Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

03 Май 2024
Pixabay

Овен

Бъдете търпеливи, владейте се и се опитвайте да контролирате нещата около вас. Печалбите няма да са големи и се постарайте да пазите завоюваното. Възможни са служебни недоразумения, любовни или интимни проблеми поради факта, че няма да съумявате да изразите истинските си чувства. Няма да ви идват в ума точните думи в определения момент. Измъкнете се от това състояние чрез творчество, посещавайте концерти или изложби.

 

Телец

Потискайте гнева си и не се втурвайте в ненужни съперничества на работното място. По-добре се отдайте на склонността си към равносметки и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби. Тази положителна тенденция ще ви помогне да уталожите духовете у дома и да успокоите партньора. Проявеното към вас внимание ще ви трогне.

Близнаци

Парите, които така дълго очаквахте, ще пристигнат при вас и това ще ви вдъхне увереността да ги оползотворите добре. Не се нагърбвайте с нови задачи на работното място, особено ако те "крадат" от времето, което сте решили (или пък можете да посветите) на любовта и на своя партньор. Следобеда и вечерта ще се стремите към много пространство и свобода. Безграничната енергия и стремителността ще ви ги дадат, но не злоупотребявайте с тях.

 

Рак

Днес разнообразявайте заниманията си в професионалната сфера със създаването на нови делови контакти, които могат да изиграят значима роля в живота ви. Не се претоварвайте с отговорности, за които нямате достатъчно свободно време. В любовта се предпазвайте от желанието си за разнообразие. Не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви напуска в професионалната сфера, дори и там да срещнете конкретни спънки и затруднения.

Лъв

Стремете се да придобиете реална представа за възможностите си от делови и материален характер. Ще ви се наложи да премахнете някои затруднения от чисто битов характер. Мнозина от вас ще направят някои наложителни покупки за себе си и близките си. Заделяйте средства за черни дни и не отказвайте предложена ви работа. В любовта ще имате нужда от близостта на интимната си половинка. Не се колебайте да посрещнете открито нови предизвикателства.

 

Дева

Опитайте да сте предпазливи и разсъдливи и да не вземате участие в рисковани начинания, както и да се месите в чужди дела, особено ако не ги познавате в детайли. Не бива да си пъхате носа там, защото тогава рискувате собствената си сигурност и финансова устойчивост. В никакъв случай не давайте пари назаем. Колкото и да ви е трудно, откажете поисканата от приятели помощ. Здравето ви е отлично и ви се предоставят много поводи за празнуване вечерта.

Везни

Днес доста от вас може да получат приятни известия или покана за нова работа. Очаквайте успехи в деловата дейност и неуспехи в личния живот. Има вероятност да бъдете измамени от половинката си. Но е по-добре да видите истината такава, каквато е. За необвързаните вечерта е подходяща за романтични преживявания. Днес за мнозина се очертава решаването на имотен проблем. Вероятно това ще стане с цената на напрежение и нерви.

 

Скорпион

Не си мислете, че точно в този петък ще подчинявате околните на своята воля с лекота. Предпазвайте се от развиване на враждебно отношение към конкуренти, колеги или началници, които са в по-добро положение от вас самите. Ще преживеете сериозни сътресения, ако не се съобразите с това. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са мнителни и резервирани към всичко, което ги заобикаля в професионален, личен и материален план.

Стрелец

Най-подходящо днес ще е като че ли да заложите и се доверите на интуицията си, която по никой начин няма да ви подведе. Мнозина ще станат свидетели на голяма несправедливост, която може да ги накара още повече да се затворят в себе си. Не е изключено част от вас да обмислят сериозната крачка да променят работата или местоживеенето си. От какъвто и характер да е тази крачка, със сигурност ще доведе до цялостна промяна в начина ви на живот.

 

Козирог

Като че ли отговорностите и задълженията ви ще се увеличават лавинообразно, в крайна сметка постигнатите от вас резултати ще удовлетворят очакванията ви. Осигурете си достатъчно сън, за да възстановите силите си и да се справите с предизвикателствата, които ви очакват през идващата седмица. Мнозина от вас ще получат неочаквани финансови постъпления, което ще им даде шанса да реализират някои неотложни покупки за себе си и дома си.

Водолей

През днешния петък дори и да не можете да контролирате напълно ситуациите около вас на работното място, със сигурност с повече проявено търпение ще съумеете да превърнете отрицателното в свой плюс. Доставяйте радост на себе си и близките си, като замените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо - можете спокойно да осъществите отдавна планирано пътуване. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки.

 

Риби

Като че ли лесно ще намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще притежавате в повече изтънченост, която при всяко положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е вашата социална общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте смелостта да надценявате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от отдих и почивка. Положителните емоции в любовта ще са най-сериозният ви стимул.

Ключови думи:

дневен хороскоп