Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

25 Май 2023
Pixabay

Овен

На някои от вас днес ще се наложи да трупат опит в начинание, което отдавна ги привлича с финансова възможност. Ако се възползвате от обхваналото ви творческо въображение, може да спечелите добре. Идеите ви са вдъхновени и близки до реалността. Не пренебрегвайте факт, на който ви обръща внимание човек около вас. Направете нещо специално за интимния си партньор, защото жестът, макар и дребен, ще заздрави взаимоотношенията ви.

Телец

Мнозина от вас през днешния четвъртък ще поемат нови инициативи, които ги въодушевяват от доста време, но едва днес имат подходяща възможност да им обърнат внимание. Поддържайте стабилния прилив на енергия и положителния си подход, за да свършите всичко както трябва. Стремете се да сте колкото се може по-малко зависими от заобикалящата ви среда. Не губете кураж, ако инициативите ви не срещат очакваното от вас въодушевено приемане.

 

Близнаци

Мнозина ще трябва да предприемат решителни мерки за своето издигане или да се опитат да доразвият бизнеса си, защото сега ще имат много шансове, подарени им от съдбата. Други подобни могат да очакват следващата седмица. Във всякакъв случай избягвайте пасивността и съзерцанието - това ще е само във ваш интерес. За днес планирайте среща с приятели, ако искате да се възползвате по най-добрия начин от разположението на звездите.

Рак

Днес ще постигнете добри резултати, ако работите в колектив или в някаква комбинация с делови партньор. Използвайте своите силни страни, за да наложите желанията си, но направете компромис, който ще бъде оценен подобаващо. За мнозина е важно да внимават, за да не попаднат в плен на емоциите си. Необходимо е по няколко пъти да проверявате документите, под които слагате подпис. Спазвайте дисциплина, когато става въпрос за здравето ви.

 

Лъв

Амбициите ви могат да бъдат осъществени за сметка на личното ви свободно време. Ако направите това, то нещата в този случай ще могат да се подредят според желанията ви. Опитайте се да използвате стабилността си в материалната сфера, като започнете да планирате пътуване за удоволствие, вероятно в чужбина, и то след два-три месеца. Здравето ви ще е сравнително стабилно, но е необходимо да отделите време и за пълноценен отдих.

Дева

Опитайте се, типично за вашия знак, да бъдете реалисти и не разкривайте пред всеки срещнат своите планове и инициативи. Стремете се да не сте егоисти в любовта, защото това ще навреди на отношенията ви. Като че ли много лесно ще съумявате да се справите с предизвикателствата и най-важното е, че с повече усет ще можете да ги използвате и в своя полза. Не отхвърляйте покана за нова работа или делово сътрудничество. Ще имате финансова полза.

 

Везни

Днес е наложително правилно да преценявате възникналите ситуации на работното място. Ще разполагате с достатъчно сила и кураж, които могат да ви превърнат в авторитети в работата. Мнозина ще са склонни към претоварване. Стремете се да засвидетелствате уважението си към интимната си половинка. Опитайте се да си намерите нови развлечения за свободните часове, за да успеете по най-правилния начин да релаксирате.

Скорпион

Звездите покровителстват решаването на належащите ви проблеми и временно отърване от грижите. Те непрекъснато ще ви предоставят шанс. Разбира се, очакването на нещо важно ще ви държи в напрежение. Често ще сте притеснени и нервни, макар и да нямате особено сериозни основания за това. Вероятно изходът от предприетото ще е добър и ще ви се случи нещо хубаво. Особено е възможно това да важи за родените през първата десетдневка.

 

Стрелец

Не оставяйте уреждането на важните за вашата работа и финанси въпроси за последния момент, защото може и да не успеете да се справите по желания от вас начин. Използвайте дипломатичен тон при водене на преговори, дори и на моменти събитията да не се развиват в очакваната посока. Систематизирайте усилията си в професионалната сфера. Опитайте да се освободите от задълженията, които не ви носят развитие в делови или в материален план.

Козирог

В днешния четвъртък начинанията ви ще имат добрата сполука да се развиват според желанията ви, но при всяко положение е наложително да проявявате повече постоянност в усилията си. С търпение и постоянство от ваша страна ще можете да постигнете много повече от вчера в професионалната сфера. Влагайте повече ентусиазъм в работата си и делата ви там ще се развиват според очакванията. Не пренебрегвайте здравословния начин на живот.

 

Водолей

Добре е, ако се опитвате да следите хода на събитията в професионален план отблизо, особено ако сте пряко зависими финансово от тях. Бъдете максимално честни и лоялни партньори на работното място, защото всеки отказ за помощ или подкрепа от ваша страна ще ви носи множество главоболия в бъдеще. Сложете под строг контрол разходите си. Слабото ви място като че ли ще е материалната сфера, където всеки риск може да доведе до загуби.

Риби

Можете да очаквате положително развитие на проекти, свързани с чужденци или организации, които се намират извън пределите на страната. Не са желателни промени от лично естество, защото това по никакъв начин няма да ви се отрази положително - много от тях ще са със съмнителен резултат. Не експериментирайте с доверието, гласувано ви от интимната половинка. Дозирайте пълноценния отдих с физическото натоварване.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?