Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

05 Апр. 2024
Pixabay

Овен

Независимо че е последният делови ден на седмицата, мнозина от вас ще вложат много сили и енергия. Временните връзки ще разочароват мнозина и ще ги накарат да потърсят постоянен партньор. Грижете се повече за себе си. Родените през първата декада да се пазят от конкуренти, които ще им предоставят доста съмнителни предложения. Родените през втората декада могат съвсем лекомислено да вложат доста средства за инвестиции.

 

Телец

Днес не се отчуждавайте от близък приятел, тъй като сега повече от всеки друг път ще имате нужда от близост с човек, който е бил лоялен с вас. Мнозина от знака ще поставят кариерата си над всичко останало, с което ще спечелят възхищението от страна на високопоставени особи или колеги. Опитайте се да не бягате от проблемите в личния си живот, а се стремете да ги разрешите възможно най-добре както за вас, така и за интимната си половинка.

Близнаци

Голямата част от вас днес ще бъдат изправени пред необходимостта да се справят с неочаквано изникнали проблеми. Като че ли всичко около вас най-неподходящо ще се обърне с главата надолу. В този случай е наложително да вземете решение, което да не се основава на импулсивността ви. Вечерта при родените в третата десетдневка здравословното състояние може да стане повод за известни притеснения. Опитайте да се отпуснете и да избягвате стреса.

 

Рак

Не се доверявайте на псевдоприятели - ще се опитат да ви насочат в погрешна посока. Не давайте воля на емоциите си. Родените през първата декада ще успеят да се ориентират в сложна ситуация и съответно да спечелят. Желателно е да си купят лотарийни билети или да пуснат фишове за тото. Родените през втората декада ще чуят признание в любов, което отдавна очакват. Влиятелни приятели ще помогнат на мнозина да се справят с паричен проблем.

Лъв

Подчинете желанията на разума си и не се ръководете от чувствата. Родените през първата декада да не са толкова претенциозни в изискванията си към любимия. Да се пазят от прибързани обещания. Родените през втората декада ще получат примамливи предложения от дългогодишни бизнес партньори. Небрежността при изпълнение на служебните задължения ще попречи на родените в края на знака да се изявят пълноценно на работното място.

 

Дева

Стремете се да не влизате в противоречие с интимната си половинка, защото това едва ли само ще опъне нервите и на двама ви, а няма да доведе и до нищо добро. Не се поддавайте на импулсивността си и на внезапно дошли ви идеи в професионалната сфера. Добре е предварително да планирате и чак тогава да се впускате в осъществяването на инициативи от материален характер. Не е изключено да изхарчите средства за подобряване стила ви на живот.

Везни

За мнозина от знака е наложително да се освободят от някои свои заблуди, свързани с близък приятел. Най-вероятно е да преживеят разочарование, което ще ги хвърли в дълбок размисъл. Пазете се от посегателства върху имуществото ви. Опитайте да вземете всички мерки срещу евентуални кражби. Направете всичко възможно да отделите повече време за отдих, защото само така ще съумеете да се заредите с достатъчно мотивация за работа занапред.

 

Скорпион

Независимо от някои недобри факти и предизвикателствата е наложително да намерите правилни решения. Опитайте се да не давате обещания, които не можете да изпълните. Стремете се да не допускате грешки в процеса на работа, за да не объркате плановете си за почивните дни. Звездните влияния не са благоприятни за впускане в нови финансови инициативи. Петъкът ще е неблагоприятен за делата ви, особено ако се опитвате да ги предизвикате.

Стрелец

Предложения и идеи ще ви провокират постоянно, но вашата егоцентричност и мнителност ще ви попречат да се възползвате от благоприятните моменти за печалба. Пътуванията ще ви зареждат с нови емоции, но и ще ви помогнат за успешни делови контакти. Родените през първата десетдневка да не се налагат, а да се опитат да бъдат толерантни към околните. Родените във втората декада да внимават да не засегнат интересите на личности, от които зависят.

 

Козирог

Напълно възможно е популярността ви да се покачи, особено ако работата ви е в обществения сектор. Амбициите ви ще са осъществени, но е наложително да помислите и за собствения си комфорт, за да не страдате от хронична преумора. В края на работната седмица мнозина от представителите на знака ще вземат решение за инвестиране в развитието на свой нов проект. Ще се сблъскате с множество спънки и ограничения, но ще ги преодолеете навреме.

Водолей

В последния делничен ден не се оставяйте в плен на страховете си, дори да имате усещането, че нещо не е така, както ви се иска. Опитайте се да не сте подвластни на самовнушенията, защото те ще ви карат да се чувствате потиснати. Стремете се да мислите позитивно, така ще предизвикате положителното в живота си. Акцентът ще са усилията да се реализирате сред група хора, с които споделяте еднакви идеи. Динамиката ще бъде голяма.

 

Риби

Не харчете неразумно спечелените с много труд средства, а ги запазете за допълнителни вложения. Внезапни хрумвания за промяна ще сближат с партньора родените през първата декада. Не се предоверявайте излишно. Важно е да разчупите традиционните рамки и да наложите мнението си. Родените през третата декада да не натоварват сърцето си с повече емоции. Пътуване на близко разстояние ще разведри всички от знака.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?