facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

9 689

Овен
Днес е необходимо да се погрижите за себе си. Мнозина от вас ще се сблъскат с непосилни за разрешаване трудности, които изцяло ще погълнат вниманието им. Вероятно ще ви се наложи дълго да разрешавате дилемите, особено ако до момента не сте изпадали в друга подобна ситуация. Това обаче не е повод да не се съобразявате с потребностите на интимната си половинка. Новите придобивки за гардероба ви ще ви доставят наслада.

Телец
В днешния петък избягвайте да се забърквате в сложни ситуации в личен план, особено ако се опитвате да сте на две места едновременно. Не навлизайте в дълбоки води, защото едва ли това ще ви донесе положителни емоции. Поддържайте в добро състояние физиката си. Възможно е да се получи разминаване в очакванията ви в отношенията с интимната половинка. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на спокойна връзка, лишена от емоции.

Близнаци
Днес мнозина ще изпитват потребност да не се поддават на сивотата на всекидневието. Други ще успеят да наложат контрол върху парите си, но не е изключено някои ваши очаквания, свързани с текущото ви материално състояние, да се провалят. В службата разчитайте на умението си да работите лесно с хора поради психологическите си умения. Не се опитвайте обаче да използвате слабостите на околните за своите интереси.

Рак
Около мнозина представители на знака днес се очаква стагнация, защото разходите ви драстично ще се покачат. Почти на всички ще се наложи да овладеят развитието на поети инициативи в работата. Не е изключено да сте толкова погълнати от собствените си проблеми, които ще разрешавате на работното място, че едва ли ще обърнете някакво внимание на най-близките си или по-точно казано, на интимната си половинка. Това ви поведение може да доведе до недоразумения.

Лъв
В днешния петък се стремете да концентрирате усилията си в посока, от която можете да извлечете максимални ползи от финансов характер. Не се изолирайте, но и не гласувайте лесно доверие, за да не пострадате. Днес мнозина от вас ще се стремят към намирането на нови методи на работа. Общият ви ритъм с интимния партньор ще е забавен значително, но като че ли именно това може осигури достатъчно време и двамата да си дадете ясна сметка какво очаквате един от друг.

Дева
В днешния петък, противно на очакванията ви, мнозина от вас ще се сблъскат с непосилни за разрешаване трудности, които изцяло ще погълнат вниманието ви. На някои ще се предоставят нови възможности за професионална реализация, която със сигурност ще им даде много повече от досегашните занимания. Не пренебрегвайте интимната си половинка за сметка на работата си, защото едва ли това ще й допадне. Вечерта не прекалявайте с издръжливостта на организма си и недоспиването.

Везни
Положителната нагласа ще ви помогне по-лесно да се справите с изпречилите се на пътя предизвикателства и непредвидени затруднения. Здравият разум ще ви помага да не се отдалечавате от действителността, която ви заобикаля, и това със сигурност ще ви даде онази финансова обезпеченост, от която се нуждаете. Опитайте се да контролирате всички сфери от живота си, защото така ще можете лесно да постигате набелязаните от вас цели, без да правите компромиси.

Скорпион
В последния делови ден на седмицата не се ангажирайте с дейности, които няма да ви подпомогнат. Опитайте се да се възползвате максимално от положителната подредба на звездите. Търсете баланс във всички направления и едва ли ще имате поводи за излишни тревоги. Мнозина от вас ще бъдат погълнати от собствените си дела от професионален и личен характер. Опитайте се с уважение да се отнасяте към усилията на интимната ви половинка.

Стрелец
През днешния ден с по-голямо разбиране се отнасяйте към заобикалящите ви в професионалната сфера. Не се стремете на всяка цена да постигате целите си, така сякаш сте на състезание. Не вземайте твърде сериозно забележките, отправени ви от страна на началници и делови партньори, но не ги и подценявайте. На мнозина ще им бъде трудно да се концентрират върху текущите си професионални задължения, но ако го направят, това може да им помогне да устроят по различен начин уикенда си.  

Козирог
В последния ден на деловата седмица се предпазвайте от изграждане на илюзии по отношение на положението си в делови и материален план. Изключително важно е да знаете точно към какви резултати се стремите. От яснота ще се нуждаете и в любовта, тъй като част от вас ще се колебаят между две възможности. Осъществените от някои пътувания ще им носят редица позитиви, и най-вече ще срещнат нови приятели. Не пропускайте хубавите мигове, които ще имате в любовта.


Водолей
Днес е възможно на част от вас да се наложи да се справят с недоразумения, възникнали с роднини. Изключително важно е да си изградите точна стратегия за реакция, ако искате да заобиколите неприятностите, които само ще ви отдалечат от заветните цели в деловата сфера. Старайте се успешно да контролирате и направлявате живота си и в лично отношение. Опитайте се да не попадате под чуждо влияние, особено ако сте на прага на важни решения.

Риби
Днес положете необходимите усилия, за да се освободите от тези професионални ангажименти, които не ви носят очакваното парично възнаграждение. Опитайте се да укрепите надеждата си, дори и да са ви налегнали мрачни мисли в една или друга житейска посока. Опитайте се да гласувате по-голямо доверие на човека до себе си, но ако опасенията ви не са мними, то не отлагайте вземането на конкретни мерки, за да се справите със ситуацията.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

24.09.2020

1411
Хороскоп за сряда

23.09.2020

1359
Хороскоп за вторник

22.09.2020

1359