Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

22 Септ. 2022
Pixabay

Овен

Днес ще имате съгласието на роднините си по всички въпроси. Ще можете да решите наследствени и имотни проблеми, ще бъдете арбитър в спор между братя (сестри), ще сдобрите съседи. Има вероятност да приемете нова работа и още от следващата седмица да постъпите на новото място с по-добро заплащане и по-широки права. Не тръгвайте зад бързи пари, няма да стигнете до никъде. Ще ви помолят за помощ, ако става дума за Стрелец или Скорпион - помогнете. Ако ви моли Лъв, не се ангажирайте, той обикновено търси само изгодата. След обед ще се справите бързо с напорист колега, който не знае какво иска.

Телец

Има опасност да навлезете в нечия територия или в забранена зона. Ще ви ударят през пръстите, ако сгрешите. Внимавайте при шофиране. Част от тайните ви днес може да излязат на повърхността и това няма да ви радва особено. С лекота ще се разгласят и дори да се криете, клюки ще ви намерят. Не водете дела. Има вероятност от загуби и неща, които изглеждат подредени, ще се объркат и ще ви оплетат в допълнителни неприятности. Не си позволявайте да спорите с хора, от които пряко или косвено зависите. Привечер късметът ще се обърне към вас и ще го почувствате по отношението на близките си.

Близнаци

Имате шанс, не го пропускайте. Работният ви ден ще мине като лесна и достъпна игра. Срещите ви, дори неочакваните ще свършват с решения. Не преигравайте с молбите за помощ или пари, с което може да отдалечите спонсора си. Пуснете тото или поиграйте на лотария, вероятността да спечелите е голяма. Ако ви се обадят с предложение за приятна вечер, не ставайте "заети", не се колебайте, на събирането може да срещнете човек, който ще запълни живота ви. Вслушвайте се в думите на приятелите и близките си, имате наистина шансове през този ден, не бива да ги пропускате от ината си.

Рак

Днес сте в слаба позиция. Очаквани пари няма да дойдат, работата, която сте си наумили или планирали - няма да се получи. Просто няма да остане време за нея. Ще ви разкарват по чужди задължения, ще искат от вас чужди изпълнения. Ако сега се разделите с някого, трудно ще се сдобрите или съберете след време. Не правете нищо нередно, не се оправдавайте, че е станало, без да искате. Движи ви някаква сила на инат на целия свят. Това не само че няма да ви помогне, но ще задълбочи проблемите ви и в дома. Любимият човек (съпругата, съпругът) ще ви гледат под око и ще ви засипват със забележки.

Лъв

Ако днес сте си наумили да действате в някаква точна и материална посока, намерете си някой, който да ви пази гърба. Ще направите всичко възможно да се представяте добре във всички посоки и може би един годеж или брак ще ви направи известни. Много хора ще ви гледат и слушат на публична изява и оценката на личността ви ще е доста разнообразна. Дори да ви се иска да останете в сянка, това няма да ви се отдаде, а и няма смисъл, защото заедно с известността ще растат и парите ви. Въпреки това няма да ви е приятно да слушате и да четете всичко за себе си. Трябва да се примирите.

Дева

Не се нагърбвайте с чужда работа, защото вашата ще изостава и няма да можете да си вземете парите. Очертават се доста натоварвания и денят не е подходящ да се раздавате. Ще водят с вас разговори за нова или допълнителна работа, но не хранете големи надежди. Имам чувството, че няма да стане нищо, а ако се нагърбите с нея, няма да получите подобаващото заплащане. Не продавайте труда си на безценица. Любовно разочарование ви очаква вечерта. Малките ви любовни предателства сега са си казали думата и обстановката около вас е доста нажежена.

Везни

Свободата ви се повишава, правата ви нарастват. Очертават се нови договори, за много от вас повишения или просто заплатата им ще стане по-голяма. Тези, които държат изпити или ще се явяват на конкурси, да не отлагат, няма да имат по-спокойно време. Разговор с човек от административната йерархия на фирмата ще ви открие възможности за специализация, но вие ще се колебаете. Напразно, това е пътят за сигурно развитие нагоре и напред. Хора в униформа ще имат първия напрегнат ден от цяла поредица дни, изпълнени с напрежение и тревога. Нищо няма да ги засегне лично.

Скорпион

Ако не сдържите нервите си днес при някакъв сблъсък, ще се налага да давате обяснение на високо място. Няма да ви се размине само с мъмрене, по всяка вероятност ще бръкнат и в кесията ви. Затрупва ви работа, но не разчитайте на приятел Риби, няма да може да ви помогне дори да иска. Самият той ще е много зает. Затрупват ви и грижи и ако успеете да подредите и да организирате времето си, ще имате повече пари и признание на професионалните ви качества. Лесно ще ви бъде само в любовта. Оградени сте с вниманието на любимия човек и се чувствате свободни и спокойни сред близките си.

Стрелец

Правите бизнесвръзка с чужбина. Това бележи целия ви ден, а е възможно да бележи и месеците ви занапред. Ако се нуждаете от съдружник или реклама, работете по-упорито в тази посока и ще го имате. Пази ви любовта, насърчава ви да работите, а работата ви тясно се преплита с любовта ви. Тази връзка е нещо като пиле на рамото ви и ви дава кураж да задвижите смелия си проект. Лесно се приобщавате към колектив или личност, от която зависите. Доста хора ще се грижат за вашата работа и авторитет. Имате желание да не загубите нищо - нито от удоволствията, нито от работата си. За някои от вас това е възможно.

Козирог

Ако искате да сте обичани, да имате по-добра работа или повече пари, ще трябва да смените тактиката. Не чакайте да ви търсят, самите вие прехвърлете мостове към хората, които са ви нужни. Уредете си днес срещи, поканете важните за вас личности при себе си, създайте усещането, че ги разбирате. Не се ограждайте с хора, които ви гледат само в ръцете, и не пръскайте пари по емоционални поводи. Не можете да осигурите всичките си роднини по начина, по който очакват от вас. Ако въведете някакъв ред, ще си отдъхнете и ще се опаричите. Вечерта направете сметка на истинските си приятели.

Водолей

От днес трябва да се съобразявате с друг. Може да имате затруднения с документи и дори да не можете да си вземете вашето. Някой остава да ползва ваши пари и нарочно ги бави. Това ви нанася загуба, но днес точно нищо не можете да направите. Голямо напрежение ще изживеят хората с издателска дейност и изкуства - кражба или пожар ще ги изправи на ръба на голямо изпитание. Ако днес завършите някаква работа, тя ще ви се заплати много добре. Ако замествате някого, скоро ще сте титуляр точно в това, което ви интересува. Работното ви място ще бъде ценно и ще увеличи финансите ви.

Риби

Някой дори и неволно ще ви рекламира. Денят ще ви донесе известност и авторитет. Не знам как ще стане това, но дори конкурентите ви ще се включат в похвалните думи за вашата дейност. Може да намерите кредити и да пуснете свой проект в действие. Четвъртъкът е подходящ за набиране и намиране на средства. Мечтите ви могат да се реализират чрез спонсорство от друг човек, който лека полека ще ви стане дори приятел. Направете каквото трябва да запазите това приятелство, ценното в него не са само парите. Нямате пречки за пътувания, за лечение, за любовни обяснения, дори за годеж или за брак.

Ключови думи:

дневен хороскоп