facebook
twitter

Горещи новини

След пълзящата автокрация Борисов мина към военен преврат

Няма да се сравняваме с „чеверме социалистите“. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов, заявява още премиерът
13390
БГНЕС архив

Някой си беше позволил да ме коментира за „пълзящата диктатура“, че било бисер. Иронизирах Иво Христов заради „пълзяща автокрация“. Абе ако има автокрация, как ще се съберете у Южен парк? Как всички тези скандали няма да спират от сутрин до вечер - апартаменти, апартаменти, къща, тереса, сауна, баня? Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва? Всички скандали излязоха по толкова явен начин и това показа, че демокрацията си работи. Каква автокрация? Пред кого автокрация? Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на партийно събитие за "обобщение на резултатите от гражданските диалози за образование и регионално развитие" в театър „Азарян“ в НДК, цитиран от OFFNews.

Когато върховният главнокомандващ (Румен Радев) призовава генералитета да не стои безропотно, да слуша или да гледа, към какво ги предизвиква? Това не е ли към диктатура, ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме ги сега, на колко места, военни преврати, каза ощ Борисов.

Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде да се събират. В Южния парк нямаше кой да ти каже "Добър ден". А днеска виждам се изтъпанили там, теменужки, цветя, красота, треви, всичко подменено, алеи, похвали се лидерът на ГЕРБ, добавя OFFNews.

Няма да се сравняваме с „чеверме социалистите“. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Нека си спомним как тези, които сега ни се заканват в Южния парк - през глава и панически бягаха за Брюксел. Приеха си закон да ги брани от преследване, а сега излизат, говорят и ни сочат с пръст. Това са същите хора, при чието управление по света рисуваха България с черепи, защото не се строяха пътища, заяви,,лБорисов.

 

78

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Патриотите, БСП и ДПС наложиха на ГЕРБ да вдигне рязко партийната субсидия

05.12.2019

1852 35
"Сиела" предупреди клиентите си за възможен теч на данни

05.12.2019

468 3
Всеки собственик е длъжен да плаща отоплението и на общите части

05.12.2019

645 26

Коментари

Страници

ThePal
снимка на ThePal

Нека "анализите" на "политолозите" започнат сега !

Тъпак с логорея

Strudel

Между другото защо ЦИК не обявява обществена поръчка за компютърна фирма, която да обслужва изборите, а винаги ги дава на Мишо Константинов?

Така никой не вярва , че резултатите са реални, а не нагласени и накрая може и да го докарат до преврат.

dral4i

Абе, че е логорея, логорея е. Ама поне някой да се хване да му обясни понятията диктатура и автокрация, че ги е овъртолил в невероятен тюрлюгювеч. Суджук герберасти срещу чеверме социалисти. Пълно фиаско!

kissсинджира

Това не е ли към диктатура, ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме ги сега, на колко места, военни преврати

Тиквоний нещо е объркал, това което имаме като умерени бунтове с  военни преврати. УМЕРЕНИ! БУНТОВЕ! ТОЧКА! Ако не верва да пита ЦНН, ЦРУ и Цецка Ризова.

 

А тази дето го фащаше и му обясняваше работите се оттъркаля към Израел за посланик. Така че свиквайте, задава се още словесна 💩💩 откъм Банки.

Шумахер
снимка на Шумахер

Тоя тъпанар Бойко така и не разбра, че може да управлява и 1000 години, но само при едно условие - задължително да излиза уравнението приходи-разходи на българите, а не само неговото лично, на шишковците и герберската шайка!

И това става с алчност, но много по-малка от сегашната и много, ама много по-внимателно разпределяне на баницата...Толкова е просто!

Всъщност няма да е първият, който ще си отиде заради любовта си към парите, званията и постовете..

JR

Благодарим Ти за тревите! АхЪ! Нареди и Слънцето да изгрее утре, че Флориан, Теменужка на Гинчето и вечно Твоята,дори в далечен Пекин, г-жа Цвета са именници!

Как тъй може “някой да си позволи да Те коментира“! Веднага в зандана при Иванчева! Демокрасито трябва “да си рабори“! И “Артекс“ също трябва “да си работи“...

Скъпи гербери, Вождът ви изкукурига напълно! От шубе!🎃🎃🎃Това диктатура, па автокрация, па демокрадция - разбира ги Той! А суджука как го разбира! СпецЯлис! Ето, сега и военен преврат ще Му правят! Ужаст! 

Такова падение не може и да се измисли!

Друм, бе! 🎃🎃🎃

Begemot
снимка на Begemot

Toва е нивото на бейлер- бея, Бай Буй. Тъжното е, че е същото или подобно при останалите политици.  Основни геоплитически въпроси - за членството ни в НАТО, например, не се и поставят, не подлежат на разискване. Основни икономически въпоси, като плоския данък, социалното неравенство, социалните лифтове , по скоро липсата им - не се дискутират. Основни държавно структурни въпроси, като  цялата съдебна система и разделението на властите - се подмятат така, отгоре, отгоре, колкото да не без хич. 

Zmeja

Д-р Михайлов, къде си? Защо те няма? Този започва да става опасен! Военен преврат му се привижда.

Тодор1

Дори не си струва да се коментира ,откачена работа ,уличен изговор .....

Шумахер
снимка на Шумахер

Ето го д-р Михайлов. Нарекъл го „анекдот“: „Бойко Борисов е един голям политически анекдот за Европа… въобще не в кода на политическо поведение… Отношението към него е леко двойствено, но общо взето той е един политически анекдот…”

g_ringo

А днеска виждам се изтъпанили там, теменужки, цветя, красота, треви, всичко подменено, алеи, похвали се лидерът на ГЕРБ

И не само там - я каква красота е на 'Славейков' и по 'Графа' 👀

Su38

Голямо шубе е настанало...

Su38

Че кой е виновен за скандалите? Героите им ли? 

Аха, имало скандали, значи демокрацията работела. Хм, аз мислех, че демокрацията работи, когато не се допускат подобни "скандали" или се наказват виновните по ЗАКОН... А не с оставки.

Гaндaлф

Ш)ебека се упущи. Имало е предвид "пълзящ преврат".

Което доста точно описва това дето върши Цецоу обикаляйки по села и паланки.

Щото ако някой си въобразява че работи за ГЕРП говори само за собственото му ниво.

Цецоу работи за себе си. И то здраво работи. Мотивираха го.

 

Та както казах, шебека се упущи.

Сега маже.

Хаджи Генчо-A

Ето я народната лИбоФ към Цецко:

***https://www.facebook.com/2248912112040529/videos/2...***

Изсули се като .....

Скитник-1

   За преврат е нужна армия, полковници ....   тук освен бити барети и теляци мисионери има ли нещо друго ? /Войничките са просто на заплата/.

Su38

Въпросът е как този срам застана начело на държавицата ни?

Отговорът е прост и е пред очите ви. Трубадурите също не разбират, какво пишат и говорят. Но са много и гласовити, също като циганите.

Zmeja

Някога, преди много години, учителят ни по руски, когато почнеме да шумим в клас казваше : "Простите хора са най-шумни".

Желязко Желев

Като няма кой да води стадото магарето го прави.

Но аз.помня по форумите 1/20 си позволяваше да се усъмни в качествата му.

То че изпързаля народа не е за учудване.Той изпързаля и менторите си.Спомни си Доган и изказването че са проспали налагането на авторитарна власт.

Спомни си и ЕС и Германия.

Едните спряха фондояете другите насипаха пари на ГЕРБ.

Спомни си и уйкилийкс и грамите по които ББорисов трябва да бъде съден като нац.предател.

Той за военния преврат не си измисля.Очевидно се е опънал на САЩ за ядрени бази в България.

САЩ атакуват по няколко фронта винаги.И фразата към Цецо откъде идва атаката не е случайна.

Желязко Желев

П.п. Превратиите не винаги са с танковв по улиците.Има и меки преврати.Свалянето на

Д.Русеф е пример за мек преврат.

Със или без преврат Боко си отива.Но нищо хубаво не ни чака.Други решават съдбата ни ,само мекерета нови ще има.

Тринити

Без всякакво съмнение,господинът с тъй звучният,но казващ всичко прякор "Прани Гащи",ги е напълнил .От страх!Нощем пак се буди ,плувнал в пот.Навремето от"Йедан другар Сретан" и от песента "Кукавица" на Цеца,а сега от танковата бригада на летеца Радев.

inventus

Приказва ги колкото да каже нещо. То когато имаше кой и имаше с какво военните не го направиха та сега ли?Пушки и пистолети имат а патроните им полицията ги пази... а тях ги бият по улиците кой дето ги стигне!

Jules

Ако това за патроните е вярно / моля iventus  да поясни ! / това е позор за българската армия и всички генерали мигом трябва да подадат оставки, воглаве с корпулентния си минисър.

inventus

Имам пред вид това че складовете им не се охраняват от войската а от назначена въоръжена  охрана . Дори не е на щат към МВР а от частни охранителни фирми . Уж към МО...Охранителите разбира се повечето са бивши военни които давайки караул вместо войниците си допълват мизерните пенсии.Ето това аз намирам за най позорното в случая.

inventus

Помня времето когато всяко самостоятелно подразделение /рота или батарея/ разполагаше със собствен /не малък според мен/ запас от боеприпаси който подразделението съхраняваше в спалното /или в палатката си когато е извън частта си/. Отделно от това което имаше в складовете на частта.А във мотострелковите поделения освен това имаха и боеприпаси натоварени по камионите и бронетранспортьорите които никога не се разтоварваха а само се подменяха според срока на годност. Така стоят работите в момента.Взети са всички мерки да не стане някой...нещастен случай!

аман бе

Не точно в спалното, а в една стая, наречена "оръжейна". Но по принцип си прав.

wreckage
снимка на wreckage

Това са същите хора, при чието управление по света рисуваха България с черепи, защото не се строяха пътища

Тва, което иаме като управление, е дрънчаща бококрация.

Асол
снимка на Асол

Ся, аз доколкото си спомням,  картата с черепите беше предизборен агитационен материал на СДС-то още в зорЪтЪ на демокрасито, разпространявано от вестник "Демокрация" - тогаз Светът още се разхождаше по "Горки" парк с вятъра на "промяната" и не му беше до местните ни омразлъци. Боци тогаз са МУ начевали охранителната дейност, пък аз като заек в студентските редици имах удоволствието да наблюдавам как довчерашни мижутурки излизат  от кухните си, вече с тапети...Безценен урок! 

Forza NATO

Булгарбаши няма предвид предизборната карта на СДС с лагерите, а чужди пътни карти, на които пашалъкът му е бивал означаван като опасен за преминаване от обикновения автотурист (както си и беше, вкл. благодарение на бизнеспартньорите му и тяхната милиция, която си ги пазеше).

 

Обърни внимание:

Това са същите хора, при чието управление по света рисуваха България с черепи, защото не се строяха пътища, заяви Борисов.

Neopol

Цитирания цитат не е верен. Съкратили са съществената част и е станало глупост. Борисов каза, че България е била рикуване с черепи заради магистралните грабежи, като подчерта, че тогава магистралата е била до Пловдив. Е, беше до Чирпан, после и до Стара Загора през 2009 г., но това са неточностите на риториката.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×