facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

2 299

Овен
В първия работен ден, дори и да изпаднете в трудна ситуация, опитайте се да овладеете мрачните си чувства и мисли, защото те до нищо положително няма да ви доведат. Структурирайте по такъв начин своята програма, че да можете с малко усилия да постигнете по-добри и качествени резултати. Не влизайте в противоречие с колеги и делови партньори. Излизайте от офиса за делови срещи само ако сте сигурни, че това ще увеличи придобивките ви по един или друг начин. Към края на деня ще можете да постигнете яснота по редица въпроси, които в последно време не ви даваха покой. Единствено ще ви се наложи да се справяте с импулсивността си.

Телец
Мнозина от вас успешно ще прокарват свои идеи пред високопоставени особи или началници. Напълно възможно е да сключвате изгодни за вас споразумения, които значително ще увеличат вашите възможности както в професионален, така и в материален план. Необходимо е да преосмислите някои несигурни проекти, които сте започнали в  началото на годината. Не се опитвайте да поправите нещо, което вече отдавна е загубило смисъл за вас. Опитайте се да премахнете навреме някои неуредици от чисто битов характер. Инициативите ви в професионалната сфера ще дадат положителен резултат в материалната област.

Близнаци
В понеделник мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат свръхочаквания както в професионален, така и в личен и материален план. Напълно възможно е да поставите нови условия пред началници или влиятелни особи, които да променят в положителна посока професионалното ви развитие. Не поставяйте началото на нова сериозна връзка в любовта, особено ако не сте приключили все още със стара такава. Опитайте се да се освободите навреме от някои неуредици от чисто административен характер. Възможно е да се сблъскате с някои проблеми, възникнали от неуредици около личните ви документи.

Рак
През днешния ден не се надявайте на щастливи случайности, а по-добре здраво работете за постигането на желанията си както във финансов, така и в професионален и личен план. Мнозина от вас ще имат в достатъчно количество мотивация и възможности, за да постигнат желанията си в делово отношение. Новите ви инициативи като че ли ще бъдат добра и печеливша комбинация, и то не само на този етап от време, но и в първия месец на годината. Не се страхувайте да защитавате правата си, когато чувствате, че околните ви ограбват по един или друг начин. Добре ще е за мнозина от вас, ако помислят как да повдигнат качеството при изпълнението на рутинните си ангажименти.

Лъв
Повечето от представителите на знака с помощта на интимната си половинка ще успеят най-накрая да се освободят от някои свои съмнения по отношение на настоящето и бъдещето. Не се тревожете твърде много, тъй като при всяко едно положение ще разполагате с късмет във всички житейски посоки. Първият делничен ден на новата седмица за мнозина ще е изключително благоприятен за международните им връзки и контакти. Възможно е до вас да достигнат интересни новини, които ще ви вдъхнат нови надежди за настоящето, а и за бъдещето. Стремете се да се насладите пълноценно на компанията на близки, родители, приятели и интимната половинка.  

Дева
Днес мнозина от вас ще продължат да си доставят радост с дребни жестове на внимание. Активността ви ще е чувствително завишена и едва ли ще разполагате с достатъчно време за всичко, което сте планирали. Концентрирайте се върху нещата, които са приоритетни за вас, и избягвайте компанията на особи, които само ви натоварват със собствените си проблеми. Заложете на положителните емоции, които ще ви карат да се чувствате истински щастливи. В случай че погледнете през розовите си очила на живота, ще съумеете да се отърсите от натрупаното до момента напрежение, породено поради една или друга причина. Отворете широко вратите на дома си за обичаните от вас приятели и роднини.

Везни
Наслаждавайте се на възможността да почивате така, както намерите за добре, без да се съобразявате с нечии чужди капризи. Някои от вас ще се насочат към ново обединение от професионален характер, а други ще имат желанието да се обвържат и в личната сфера. Напълно възможно е да се опитате да промените тактиките за увеличаване на финансовите си постъпления. Не се страхувайте от новото, а се опитайте да черпите с пълни шепи от възможностите, дадени ви от съдбата. Избягвайте раздвояване на вниманието в любовта, особено ако сте вече трайно обвързани. При всяко едно положение обаче е необходимо да отделите време за пълноценен отдих и сън.

Скорпион
И днес ще се стремите към развлечения, но не прекалявайте с тях, тъй като могат да имат и негативен ефект върху вас. Това може да стане реалност, ако се предадете в плен на импулсивността, на която понякога сте склонни да се поддавате. Като цяло за представителите на знака през днешния понеделник основните тенденции са свързани с вашата обществена активност, професионални изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна тенденция да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома сред познатите ви и любими хора. Ако са ви необходими енергия и пробивност, за успех в професионалните си изяви, то ги имате предостатъчно.

Стрелец
Понеделник за вас се очертава благоприятен в интимен план и с акценти върху обществената и професионалната ви дейност. Мнозина ще имат и доста контакти, и то може би предимно с млади и успели хора, като някои от срещите ще бъдат абсолютно неочаквани. За мнозина са вероятни контакти с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то знайте, че ще я получите. Ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи. Премислете задълбочено деловите промени и не избързвайте да давате съвети.

Козирог
Още в първия ден на седмицата можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да планирате и осъществите необходимите действия за това. Ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Същевременно ще ви влекат и удоволствията, като в интимната сфера според звездите сте неотразими. Занимания с любима дейност и деца също ще ви носят радост. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете много внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности. Успешни професионални изяви ще имат хората на изкуството.

Водолей
Понеделникът за вас  се бележи с първите нови неща, за които отдавна правихте планове и които трябва да обмислите още веднъж. Налага се да помислите също върху поведението на роднина, който в последно време ви досажда. При мнозина от представителите на знака се открива нова възможност за пътища, на които ще могат да решават успешно бизнес въпроси и да сключват нови сделки. Някои пък ще трябва задълбочено да обмислят поведението на дете, което иска да е напълно самостоятелно и да разполага с повече материални средства. Очаквайте предложение за допълнителна дейност, от която ще получите и допълнителни възнаграждения.  

Риби
Първият работен ден ще направи мнозина от вас по-приветливи и контактни. Хората, които се занимават с бизнес, днес няма да имат повод да се похвалят с кой знае какви успехи. Бъдете убедителни. Овен и Дева ще изиграят положителна роля за представители на знака. Пазете се от ласкатели. Повечето от вас ще бъдат закриляни от съдбата и ще усещат, че късметът е около тях. Ако се организирате добре, ще преодолеете затруднението си от многото работа, но вашата натовареност няма да ви пречи да решавате финансовите си въпроси. Може да се наложи да се разделите с личност от вашия екип, но това няма да попречи на работата ви. Ще продължите да работите, и то с голям успех.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

18.09.2020

5171
Хороскоп за четвъртък

17.09.2020

2100
Хороскоп за вторник

15.09.2020

3679