Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

1 588

Овен
В първия ден на седмицата с благоприятен ефект върху вас ще са осъществените контакти. Като че късметът на мнозина ще им се усмихне с получаването на известие, на което се надяваха от дълго време. Днес за вас е препоръчително да заложите повече на интуицията и умението си да анализирате някои отминали събития в живота ви, за да знаете по какъв начин да постигнете новите. Стремете се към постигането на добро темпо на работа.

Телец
Днес звездите ви вещаят с малко усилия и добре преценени от вас ходове да постигнете желаното в професионалната сфера. Стремете се към отлични резултати там, дори и да ви липсва добра мотивация за преследването на набелязаните от вас цели. Опитайте се да сте максимално концентрирани върху важното и оставете на заден план второстепенните си ангажименти. Решителността ще ви предпазва от материални затруднения.

Близнаци
Днес за повечето от знака е важно да се стремят към гъвкавост и комбинативни действия, когато става въпрос за съхраняването на финансовата ви стабилност. Стремежът ви към изследване и проучване ще има положителен ефект върху инициативите ви от делови характер в бъдеще. Тези, които ги имат, да не използват силните си позиции, които заемат на работното място, за да се налагат над колеги и делови партньори. Не взимайте отношение по чужди проблеми.

Рак
Днес мнозина ще трябва да се опитат да овладеят навреме положението във финансовата сфера, особено ако шестото им чувство подсказва, че в тази посока могат да очакват затруднения. Постигането на материално равновесие ще е приоритетно за мнозина, въпреки че може би ще имат известни трудности. Ще разполагате с подкрепата на интимната си половинка, но може би мнозина от вас ще искат сами да преодолеят изпречилите се на пътя ви предизвикателства.   

Лъв
Днес звездите ви препоръчват да оставите досадните задължения за по-подходящ момент. Стремете се към висока ефективност и продуктивност. Не отлагайте някои разговори от делови характер. Направените уговорки и сключени договори ще имат дълготраен и благоприятен ефект в професионалната сфера. Вложеният труд в края на миналата година ще започне да дава първите положителни резултати. Продължавайте да поддържате високо качество при изпълнението на рутинните си ангажименти.

Дева
Днес мнозина от вас ще забележат първите симптоми за увеличени финансови постъпления. Задължително е обаче да се стремите да откривате правилния подход в професионалната сфера, като следвате интуицията и вродените си аналитични способности. Обективна е възможността за постигането на неочаквани успехи, а и за откриване на нови силни благодетели. Мнозина ще отделят от свободното си време, за да изяснят въпроси около започнати проекти.

Везни
Днес мнозина ще се сблъскат с враждебното отношение на част от колегите, подчинените и близките си приятели за някои намерения от делови характер. Добре ще е да се освободите от склонността си да проявявате сарказъм в отношенията си с тях и не на последно място с интимната си половинка. Загубите за вас ще са повече от постигнатите положителни резултати. Стремете се към самодисциплина, особено за интересите си, които трябва да отстоявате докрай.  

Скорпион
В първия ден на седмицата е наложително да се опитате да овладеете недоволството си, като запазите външно хладнокръвие, за което в съвсем скоро време ще се поздравите за съобразителността. Спазите ли това условие, съвсем скоро занимаващите ви в момента въпроси ще намерят своето разрешение. Мнозина от вас ще трябва да окажат подкрепа на членовете на своето семейство. Опитайте се да се дистанцирате от негативното.

Стрелец
Първият ден от новата седмица за представителите на Стрелец ще мине под знака на самотата, дори и да са в компанията на близки приятели. Можете да очаквате положителна промяна в начина ви на живот, ако сте направили всичко необходимо за нея. Ще разполагате с енергия за инициативите, които сте започнали. Не си позволявайте волности в материалната сфера, защото ще си навлечете само неприятности в този аспект. Напълно възможно е обстоятелства и събития да ви настроят на носталгична вълна и да сте обзети от емоции.

Козирог
Днес внимавайте с чисто материалните цели, тъй като там рискувате да допуснете грешка, която да ви коства много. Не злоупотребявайте с удоволствията и поверената ви власт, дори и да искате да промените някои неща в своя изгода. Желанията ви ще са свързани с преживяването на любовни приключения, но те няма да са подходящи за трайно обвързаните. За някои от вас ще е добър ход, ако си признаят допуснатите грешки пред интимната половинка.

Водолей
Днес за почти всички от знака е наложително да използват правилно енергията си по отношение на личните си делови проекти, ако искат да се поздравят в съвсем скоро време с успех. Първият ден от седмицата не е подходящ за проява на ексцентричност, особено когато става въпрос за взаимоотношенията ви с близки, роднини или познати. Опитайте се да сдържате емоциите си, защото само така ще съумеете да контролирате трудните за вас ситуации.

Риби
Опитвайте се педантично да подхождате към задълженията си, за да не направите нещо, за което впоследствие ще съжалявате. Ще можете да контролирате отрицателните влияния върху живота си, ако знаете докъде се простират възможностите ви. Не се страхувайте от някои новости в личния си живот. От изключителна важност за някои ще е необходимостта да реагират навреме на отправените им предизвикателства в професионалната сфера.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

02.12.2020

93
Хороскоп за петък

27.11.2020

880
Хороскоп за четвъртък

26.11.2020

5313