Медия без
политическа реклама

Мария Бакалова за пръв път показа приятеля си пред тв камера

„Той е най-доброто момче на света“, похвали актрисата участника в „Игри на волята“ Валери Григоров

07 Март 2023
Мария Бакалова и приятелят й Валери Григоров заедно пред камерата.
Нова тв
Мария Бакалова и приятелят й Валери Григоров заедно пред камерата.

Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и приятелят й Валери Григоров – участник в последния сезон на „Игри на волята“, застанаха пред телевизионна камера за първи път, откакто обявиха връзката си. В ефира на Нова тв звездната двойка разказа как е пламнала любовта помежду им.

„И от двете страни се получи. Случи се по време на работа“, сподели Валери. Двамата се засичат на снимачната площадка на филм с участието на Мария в една от главните роли, а синът на олимпийската ни шампионка в спортната стрелба Мария Гроздева е каскадьор. Става дума за новия филм на Мартин Кембъл, сниман в Солун. „Той е най-доброто момче на света“, похвали любимия си Бакалова, обяснявайки: „Толкова много се притесняваме, аз мога да играя пред камера само с някакъв чужд текст, а когато става въпрос за такива човешки неща, и аз много се притеснявам!“.

Двамата присъстваха в студиото по повод на ревю, по време на което на подиума се качиха много изявени жени над 45 години, работещи в различни сфери. Една от тях беше майката на Валери – Мария Гроздева. Цялото й семейство я подкрепи по време на необичайната за нея изява, включително синът й Валери Григоров, придружен от своята известна приятелка.

„Беше страшно хубаво. Мисля, че жените трябва да бъдат празнувани не само през месец март, а всеки Божи ден. Това беше празненство на красотата, елегантността и успеха. Всички тези жени са постигнали страшно много. Аз разсъждавам по тибетската система, според която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост“, коментира актрисата.

„Много се развълнувах, когато майка ми дефилираше, танцуваше и се забавляваше“, сподели Валери.

Относно бъдещите си творчески планове Бакалова сподели, че в следващите месеци ще снима в Будапеща и в Канада, след което заминава за Луизиана. В момента звездата от „Борат 2“ се наслаждава на почивката си в България.

Двойката обяви връзката си в Инстаграм навръх Свети Валентин. Сега Мария и Валери признаха пред камерата, че не обичат особено да ходят по светски събития. „Аз се притеснявам, признавам си“, скромно обясни той, докато тя свенливо се усмихваше до него.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?