвъртък не пилейте силите си. В петък ще ликвидирате старо финансово затруднение.

Риби
Не отказвайте допълнителна работа
Енергичност, активност и изобретателност ще са основните ви качества през периода. Ще разкриете изцяло творческия си потенциал и това ще ви помага да вървите напред. Ще се зареждате от собствените си успехи. Работите ви ще се движат леко, ако насочвате енергията си в нужната посока. Съдбата е благосклонна и към всички, които ще пътуват. Днес и утре хора, които обичате, ще ви зарадват с нещо или ще ви устроят неочакван празник. В понеделник, каквото и да ви се случи, ще сте в свои води. Във вторник и сряда ще ви посетят хора, известни с деловия си нюх. Ако ви предложат допълнителна работа - не отказвайте.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

12.09.2020

3156
Седмичен хороскоп

05.09.2020

4093
Седмичен хороскоп

29.08.2020

6626