facebook
twitter

Култура

АРТ ЛУПА

86
"Имало едно време... в Холивуд"

Ларс Улрих от "Металика" 

обяви, че неговият приятел Джеймс Хетфийлд ще се върне "по-силен и здрав", след като групата беше принудена да отложи концерти, за да може той да постъпи за рехабилитация. Рок легендите трябваше да започнат турне в Австралия и Нова Зеландия от 19 октомври. Барабанистът окуражи феновете на "Металика" в интервю пред USA Today: "Джеймс прави това, което трябва; той е в процес на излекуване. Съжалявам за всички в Австралия и Нова Зеландия, но ние ще се върнем по-силни и здрави от всякога". Битката на Хетфийлд със зависимостта е документирана във филма от 2004 г. Some Kind Of Monster. През 2017 г. той разкри, че е трезвеник от 15 години, и заяви, че страхът е огромен мотиватор за неговото възстановяване.

 

Филмът на Куентин Тарантино

"Имало едно време... в Холивуд" бе спрян от разпространение в Китай, което ще доведе до милионни загуби за компанията "Сони". Продукцията, която вече спечели 344 милиона по света, трябваше да излезе на обикновено доходоносния китайски пазар на 25 октомври. Вероятната причина е жалбата, която дъщерята на Брус Ли - Шанън Ли, е подала до мощната китайска Национална филмова администрация заради представянето във филма на баща й като "арогантен побойник". Тя не е единствената, която критикува изобразяването на кунгфу легендата от Тарантино.  Това лято бившата звезда на НБА и филмов актьор Карим Абдул-Джабар нарече портрета на Ли във филма "помия" и "донякъде расистки".

 

Форест Уитакър 

и Марлон Уейънс се присъединиха към актьорския състав на биографичния филм за Арета Франклин Respect, в който Дженифър Хъдзън ще поеме главната роля. Носителката на "Оскар" Хъдзън ще изиграе покойната кралица на соула в предстоящата продукция, която разказва за издигането на Арета до славата през 60-те и 70-те години на миналия век, а също и разрушителния й брак с Тед Уайт, за когото се омъжва едва на 19 години. Дебютантката Скай Дакота Търнър, която се появи на Бродуей като младата Анна Мей в "Тина: Мюзикълът на Тина Търнър", ще изиграе младата Арета. Режисьор е Лизъл Томи. 

Все още няма коментари

Още

Куркински: Срамота е хора на изкуството да казват "няма пари"

18.12.2019

1559 10
Теодор Ушев с нов шанс за "Оскар" (видео)

17.12.2019

991 2
Почина френската актриса Ана Карина

15.12.2019

1113 6

Влез или се регистрирай за да коментираш

×