facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5620

Овен
Преоценете нещата
От гледна точка на деловите ангажименти седмицата ще е нервна и трудна. Някой от колегите ще се опита да ви подлее вода и да ви тласне към риск. Ако преоцените нещата, имате всички шансове здравият разум да вземе връх и да не се поддадете. Финансовото ви положение ще бъде добро, така че, ако без причина изпаднете в лошо настроение, направете някоя покупка, която ще ви достави удоволствие. Днес или утре вероятно ще ви посетят неочаквани гости. Отдайте се на искрено веселие с тях. В интимния живот всичко ще тече според установеното русло. Физическата ви форма е за завиждане.

Телец
Поемете контрола
През идващата седмица планетните влияния ще ви предопределят трудности, особено ясно изразени в социалния живот и общуването с хората. Мисълта ви е насочена към пробив в кариерата, но нещата, които искате, сякаш се движат прекалено бавно. Опитайте се да си изясните какво точно искате и начертайте стратегията си за близкото бъдеще. Поставете си ясни цели, които да преследвате една по една. Поемете контрола над важните неща в живота си и оставете желанието за популярност настрана. За неочаквания ви стремеж към изява ще има и важна причина - намалелите ви финанси.

Близнаци
Ядове за минали пропуски
Представителите на знака ще бъдат в мрачно настроение почти през цялата седмица. Споменът за промяна на работното място или пропусната печалба дълго ще разваля настроението им. Колеги или приятели на всичко отгоре ще искат от вас окончателно решение на важен въпрос, най-вероятно свързан с пари. Вие обаче най-добре знаете, че битките се печелят с постоянство, и няма смисъл да бързате. Това ще ви предпази от грешни стъпки. Навременната ви помощ ще гарантира добро сътрудничество в бъдеще. Намалете малко разходите си и разпределете добре финансите си, за да не се окажете в затруднено положение. 

Рак
Преоценявате отношения
Отдавна не сте били в такава добра физическа форма, съчетана с желание за себеизява. Чувствате се напълно сигурни в изявата на качествата на вашия зодиакален знак - напористи и самоуверени. През идващите седем дни ще трябва да проявите активност и да преодолеете препятствията пред вас. Личният ви чар и способността да печелите съмишленици са ярко изразени. Няма да е изненадващо, ако тази седмица смените работата си. Има опасност да не обърнете внимание на началните симптоми на разпадането на сериозна връзка заради мимолетно увлечение. Мнозина ще достигнат до преоценка на отношенията с партньора си - брачен или любовен. 

Лъв
Обмислете всичко още веднъж
Ще се чувствате доста необичайно още от началото на седмицата и това ще ви накара да си задавате доста въпроси, свързани с изключително сериозни неща. Вероятно у вас назрява мисълта за промяна в личния или служебния живот и това до известна степен ви прави объркани и неспокойни. Излишното хабене на нерви и създаването на проблеми няма да ви помогне. Точно обратното - обмислете всичко трезво още веднъж. Не споделяйте с всеки срещнат проблемите си, а ако имате нужда от съвет, потърсете го от добър приятел. Физически ще се чувствате добре, психиката може да ви изневери. 

Дева
Доходоносни начинания
Девите могат да укрепят финансовите си позиции. Начинанията ви през седмицата ще се окажат не само успешни, но и доходоносни. Използвайте открилите се благоприятни възможности пред вас, за да увеличите приходите си. Ако постъпят нови предложения от ваши делови партньори, не ги отказвайте. Твърде е вероятно богат спонсор да подкрепи идеите ви. Планетните влияния ще способстват да бъдете обкръжени от романтична аура. Сега по-важното е, че постепенно започвате да се освобождавате от психическата тежест, причинена от натрупалите се проблеми. Необходимо е да положите максимални усилия, за да поддържате жизнения си тонус. 

Везни
Печелите
Предстои ви седмица, изпълнена с очаквани събития. През нея мнозина от вас ще достигнат до разрешаване на финансов или юридически проблем, което ще бъде изцяло във ваша полза. Вероятно тези, които работят с пари, ще работят върху няколко сделки едновременно. Ще се чувствате достатъчно спокойни и уравновесени, за да намерите време за нови планове. За шефовете Везни е по-добре да се вслушват и в мнението на подчинените си. По-добре е да загубят малко популярност, отколкото да постъпват безпринципно. Здравословни проблеми не се очакват.  През уикенда преобладават контактите. 

Скорпион
Разправии
За мнозина от вас предстоят разправии с хора, които не искат да се отърсят от традиционното си мислене. Силата на вашите аргументи едва ли ще ги убеди. Едва ли ще ви утеши мисълта, че именно вие сте тези, които точно разгадават ситуациите. Способността ви да предвиждате тенденциите на работното си място ще бъде за завиждане, но ще ви докара излишно хабене на нерви. Защитавайте убежденията си и няма да сбъркате. 

Стрелец
Следете събитията отстрани
През тази седмица е добре да заемете изчаквателна позиция и да наблюдавате отстрани събитията, особено в службата. Отдръпнете се и оставете другите да се оправят със създалото се положение. Активната ви позиция може да ви докара само неприятности. Бизнесмените обаче да действат по-усърдно и да изпълняват задачите си в срок. Постарайте се да разполагате с необходимата информация за развитието на събитията. Вероятно за родените в края на знака ще се появи нов обект на техните чувства. Не се увличайте в излишно кокетничене, защото той ще бъде нетърпелив и директен. 

Козирог
Увеличете приятелите си
Идващите седем дни ще ви дадат възможности за нови контакти. Крайно време е да се огледате около себе си и да откриете, че някой с интерес ви наблюдава. Мисълта, че светът се заключава само в хората около вас, едва ли ви помага. Разширете кръга на приятелите си и няма да съжалявате. Твърде вероятно е да откриете нова възможност за реализация в професионално отношение. Не се отказвайте от това, което ви се предлага. Не сте от хората, които са свикнали да не приемат бързо промените. Ще имате успех при въпроси, свързани с администрация и  подписване на договори. В неделя ви предстои приятна среща с приятели.

Водолей
Нова стратегия
Възможно е борбеният ви характер тази седмица да ви изиграе лоша шега и да се окажете в центъра на дребни разправии, най-вероятно за пари. Би трябвало да се издигнете над дребните неща. Обрат на събитията би могъл да насочи към вас печеливши сделки. Не се колебайте да рискувате, ако е необходимо, късметът няма да ви изостави. Ще се наложи да обсъждате планове, свързани с бъдещето на любимия човек. Опитайте да разберете намеренията му и бъдете максимално откровени при обявяване на своята позиция. Взаимното доверие ще бъде в основата на отношенията ви. Разкриват се чудесни възможности за договориране и съвместна дейност.

Риби
Въздържайте се от крайности
През тази седмица ще сте настроени твърде щедро и ярко ще се изразява склонността ви да давате повече, отколкото е необходимо. Шансът ви за сполука е най-изразителен в деловата сфера и бизнеса. Не бива да прибързвате. Пазете се да не изпадате в крайности както в делово отношение, така и в личния си живот. По природа сте склонни да постъпвате авантюристично и ако се впуснете в тази посока, не е ясно докъде ще стигнете. В четвъртък или петък ви очакват приятни интимни изненади. Може би половинката ви ще ви изненада точно тогава, когато най-малко очаквате това от нея.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

15.02.2020

2631
Седмичен хороскоп

08.02.2020

2632
Седмичен хороскоп

01.02.2020

7092