Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

23 Яну. 2023
Pixabay

Овен

Доверете се на инстинктите си

През първия ден от седмицата се доверете на инстинктите си както в професионален, така и в личен план. Мнозина от вас ще бъдат изцяло погълнати от забързания ритъм, което може да притъпи до известна степен усета ви към обикновените неща. Възможно е несъзнателно да пренебрегнете желание, изказано от интимната ви половинка. Стремете се да удвоите приходите си чрез сключването на конкретно споразумение. Днес за мнозина от вас от голямо значение ще се окажат създадените от вас до момента връзки и контакти в професионалната сфера. Взимайте под внимание детайлите в процеса на работа, но не се опитвайте да се загубите в подробностите, за да не се лишите от приятни занимания.

Телец

Сами предизвиквате шансовете

В първия ден на седмицата мнозина от вас ще се радват на стабилни приходи, а някои на добра популярност сред колегите си. Това от своя страна ще ви даде възможност да имате достъп до достатъчно голям брой нови шансове за постигането на лично удовлетворение в професионалната сфера. Тези, които не са го сторили, ще съумеят да стабилизират материалното си състояние, ако се освободят от някои свои стари задължения от административен характер. На единици от знака ще им бъде предложен висок пост в професионалната сфера, добре подплатен със завидни финансови възнаграждения. Пътуванията ще са благоприятни за разширяването на познанствата и контактите ви.

Близнаци

Вярвайте в себе си

В първия ден на деловата седмица повече от всякога е необходимо да докажете, че вярвате в себе си, особено когато става въпрос за работа. Останете верни на принципите си, но се опитайте да сте максимално гъвкави и да отговорите по правилен начин на новите условия, които ви се предоставят в професионалната сфера. Ще се радвате на добри постъпления. Ще получите приятни известия от далеч. Ако ви се наложи да вземате решения, се отнасяйте с повишено внимание. Внимавайте за здравето си, тъй като нередовният стил на живот може да окаже неблагоприятен ефект върху цялостната ви кондиция. Приключете със започнатите от вас преди време инициативи.

Рак

Аргументирате идеите си

Още от първия ден на седмицата с лекота ще можете да излагате своите идеи независимо дали те ще са под писмена или устна форма. Единствено се предпазвайте от склонността си да създавате интриги на тези, които не са съгласни с позициите, които заемате, или мечтите, които преследвате. Ще имате успех във финансовите начинания, но не ви препоръчвам да осъществявате крупни покупки, макар и те на този етап от време да ви се струват наложителни. Избягвайте компанията на хора, които могат да ви натоварят с проблеми, които не ви засягат по никакъв начин. Не отлагайте провеждането на важни служебни разговори, независимо дали са чрез писмо или по телефона.

Лъв

Бързина и точност

Днес почти всички от знака ще постигат успешни резултати на работното си място, ако се стремят с бързина и точност да се освобождават от някои свои затруднения в процеса на работа. Заобикаляйте се с положително настроени към живота личности. Не позволявайте да бъдете манипулирани или използвани, въпреки че е по-вероятно вие да се опитате да установите контрол върху заобикалящите ви. Това може да породи и множество търкания с интимната си половинка. Ще постигнете добро материално състояние, благодарение на заслугите си, но също така и на преживените вече от вас лишения и ограничения.

Дева

Въздържайте се от хапливи думи

Днес е вероятно действията ви до известна степен да зависят от други хора, но това няма да окаже кой знае какво влияние върху крайния резултат, защото ще сте съпътствани от значителен късмет във всички посоки. Като че ли вашето слабо място ще е в областта на чувствата. Възможни са разочарования, които ще променят светогледа ви. Въпреки вродената ви голяма прозорливост ще е добре да се въздържате от хапливи коментари, особено ако са насочени към конкретна особа, независимо дали става въпрос за ваш подчинен, колега или враг. Опитайте се да отложите за друг период подписването на договори, особено ако търсите финансова изгода от тях. В случай че се провалят част от предварителните ви планове, не го приемате твърде драматично.

Везни

Лишени от поддръжка

Днес се опитайте да не навлизате във финансови отношения с приятели или още по-малко с роднини. Ползата от този съвет ще разберете скоро, защото според звездните влияния външната ви поддръжка ще е значително ограничена. Здравето ви е лабилно, вземете мерки срещу стреса, на който сте изложени всекидневно. Вечерта някаква ситуация ще ви наложи да проявите по-голяма съобразителност, особено ако се намирате в компанията на познати или колеги. Не казвайте неща, за които в бъдеще можете да съжалявате. Възможно е приятелство или контакт с лице, намиращо се извън пределите на страната, да изиграе важна роля в живота ви. Не се опитвайте да прехвърляте своите отговорности и грешки върху плещите на интимната си половинка.

Скорпион

Прокарвате стари инициативи

Днес мнозина от знака ще успеят да пробият път на някои свои стари инициативи в професионалната сфера. Опитайте да се заобиколите със съмишленици или поне да имате подкрепата от страна на влиятелна особа. Работата ви в колектив ще доведе до постигането на много повече от отлични резултати. Не се поддавайте на провокации, които могат да навредят на имиджа, който сте градили с толкова труд дълго време. Опитайте се да не обръщате внимание на слуховете и интригите, които се опитват да създават около вас познатите или конкурентите от областта, в която сте ангажирани. Опитайте се да проявите разбиране към интимната си половинка, дори и да ви се струва, че тя проявява капризи.

Стрелец

Пазете самостоятелността си

Понеделник ще е благоприятен за осъществяването на какъвто и да е било тип операции в професионалната сфера. За това е необходимо да се предпазвате от опитите на по-силните от вас на работното място да ви покровителстват и да разполагат с пълния набор информация. Мнозина ще се насочат към разширяване на външните си контакти, дори и това да е свързано с чести пътувания, премествания и лишения, особено от гледна точка на личния им живот. Като че ли тази сфера ще трябва да оставите на втори план, за да постигнете по-добър напредък в професионалните и материалните си инициативи. Добри ще са резултатите за тези, които са започнали стар съдебен спор.

Козирог

Направете си равносметка

Още в понеделник по-голяма част от вас ще станат жертва на множество пречки и закъснения на работното си място. Може би сега денят е подходящ да намалите темпото, за да си дадете реална сметка къде се намирате на този етап от време и колко далеч можете да достигнете в бъдеще. Съвсем спокойно мнозина от вас трябва да се възползват от някои добри шансове от материален характер. Напълно е възможно мнозина от вас да се разочароват от действията или думите на свой близък. Именно това може да се превърне в основна причина да се отдръпнете от тези, които обичате, от страх да не станете жертва на измама. Опитайте се да не сте толкова крайни в разсъжденията.

Водолей

Покажете увереността си

Днес, типично за вашата зодия, ще трябва да се справяте с някои проблеми от емоционален характер. Мнозина от вас трудно ще изживеят някои промени на работното си място, особено ако те са следствие на интриги. Единствено е добре да не се поддавате в плен на първичните си импулси, тъй като те на този етап могат само да ви навредят. Пазете се и от дълбокомислени разсъждения за вътрешните си противоречия, независимо от факта, дали действате правилно, или не в деловата област. Увереността ще ви превърне в безспорни победители. Не си позволявайте лукса да злоупотребявате с положението, което заемате на работното си място. Опитайте се да останете верни на принципите си в любовта.

Риби

Трудно се ориентирате

За мнозина от вас понеделник не е подходящ за подписване на договори, дори и за момента да ви се струват изключително изгодни. Като цяло за знака трудно ще можете да добиете реална представа за ситуацията си в професионалната сфера, особено ако съзнателно затваряте сетивата си пред очевидното. Някои от родените под този зодиакален знак пък ще се занимават с уреждането на въпроси от чисто емоционален характер. Едва ли ще ви е особено лесно да вземете конкретни решения в тази насока, тъй като по-скоро въпросът, пред който ще сте изправени, е дали да съхраните вече съществуващата връзка, или да я прекратите поради липсата на удовлетворение.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?