Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

11 Апр. 2023
Pixabay

 

Овен

Очаквате приходи на големи суми, но това няма да стане днес. В никакъв случай не отказвайте предложение за странична работа. Парите, които ще получите за това, ще ви бъдат добре дошли. Колкото до любовта и секса, ще трябва ясно и конкретно да заявите какви са намеренията ви и как виждате от тук нататък съвместното съществуване с партньора си, за да изясните връзките си и да хармонизирате интимния си живот. Не са изключени емоционални затруднения.

Телец

Като цяло ще отчетете вторник като ден, благоприятен за решаване на служебни проблеми, които зависят от благоволението на началниците ви. Стремежите на тези, които искат да напреднат в областта на духовните науки, няма да дадат очаквания резултат, така че по-добре да не се захващат. Към края на деня може да създадете ползотворни запознанства и връзки. Като човек на живота няма да се поколебаете да разтворите пръсти за удоволствия тогава, когато е нужно.

 

Близнаци

Вродената ви интуиция ще ви подсказва, че още от сутринта трябва да очаквате повече, отколкото можете да дадете, и ще трябва да положите доста усилия. Тези, които разчитат шансът да им покаже накъде да насочат усилията си, ще трябва да проявят прозорливост. Ако имате добро положение, пазете се от непредпазливи изказвания и от демонстрация на сила - както вкъщи, така и в службата. Имате качества, които при другите днес няма да са развити, и ще печелите.

Рак

Ще получите възможност да докажете на какво сте способни и да проявите организаторския и управленческия си талант. Резултатите от вашата работа ще бъдат от полза не само за вас, но и за много ваши колеги, познати и приятели. Не оставяйте впечатление у другите, че вие сте магьосници и можете да направите всичко. Кажете точно с какво можете да се ангажирате и точно какво можете да направите. Вашите финансови дела се подреждат доста добре.

 

Лъв

През целия ден ще влагате доста старание да промените нещата около вас към по-добро. Стремежът ви към съзидание ще ви прави добронамерени към останалите. Звездите ви даряват със сила на волята и усет за практичното. В много от случаите ще се изявите като опитни анализатори. По-вероятно е да предпочитате да действате зад кулисите, а не пред прожекторите. Така успехът ви ще бъде неочакван. Вторникът изостря интуицията и проницателността ви.

 

Дева

Вторник е добър за професионалните ви изяви и бизнес, макар че още сутринта ще усетите, че звездите не са твърде благосклонни към делата ви. Всичко обаче ще се обърне точно на 180 градуса. Ще се радвате на силна приятелска подкрепа във всичките си начинания. Възможно е да започнете нова любов или да освежите стара връзка. Финансовото ви състояние ще се подобри благодарение на роднини. Заловете се със самостоятелни проекти.

Везни

Трудно се съсредоточавате, мислите ви се разпиляват, действате прибързано. Постоянно ви се струва, че изоставате от графика си и нещата около вас са извън вашия контрол. Вместо да ви амбицира, това състояние по-често ще ви докарва досада във всичко. Станали сте раздразнителни и нервни и сте склонни да избухвате заради дребни неуредици и недоразумения. Замислете се дали бурният светски живот, който водите, няма да засегне сериозно парите ви.

 

Скорпион

Най-вероятно е да пропуснете доста шансове. С това обаче, с което се захванете, ще се справите неочаквано добре. Единственият ви недостатък може да се прояви в работата с хората около вас. Ще бъдете прекалено критични и ще имате склонност да раздавате присъди. Ако преодолеете тази ваша отрицателна черта, можете да имате полза от контактите. Въпреки че очевидно е дошло време за промени, все още ви липсват оптимизъм и увереност.

Стрелец

Твърде голяма е вероятността за мнозина неочаквано да напреднат в службата. Най-вероятно при някои ще напусне началник или конкурент и ще заемат неговото място. Логично ще се подобри и финансовото ви състояние. Късметът ви ще работи, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си. Вечерта се отдайте на забавления и любов, но бъдете внимателни - това може да спре добрата инерция на професионалния ви възход.

Козирог

Нюхът ви за печеливш бизнес ще бъде твърде развит. Късметът ви е по-ярко изразен през първата половина на деня. Пазете се от прекомерни разходи. Към края на деня ще се сблъскате с пречки от интимно естество. Възможно е да приключите стара сантиментална връзка, която усещате, че вече започва да ви пречи. Амбициите ви ден ще се съсредоточат върху напредък в работата или в сферата, в която се изявявате. Нямате основания за недоволство.

 

Водолей

Всичко около вас търпи промяна. Чудите се дали това е предизвикано от реална промяна в обстоятелствата, или просто сте си наложили да гледате на нещата от друг ъгъл. Понеже през днешния ден никак няма да ви е до проява на амбиции, за вас ще е по-добре да правите каквото искате, а не да си задавате прекалено много въпроси. Бъдете по-уверени в себе си. Нещата, които сте си мислили, че стават само при изключителен шанс, сега се появяват във всекидневието ви.

 

Риби

Във вторник ще ви се предостави блестяща възможност да проведете някои успешни делови срещи, да сключите изгодни за вас договори и споразумения, да работите без проблеми и бюрократични спънки с държавните институции, да уреждате всички видове документи. Във финансово отношение ще имате пълна свобода на действие и няма да срещате никакви ограничения. Ще имате възможност да увеличите финансовите си приходи.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?