facebook
twitter

Култура

Българският сериал в Ню Йорк с втори сезон

436
Екипът зад Lost and Found, NY е изцяло български.

Българският сериал "Изгубени и намерени в Ню Йорк" се подготвя за втори сезон. Проектът на Ванина Кондова Lost & Found, NY разказва с голяма доза хумор за трудностите на една българска актриса да пробие на голямата сцена в един от артистичните центрове на света.

Първият сезон на уебсериала, който може да бъде гледан в YouTube и Vimeo, получи отлични отзиви. Той попадна в програмата на 15 международни фестивала, сред които в Лос Анджелис, Лондон и Рим. Получи награда за най-добър епизод в Москва и най-добър уебсериал в Пуна, както и номинация за най-добра актриса в Глазгоу. Първата част на поредицата включва пет епизода. В тях Ванина, която играе главната роля, описва част от личните си преживявания в Ню Йорк. Тя e автор на сценария и участва във всички етапи на продукцията. Възпитаничката на НАТФИЗ от 10 години живее и работи в Голямата ябълка.

Режисьор и оператор на сериала е носителят на 4 награди "Еми" Калин Иванов. Само преди няколко месеца той отново бе отличен с престижната награда за операторско майсторство в телевизията.

Все още няма коментари

Още

Корнелия Нинова: Ламбо, дръж се, до теб сме!

17.10.2019

1641 5
Томичовият псалтир идва за пръв път в България

09.10.2019

695
Филмът „Ирина“ на Надежда Косева е номиниран от Европейската академия

08.10.2019

474 7

Влез или се регистрирай за да коментираш

×