Медия без
политическа реклама

Удостоиха Хари Стайлс с награда за актьорско майсторство

Певецът и колегите му от филма „Моят полицай“ с приза за най-добър ансамбъл от Кинофестивала в Торонто

12 Септ. 2022
Amazon Studios
Хари Стайлс в главната роля на полицейски офицер в отличения филм.

Певецът Хари Стайлс за пръв път бе удостоен с награда за актьорско майсторство. 28-годишният бивш солист на момчешката група One Direction получи отличие на Международния кинофестивал в Торонто (Toronto International Film Festival). Той и колегите му, сред които Дейвид Доусън, Рупърт Еверет, Джина МакКий, Лайнъс Роуч и др., бяха премирани като най-добър актьорски ансамбъл за превъплъщенията си във филма на Майкъл Грандейдж „Моят полицай“, съобщи Variety.

„На сцената на Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк Хари Стайлс е истинска рок звезда, преливащ от перчене и самочувствие, докато се представя пред 20 000 обожаващи го фенове. Но Стайлс актьорът говореше със спокоен и тих глас, докато приемаше актьорска награда за една от първите си големи филмови роли“, коментира изданието.

В основата на сюжета от романтичната история е полицаят Том (Стайлс), който се влюбва в изкуствоведа Патрик (актьора Дейвид Доусън). „Огромно благодаря на всички тук от името на нашия екип за тази прекрасна награда. За всички нас беше много приятно да работим във филма и се надяваме, че той ще се хареса и на вас“, каза Хари Стайлс, приемайки приза по време на церемонията. И придържайки шлейфа на дългата черна рокля на партньорката си във филма Ема Корин (позната и като принцеса Даяна от сериала „Короната“ – б.р.), Стайлс и тя си тръгнаха толкова бързо, колкото и се появиха на сцената на Fairmont Royal York, където се състоя 3-часовата гала.

Очаква се извънфестивалната премиера на "Моят полицай" да бъде до края на годината.

Въпреки че фестивалът в Торонто продължава още няколко дни, той раздаде своите четвърти годишни трибют награди снощи, като сред лауреатите, освен Хари Стайлс и колегите му, бяха звездата от „Китът“ Брендън Фрейзър, режисьорът Сам Мендес, актрисата Мишел Йео и исландската композиторка Хилдур Гуднадотир – носителка на „Оскар“, „Грами“ и още множество други награди за саундтрака на филма „Жокера“.

Преди броени дни Хари Стайлс подлуди феновете си по време на Международния филмов фестивал във Венеция с появата си на червения килим за премиерата на режисьорския филм на своята приятелка Оливия Уайлд "Не се тревожи, скъпа!", в който е също в една от главните роли.