Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

07 Юни 2024
Pixabay

Овен

Има хора, които ще ви потърсят точно днес, ще молят за нещо специално, за помощ, която се нуждае от дискретност, и се обръщат към вас, защото разчитат на вашата почтеност и честност. Не се поддавайте на провокации, не развързвайте езика си от гняв или от прекалено доверие. Днес ще получите и отдавна изработени пари, няма да са малко, но не разгласявайте събитието. Премислете, преди да влагате пари където и да е.

Телец

Не се намесвайте в чужди работи, но и не позволявайте днес да се намесват и във вашите. Постарайте се да работите без излишно напрежение, защото ще ви се наложи да вложите и допълнителен труд в извънработно време, дори и в събота. Направете го, за да привършите важните задачи и те да не ви тежат през следващата седмица. Чувствате се стабилни, но не всичко ви е "вързано в кърпа". Има опасност от загуба на документи или кражба.

Близнаци

Ако не си затваряте устата и не говорите наляво и надясно за намеренията си и за работата в офиса, ще се наложи за дълго да се откажете от начинанието си. Не уреждайте важни срещи, няма да родят нищо полезно. Каквото не сте довършили, не бързайте да натискате прекалено педалите. В интимния ви живот нещата са объркани, прекалено заети, не бяхте, където трябва. По-добре от сутринта изяснете маршрута си, за да няма неприятни изненади.

 

Рак

Днес до обед съдбата ви помага на всяка крачка. Вършете каквото сте си набелязали, удвоете инициативите си, контактите си, стремежа към информация. Ще се чувствате доволни и щастливи. Ще получавате интересни предложения за смяна на работа, за допълнителна заетост и пари. Часовете до ранния следобед са такива, че не бива да се изпускат - каквото ви се предложи, приемете го. Уредете си срещите за следваща седмица,.

Лъв

Нещо се обръща и започвате да действате много по-разумно. Ако днес потърсите сериозно работа, ще намерите. Уредете си срещите, които ще могат да ви помогнат в деловата ви сфера. Срещнете се или си уговорете за най-близко време среща с приятели. Създайте днес контакт с бъдещи работодатели, с бъдещи партньори или с хора, към които се стремите. Ако днес потърсите спонсори, много е възможно да ги намерите до края на деня.

 

Дева

При някои от вас ще се прояви изцяло природата им на умни, коварни и неверни. Условията подпомагат действия зад кадър. Много от вас ще използват подставени лица, леко преработени документи, интриги; ще се вслушат в клюки, ще използват недомлъвки. Непрекъснато ще се оплаквате от всички около вас. Пазете добре документи и ценности, каквото днес загубите, няма да го намерите. Губите доверие и съмишленици.

Везни

Не отлагайте нищо, което е запланувано за днес. В понеделник или още утре, независимо че е събота, ще се наложи да се заемете с неотложна делова задача. Днес е най-добре да приключите работната седмица без опашки за другите дни. Вероятно е днес да ви направят отстъпки или услуги, които са важни за вас. Ще прикриете успешно нещо, от което чувствате неудобство, и така ще изпреварите събития.

 

Скорпион

Бъдете настойчиви и борбени и не позволявайте на никого да ви изтласка от мястото, на което сте, защото то ви е по мярка. Тук се чувствате сигурни и силни, пазете го. Денят е на големите ваши битки и победата ви може да дойде по-бързо от очакваното. Получавате интересна информация отдалеч, но тя не занимава в момента ума ви. За всеки случай не казвайте нито "да", нито "не", ако някой ви предложи допълнителна работа.

Стрелец

Ще се наложи да вземете бързо решение във връзка с информация от чужбина. Тя е насочена към бъдещето ви или към бъдещето на млад човек или дете около вас. По всяка вероятност става дума за образование. Направете всичко възможно това пътуване да се осъществи. Усилията ви ще се възнаградят. Следобед нещата около вас ще се "закучат". Отношенията ви ще се усложнят и на работното място, и с близките ви.

 

Козирог

Позициите ви сега са чудесни, не ги изпускайте. Много от вас днес ще спечелят пари, позиции, имот или дело. И всяко от тях ще бъде важно за бъдещето им. Не бива да отлагате за следващите дни нищо важно. Бъдете внимателни с хората около вас и с близките си. Възможен е конфликт с половинката ви, но ще бъде разрешен в рамките на деня. Няма да сбъркате, ако организирате излизане сред природата за почивните дни.

Водолей

Пазете неутралитет в спорове и разправии. Не се хвалете с намеренията си, нито с това, което току-що е почнало. Днес може някой да ви иска пари или помощ. Не давайте пари, но можете да му дадете съвет, който ще помогне за излизане от кризата. Вие буквално ще го изведете от опасно състояние и в негово лице ще спечелите приятел и съмишленик за бъдещето. Много е възможно вашата връзка да се задълбочи в делови план.

 

Риби

Днес е добре да бъдете в колектив, да работите с други хора, да имате обществени изяви и по някакъв начин да си направите реклама. Около вас има спонсор, който от дълго време ви наблюдава, вероятно е да ви предложи помощта си. Разберете срещу нея какво се очаква от вас и ако изискванията му не ви притесняват, приемете спонсорството. Намерете си човек, който ще пази гърба ви. В личния ви живот настъпва успокоение.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

дневен хороскоп