Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

31 Май 2024
Pixabay

 

Овен

И днес проявете щедростта си, вие умеете да я показвате с малки, но запомнящи се жестове. Финансовите ви проблеми са почти пред разрешаване и това ви вдъхва спокойствие. Вашият стремеж да ръководите всичко и винаги лично днес ще трябва да отстъпи пред по-колективен начин на работа. Определете приоритетите си и ги разпределете. Не отказвайте делови разговори на работното си място. Обърнете внимание на идея на приятел.

Телец

Ще ви принудят да се заемете с чужди задачи. Макар и с нежелание, ще се справите с тях. Няма да имате никакво свободно време за своите си работи. Неочаквано за вас това, което вършите в момента с неохота, независимо че ще е работа за друг, ще обърне внимание на висшестоящите по ранг и ще оценят труда ви по достойнство. Не се учудвайте, ако ви предложат работа с повече отговорности и с по-добро заплащане. Внимателно отложете отговора си.

 

Близнаци

Подгответе се за неприятни разговори на работното си място и в дома си. Човек около вас ще се опита да ви убеждава да се откажете от намеренията си. Ще ви изтъква колко са рискови. Не проспивайте възможностите си, колкото и рисковани да ви изглеждат. В спор няма да се наложите, но това не значи, че сте победени. Някои от вас ще научат неприятни неща за половинката си. Заети с проблемите си, няма да обърнете внимание на молба за помощ.

Рак

Случайни отскорошни познати ще ви помогнат да осъществите нещо, което отдавна ви привлича. На работното си място ще се срещнете с агресия, която ще укротите с доводи и спокойствие. Напрежението ви ще е голямо, но няма да му дадете израз и с това ще спечелите трайна победа, както и признателността на колеги и шефове. На много от вас, които се занимават с търговия, им предстои кратко пътуване, което ще ви сблъска с недобросъвестни чиновници.

 

Лъв

За някои от вас, родени под знака на Лъва, започва прелом - шансът ще ви съпровожда доста дълго. Денят е на благоприятни обрати. Ще получите съобщения, на които трябва да реагирате веднага. Особено силно се отнася това за родените през юли, които имат свой бизнес. Ще получите покани, на които веднага трябва да отговорите - преценете кои ще приемете. Може да ви се наложи да направите кратко пътуване. Използвайте всички възможности.

Дева

Ако се поддадете на натиск в работата и поемете ангажимент, който е спешен или не е във вашата компетенция, има вероятност да затънете в неприятности през следващи дни. Тези от вас, които се занимават със спорт, трябва да са много внимателни и да не се натоварват излишно. По-добре е да преминат деня в разтоварване и почивка. Не предприемайте и рискови визити при хора, които не са добре разположени към вас. Приемете покана за празненство.

 

Везни

Очаква ви напрегнат ден. Ще ви се наложи да потичате доста и дано има кой да ви помогне. Петъкът ще ви поднесе и приятна изненада - с роднина ще се разберете за наследство във ваша полза. Това е краят на една продължителна тягостна история, която ще предизвика недоволство на други роднини, но вие имате право да защитите интересите си. Ще ви се наложи да се срещнете с юристи, защото ще ви подпират срокове. На работното място сте разсеяни.

Скорпион

Тези, които са без работа или пък тя е лошо платена, днес ще имат успех, ако потърсят място, което да отговаря на специализацията и възможностите им. Трябва да го направят без смущение и чувство за неудобство. Не отказвайте разговор с шефа си, защото е много вероятно той да е за повишението ви. Учещите - студенти, специализанти или докторанти, днес ще имат успех в изпитите, ако са спокойни и уверени - това са единствените условия.

 

Стрелец

Предложенията към вас ще продължават да пристигат и ще са от най-различно естество - покупки, допълнителна дейност, дори предложения за нова работа. Който ви прави тези предложения, няма да е в позиция да се пазари. Затова вие можете да поискате толкова, колкото смятате, че ви се полага. Помислете сериозно върху предложението за допълнителна дейност. Приемете, ако парите ви задоволяват. Ще чуете клюки по ваш адрес, но не им обръщайте внимание.

Козирог

Днес се срещнете с хората, с които възнамерявате да работите занапред. На работното ви място нещата вървят, но рутината е превзела дейността и вече си мислите как да събудите интереса на подчинените или на колегите си. Ако се налага, направете някои размествания в отговорностите. Истинските ви грижи за деня са в дома ви - човек, с когото непрекъснато сте в единоборство, се опитва да ви откъсне от бизнеса ви или пък се намесва в деловия ви живот.

 

Водолей

Петък ще е един успешен ден. Още сутринта ще получите интересна покана, която ще доведе до промени в живота ви - или нова работа, или нова връзка. Каквото и да се случи, то ще бъде ново добро начало за цялата година. Грешките ви досега са ви стъписвали, но вече е време да се освободите от тях. Не отказвайте малките подаръци на съдбата. До края на деня ще се насладите на успех. Той ще продължи, стига да не го предизвикате с нещо необмислено.

Риби

Ценят ви, разчитат на вас, възлагат ви работа, но вече е време да обърнете очи към собствените си задачи. Трябва да завършите всичко започнато докрай, макар че все още ще се налага да работите и за друг. Ако проявите достатъчно деликатност и гъвкавост, ще се справите. Днес не предприемайте рискови срещи и пътувания. Не се впускайте в рисковани финансови операции. Има опасност да не прецените реалната стойност и да загубите много пари.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

дневен хороскоп