Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

2 906

Овен 

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. На здравето ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Не е изключено да ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Телец

Петък ще внесе известно вълнение сред Телците. Възможно е работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи. Добре ще е да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден ще ви обещава хармония в отношенията. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Близнаци

Днес сте с променливо настроение. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Бъдете внимателни в избора на партньори. Не е изключено да ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Обърнете внимание на здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да ви донесе слава и пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Близките ще ви зарадват с мил жест. Денят е печеливш. Бъдете оптимисти.

Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Денят е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Везни

Всичко случващо се в живота ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Скорпион

Петък носи успех на Скорпионите. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически.  Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството.

 

Стрелец

Петък носи успех на Стрелците. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. С важна среща е свързан денят и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата ви за период от няколко месеца, то личната ще ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. 

Козирог

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Денят е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Днес трябва да избягвате споровете.

Водолей

Петък ще е благоприятен ден за Водолеите, но за момента при вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно.Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка.  Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. 

Риби

Петък ще е благоприятен ден за Рибите. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

27.11.2020

819
Хороскоп за четвъртък

26.11.2020

5270
Хороскоп за сряда

25.11.2020

5468