Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

16 Май 2024
Pixabay

Овен

През днешния ден няма да ви липсват благоприятни условия в професионалната сфера, въпреки че положението ви там няма да е особено стабилно. Предприемчивите от знака ще успеят да се справят с многобройните си задължения. Някои ще имат възможност чрез командировка да подобрят значително своето финансово положение. Личният ви живот ще е крехък. Неразбирателство може да се установи в отношенията ви с интимната половинка.

Телец

Днес е наложително да си дадете точна сметка кои от вашите проекти могат да ви донесат успех и кои не са належащи. Мнозина ще имат нуждата да се отдадат докрай на някаква своя кауза или конкретна цел в професионалната сфера. Напълно възможно е да се запознаете с интересни особи, които ще дадат шансове за някакво ново начало на развитието ви. Доверете се на инстинктите си, когато става въпрос за намиране на най-добрите шансове.

 

Близнаци

Продължава изключително успешният период като възможности за всички както в сферите на образованието, здравеопазването, конструирането, така и от успешни сделки в предприемачеството. Нека не ви мъчи безпокойство по отношение на здравето. В интимната сфера сте чаровни, любящи и нежни, ще намирате удовлетворение от контакти с любимия човек и децата. Повечето Близнаци се справят с лекота с проблемите в области, където се чувстват силни.

Рак

Може да получите изненадващи приятни новини за някакъв вид финансова облага. Очертават се контакти с противоположния пол, бизнес договорки, енергия зa действие в работата и в личните ви взаимоотношения, не бъдете обаче невъздържани, не пришпорвайте себе си и околните. Пазете се от изгаряния, простудни и възпалителни заболявания. Уютът на дома е много важен за вас. Други ще имат сделки с имоти, но да изпипват нещата.

 

Лъв

В днешния четвъртък звездите ви даряват с оптимистичен заряд, воля и увереност. Ако ги използвате, ще бъдете щастливи от успеха си. Красноречиви и убедителни в обясненията сте, обикновено подхождате към личните си дела разумно, но се пазете от проява на краен субективизъм. В този ден ясно се разбира, че имате много приятели и съмишленици, особено от противоположния пол. Всички те могат да са ви полезни в кариерата или в личния живот.

 

Дева

Ако домът ви е подреден, а отношенията в него ви зареждат положително, ще сте още по-пълноценни в работата си. Мисълта ви е точна, може да вземате бързи решения и ще се чувствате добре при повече движение. Можете с много голям успех да пишете, да интервюирате, да се занимавате с изследователски проекти. Умът ви е интуитивен и неспокойно буден, по-добре се чувствате обикновено когато вършите нещо по-специално, а не рутинно.

Везни

Днес отново в центъра на емоциите и действията ви е вашето лично развитие. Добри условия за занимаващите се с наука, литература, изкуство, журналистика. Влиянията им вещаят успешни кратки пътешествия и динамика около тях. Попълвайте много внимателно всякакви видове документи, ако това ви се наложи през днешния ден. Имате шансове от конфигурацията на планетите този четвъртък да прилагате енергията си не само практично, но и печелившо.

 

Скорпион

Динамиката около вас е висока, успешно можете да се справяте с няколко задачи наведнъж. Не стигайте до фанатична привързаност в поддръжката на позиции. Имате според звездите и добра възможност за обучение и за пътувания. Ако ги осъществите, ще се окажете пред отлични перспективи за лични и бизнес контакти с противоположния пол. Ако сте сами и не са ви оценили за постоянни партньори, може и да направите връзка с чужденец или чужденка.

Стрелец

Отново отлично ще се чувствате в среда с колеги, особено ако бизнесът ви е артистичен или работите в женско обкръжение. Не се опитвайте да се впускате в начинания и области, които са ви чужди и нямате достатъчно опит в тях. Четвъртък е добър за всички, занимаващи се с връзки с обществото, психологията и правото, изследователската работа, медицината, посредничеството. Не прекалявайте с храни, особено сладки, както и с напитки.

 

Козирог

Имате ден с повишена активност на реакциите ви спрямо всички дейности и идеи, до които се докосвате. Ще имате обаче и нужната помощ за постигане на целите си от по-високопоставени лица, особено ако се занимавате с политика, обществени движения, научноизследователска дейност. Достатъчно сте ангажирани, но всъщност правите това, което искате. Можете да бъдете отлични организатори, които да вдъхновят другите и да ги поведат напред.

Водолей

Венера ви дарява с красота, щастие, хармония и добър късмет. Това се подпомага и от рационално работещия ви ум, изключителната интуиция, прозорливост и бързи решения. Балансирайте любовта си към всичко сладко в живота както в прекия, така и в преносния смисъл. Благоприятен ден за изява на икономисти, издатели, проектанти, артисти, както и за търговия. Пазете се от невъздържаност в отношенията с другите и от наранявания.

 

Риби

Стремежът ви към романтика и наситен живот ще доминира в днешните ви всекидневни задачи. Засилена ще бъде и без това голямата ви чувствителност, потребност от силна любов и горещи страсти, интензивни партньорски взаимоотношения, допир до интересни и нови неща. Ползвайте навсякъде изострената си интуиция. Може да получите изгода от партньор или наследство. Добър ден за банкери, едри бизнесмени, писане, висше образование.

Ключови думи:

дневен хороскоп