Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

16 Юли 2023
Pixabay

Овен

Няма да имате успехи

Няма да имате грандиозни успехи на работата си през този период, и то по причини, които не зависят от вас. Няма да успеете да разгърнете творческия си потенциал, ще подготвяте нещата за следващи седмици. Проверете надеждността на някои от деловите си партньори. Днес и утре е възможно да си набавите полезни за дома и работата неща. Още днес направете план за евентуална отпуска или за включване в някакви квалификационни курсове. В понеделник и вторник ще обикаляте по учреждения и ще се чувствате изтощени до крайност. Сряда ще ви донесе кратко служебно пътуване, което ще ви е приятно и полезно. В четвъртък ще работите на бюро, а в петък приятел ще ви разочарова с нещо. Не се обяснявайте, нека мине малко време.

Телец

Борбени след понеделник

Звездите ви обещават разнообразни, изпълнени с много събития дни. В работата си след понеделник ще се докажете като решителни хора, които не си позволяват емоции за дреболии, но и не позволяват някой да им лежи на гърба. С удоволствие ще се занимавате с домакинство, със собствените си творчески проекти или хоби, но понеделник е ден за организация. Ще подреждате собствените си задачи, но от тях ще зависят и други хора. Във вторник се съсредоточете върху най-срочното. Ще ви искат постоянна информация за хода на работата. Сряда е по-спокоен ден и въпреки това ще е с напрежение заради чужди грешки. В четвъртък се заемете с решаването на най-важните проблеми и успехът ще е с вас. Не забравяйте за домашните си задължения и грижи, натрупали са се достатъчно, но не се заемайте само и единствено вие с тях. В петък вечерта не се отказвайте от поканите на приятели.

Близнаци

Много движение

Очертава се много напрежение през тези дни. На работното място дейността ви няма да се различава от изминалата седмица с изключение на онези, които ще си дадат по-дълга почивка. Забелязва се известен спад на паричните ви приходи и мнозина от Близнаците ще се сблъскат с трудности при опитите си за допълнителни печалби. Проблеми по финансови въпроси ще възникнат и при онези от вас, които работят с пари и документи. Тази звездна тенденция ви налага да бъдете изключително внимателни в действията си с пари, за да не последват загуби поради разсеяност. През почивните дни ще бъдете непрекъснато в движение и ще осъществите нови контакти. Понеделник ще донесе на някои неприятности от финансово естество. Вторник е доста неприятен и трябва да бъдете изключително внимателни. Сряда е успешна. В четвъртък и петък материална сполука.

Рак

Разнородни емоции

През почивните дни се освободете от присъствието на приятели, които ви пречат, вместо да ви помагат. Останалите дни ще бъдат богати както на добри, така и на лоши емоции, които ще са най-често в професионалния ви живот, контактите в службата и извън нея с колеги и приятели, действащи в познатия ви бранш, и при осъществяване на делови и бизнес операции. Притесненията на повечето Раци ще са свързани с парите, особено до неделя. Голяма част от срещите ви ще преминават в условията на напрежение и с противоречия. Някои от родените в знака ще се ориентират към нови занимания или ще се заемат с организирането на нова дейност. Налице са всички шансове за успех, но трябва да бъдете последователни и настоятелни за осъществяване на идеите си. Отпускането след първоначалните успехи може да доведе до сериозно забавяне или до прекъсване на започнатото начинание. В сряда бъдете по-мобилизирани.

Лъв

Излишни разходи

Многобройните ангажименти няма да ви отминат и през тези дни. Почивните дни няма да се окажат за вас време за отмора. Голямо психическо натоварване и физическа отпадналост ще ви пречат да се покажете в най-доброто си амплоа. Парадоксално е, че желанието ви за работа ще се увеличи към петък. Не трябва да пренебрегвате готовността на прякото си обкръжение в службата да ви подпомогне, дори и да изпитвате някои вътрешни съмнения. Опитайте се да предвидите предстоящите ходове на конкурентите си. Около средата на периода преценете докъде се простират възможностите ви в материално отношение. Не затруднявайте личния си бюджет с разходи, които не са ви наложителни на този етап от време. Обективността ще ви е от полза и в личния живот. Постарайте се да бъдете ефективни в започването на каквито и да е било инвестиции, свързани с членовете на вашето семейство.

Дева

Изявен късмет

Притесненията ви ще изчезват, ще вземате важни решения, от които ще зависи по-нататъшната ви професионална реализация. Мнозина ще успеят да реализират свой проект. Дните пред вас ще се характеризират с подчертан късмет, що се отнася до професионалните ви изяви. Не прибързвайте, а хубаво обмислете следващите си стъпки. Всички дни до идния петък ви носят шанс за реорганизация и ново начало и не са необходими много усилия, за да го осъществите. Вероятно в понеделник или вторник ще имате вест, която засяга при едни служебните планове, а при други интимна връзка. След сряда не е изключено някои от вас да се срещнат с хора, които ще им предложат нова работа. Днес или утре някои ще бъдат поканени на среща или тържество. При други двата дни ще минат под знака на промени, които ще засегнат по-скоро дома, отношенията в него и семейното ви положение.

Везни

Не спорете напразно

Ще бъдете енергични и отговорни за действията си. Лошото е, че ще поспорите за ползата от това, което възнамерявате да предприемете. Вместо да употребявате цветистия си език и да се упражнявате в дар слово, се захванете за работа. Ще получавате подкрепата на околните. Жалкото ще е, ако не сте по-гъвкави и не използвате възможностите си за напредък в кариерата. Ако не се изправяте пред нови предизвикателства, а се съсредоточите върху основното си занимание след понеделник, животът ви през останалите дни може да е доста спокоен и уравновесен. Не ви е нужно много усилие, за да разберете как да се възползвате от способностите си. За сметка на това капиталовложенията ви ще бъдат добре обмислени. По-нервни са вторник и сряда, но в четвъртък ще бъдете в добро настроение, а петък се оказва не особено ангажиращ на работното ви място.

Скорпион

Всеотдайни

Звездните влияния през тези дни поощряват способността ви за самообладание и всеотдайност. Най-вероятно ще се изявите като голям работяга след понеделник, но дотогава има всички изгледи да се отдадете на лентяйство. Няма да ви вълнува въпросът дали печелите пари или не, стига да имате възможност да си свършите добре работата, вие да командвате парада и околните да забележат това. На моменти животът ви през седмицата може да стане доста тежък, но благодарение на издръжливостта си винаги ще успявате да преодолеете трудностите. На някого може да му се види трудно да работи с вас, тъй като ще бъдете безкомпромисни и невинаги отзивчиви. В интимен план ще привлечете вниманието на някого, но ще ви харесва вие да го ухажвате и да определяте колко и докъде. 

Стрелец

Раздразнителни

Ще сте раздразнителни и лесно ще губите равновесие. Напълно възможно е да се окаже, че раздувате проблемите повече от необходимото. Опитайте се да не падате духом, само защото сте си внушили, че не напредвате така, както искате, и се дистанцирайте от хората, които не ви носят положителни емоции. Точното рационално мислене ще ви помогне да излезете от каквито и да било временни затруднения. Ясно е, че ще се занимавате с незначителни и досадни задължения, затова отделете време да се заемете с някаква работа, която сте отложили. Възможно е желанията и стремежите ви да бъдат осуетени поради липса на средства, но се примирете с това и избягвайте заемите. Най-разумно ще е да съберете повече информация, особено ако на карта са заложени професионалните ви интереси, но не затъвайте в подробности.

Козирог

Намалявате темпото

Тези по-спокойни дни ще ви дадат възможност без много усилия да намалите темпото и да не сте заети и активни по навик. Не е от решаващо значение какво ще говорите, а какво ще направите и най-важното е да проявите повече благоразумие и свойствената ви аналитичност. В делата ви от значение ще са и най-дребните неща. Не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете повече време за приятели и близки, но не се надявайте те да ви благодарят и оценят. В никакъв случай не смесвайте работата и удоволствията. Тази седмица ще се окаже за вас по-благосклонна към личните дела. Има вероятност някакво привличане да се окаже доста трайно. От понеделник насетне не е препоръчително да рискувате в материалната сфера. Печалби очаквайте след сряда. Повече активност ще проявите в четвъртък. В петък очаквайте новини.

Водолей

Следвайте интуицията си

През тези дни, следвайте интуицията си както за малките, така и за големите неща в живота си. В кариерата ще отбележите напредък след сряда. Трудностите ще са необходимата подправка, благодарение на която ще се наслаждавате на заслужени награди на финала. Възползвайте се от късмета, но разчитайте на собствените си усилия и опита, който сте натрупали през годините. В любовта ви очакват приятни изненади. Направете известни разходи, за да подобрите начина си на живот. Пътувайте при всеки отдал ви се случай. С най-успешен за кариерата ви знак ще са тези осъществени зад граница. Броят на приятелите и благодетелите ви ще нарасне след вторник, и то благодарение на искрения ви и прям характер. Оползотворете дните за инициативите, за които все нещо не ви достигаше, за да ги осъществите в реалността.

Риби

Емоции и пари

По силата на звездните обстоятелства това ще бъде една благоприятна седмица най-вече за вашия емоционален живот. Ще трябва да решите сами за себе си с кого, как и докъде трябва да стигнете. Няма да мине без компромиси и жертви, но около средата на седмицата нещата ще потръгнат. Добре ще е да си спомните за стари приятели, които имат грижи и неприятности - усещането за доброта ще ви дари с минути на удоволствие и радост. В дните след неделя ще дойдат и допълнителни доходи, което ще ви направи още по-самоуверени и доволни от самите себе си. Най-вероятно ще ви върнат отдавна чакани пари, които сте дали назаем. Те ще дойдат точно навреме, защото една солидна покупка се очертава пред вас. След понеделник се предпазвайте от сприхавост в действията в професионалната сфера. Постарайте се да контролирате ходовете си, иначе рискувате да изпаднете в доста неловка ситуация.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп