Quantcast

Медия без
политическа реклама

Певицата Белослава е задържана за шофиране пияна

"Допуснах огромна грешка", извини се тя ден по-късно

12 Юли 2023Обновена
БГНЕС
Белослава

Певицата Белослава е била задържана в София за шофиране след употреба на алкохол, съобщи БНР. От МВР потвърждават пред обществената медия, че рано сутринта днес е арестувана 49-годишна жена, но не потвърждават името на задържаната.

Дрегерът е показал над 1.2 промила съдържание на алкохол в кръвта, за което по закон се носи наказателна отговорност и случаят трябва да се докладва на районната прокуратура. Под това ниво нарушението е административно. 

Жената е излязла около 4.30 часа сутринта от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали с патрулка след нея. Спрели са я на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево", където направили алкохолната проба. Белослава е задържана в ареста на столичното 6-то Районно управление.

По случая е образувано досъдебно производство. Според информация на Нова телевизия певицата е отказала да даде кръвна проба за потвърждаване на резултата.  

Вчера, 10 юли, Белослава Йонова имаше рожден ден.

Ден по-късно певицата проговори за провинението си. С пост във "Фейсбук" тя обясни, че в нощта на своя рожден ден е допуснала "огромна грешка".

"Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава", казва певицата, която преди години е била лице на кампанията "Не карай пил".

 

Още по темата