facebook
twitter

Култура

Арт лупа

78

Поп певицата Пинк 


бе удостоена със звезда на Холивудската алея на славата. На събралите се фенове тя каза, че чувства случващото се като "нереално". "Чувствам, че сънувам и ако някой ме ощипе, ще го ударя," заяви Пинк по време на церемонията, заобиколена от съпруга си и двете им деца. "Знам, че много хора смятаха, че единственото нещо, до което ще стигна, е Алеята на срама, но ето ме тук," добави още 39-годишната певица. Пинк, чието рождено име е Алиша Мур, отдаде почит на баща си, който по думите й я е насърчил да преследва мечтите си.

 

Предполагаеми рисунки на Адолф Хитлер 

 

отиват на търг в Германия, пишат арт издания. Повече от тридесет картини и рисунки с подпис "А. Хитлер", за които се предполага, че са дело на нацисткия диктатор, ще бъдат предложени на търг в аукционна къща в Нюрнберг идната събота. Рисунките - от пейзажи до скици на голи жени - ще бъдат продадени в аукционната къща "Вайдлер" в Германия според информация, изложена на нейния уебсайт. Произведенията варират в различни стилове. "Артикулите са били притежание на известни художници от Третия райх и по-късно на колекционери," се казва в каталога на аукционната къща.
Според доклад за продажбата в местния вестник "Нюрнберг" началните цени варират от 130 евро за скица с въглен до 45 000 евро за акварелна рисунка, на която е изобразено село в близост до планинско езеро. Като млад Хитлер се опитва да постъпи във Виенската художествена академия, но е отхвърлен поради липса на талант. 

Все още няма коментари

Още

Джулия Робъртс взе награда за принос към киноизкуството

19.02.2019

1054 2
Китайски филм бе изтеглен от "Берлинале"

11.02.2019

2051 7
Номинацията на режисьора на "Бохемска рапсодия" за наградите БАФТА е оттеглена

07.02.2019

927 16

Влез или се регистрирай за да коментираш

×