Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

20 Май 2024
Pixabay

Овен

Търсенията ви ще се увеличат, но няма да бъдете удовлетворени и настроението ви през целия ден ще е променливо. Внезапно ще излязат нерешени финансови въпроси, които ще ви притеснят, но ще се справите с помощта на приятели. За съжаление отрицателните емоции ще надделяват. Родените през април ще са под пара, като все ще бързат за някъде. Ще трябва да свършат много неща и объркването от претовареност ще е често срещано явление.

 

Телец

Избягвайте прибързано да подписвате документи, без предварително да сте се запознали подробно със съдържанието им. Възможни са неприятности при пътувания. Мнозина от знака ги очакват емоционални сривове следобед или вечерта. Вероятната причина за това ще са странични дразнители, неуспех в работата или просто при изпълнение на някакво задължение. Това обаче няма да е повод за големи притеснения, защото в любовта ще ви върви.

Близнаци

Част от близнаците са попаднали в сатурнова дупка и това ще се отрази най-вече на здравословното им състояние, върху тонуса или настроението им, без да донася някакви неприятности или катаклизми в тяхното ежедневие. Общо взето, ако запазят присъствие на духа и не се отдадат на черни мисли, понеделникът им няма да е по-лош от останалите дни. Да не приемат съвети от Везни и Раци. Мнозина продължават да се раздвояват между дома и службата.

 

Рак

Ако се отдадете на почивка, при положение че това ви е възможно, няма да е зле, защото в скоро време ви очакват бурни емоции. Няма да бъдете удовлетворени в любовта, независимо че сте решили да възобновите стара връзка. Разминаванията са големи и едва ли ще издържите. В службата ще се справите с всяка работа, ако навреме я започнете. Бъдете нащрек, има вероятност да възникнат противоречия с колегите и прибързани изводи.

Лъв

Сега е време да се развихрите и да преодолеете препятствията. Убедили сте се, че имате чар и обаяние, на които другите трудно могат да устоят. Важното е да не показвате открито емоциите си и да не позволявате в определени моменти да надделяват над разума. Сигурно възмездие обаче ще получите в края на деня и това напълно ще балансира лошото настроение и неприятностите, изживени по-рано. Възможни са и леки здравословни неразположения.

 

Дева

За Девите е ден на деловитост и високи цели, а любовта им и нейната изява ще остане за по-късно. Нямате основание да се страхувате, тъй като сте покровителствани от съдбата. Не позволявайте на безразличието и апатията да вземат връх. В повечето случаи исканията ви ще са доста големи, понякога и нереални. Затова бъдете предпазливи, използвайте възможностите си, за да промените нещата. Не пренебрегвайте любимия, грижете се повече за него.

Везни

Бързи, сприхави и необуздани ще са Везните през днешния ден, като не свръхделовитост и натовареност ще са причината, а просто някаква моментна отрицателна енергия. Внимавайте тя да не ви тласне в погрешна посока, защото най-вероятно ще е плод на зложелателни сили и всяко нещо ще е под тяхно влияние. Прочистване ви очаква след сряда, като тогава ще може да поемете и рискови дела, и отговорни задачи. Не се съмнявайте в чувствата на любимия.

 

Скорпион

В службата пречките ще избегнете или с рязкото си държание, или с факта, че ще се направите, че не сте разбрали. Ще чуете интересни предложения, които ще ви се сторят привлекателни, но помислете много добре, преди да се съгласите. Път, ходене на гости, веселби и развлечения между всичката работа, която ще им се отвори, ще имат вечерта мнозина от Скорпионите. Тогава ще успеете да съчетаете полезното с приятното и да извлечете облаги.

Стрелец

Доста парични неприятности ще имате в първия делови ден на седмицата, затова се посъветвайте със специалисти. Подгответе се за мисълта, че ви очакват много работа, тичане и бързане. За мнозина са възможни внезапни пътувания или спешно излизане извън офиса по работа. В повечето случаи част от вас ще са доволни от свършеното, защото конфигурацията на звездите днес за представителите на знака е сполучлива и вещае предимно добри неща.

 

Козирог

Ако сте по-целеустремени и се опитате донякъде да планирате действията си, със сигурност някои от тях ще се реализират, и то извънредно успешно. Факторът късмет при вас сега е в средно ниво, така че не бива да очаквате успех навсякъде и във всеки момент. При мнозина натоварванията в службата предизвикват напрегната обстановка, а чувството им за справедливост ще се изостри. Амбицията ще ги кара да бъдат неуморими.

Водолей

Макар и трудно, успехите ви ще са почти сигурни, защото звездите благоприятно конфигурират над вас в този момент. Не избързвайте в нищо, вслушвайте се в предложенията на околните. По-задълбочено преценявайте обстановката и не губете време в разсъждения за неща, които не зависят от вашите усилия. Бъдете по-гъвкави и толерантни към интимния партньор, не го занимавайте с проблемите си. Има вероятност Луната да изостри хронични заболявания.

 

Риби

На работното си място търсете разбирателството с колегите, не избързвайте с мнението си, без да сте сигурни, че сте прави. Ако проявите чувството си за хумор, ще станете приятни за околните. Днес е денят, ако желаете да впечатлите някого и да го привлечете за своя кауза. Ако е интимна връзка, не възлагайте надежди, тъй като бързо ще се разочаровате от нея. От време на време дребни недоразумения с близки ще ви изваждат от равновесие.

Ключови думи:

дневен хороскоп